| horia_vileu a întrebat:

Cum se curata un cuptor?

Răspuns Câştigător
| Irina_alexandru a răspuns:

Eu il curat cam o data la doua luni pentru a-l mentine semi-curat, e mai usor de curatat asa; te asiguri ca e rece si nu e aprins, te echipezi frumos cu un lighenus cu apa calda si detergent de vase, doua lavete (una musai uscata!), un buretel de sarma, niste manusi de menaj, eventual o sticluta de Triumf – e bun daca ai arsuri prin cuptor (sau urme de chestii carbonizate). Succes!

5 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Cu buretele si o solutie de curatat(Triumf-atentie trebuie purtate manusi). Triumful este foarte bun deoarece este foarte puternic si de aceea se recomanda purtarea de manusi.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Recomand si eu Triumf cu tarie. Il pui, il intinzi prin tot cuptorul cu partea moale a unui burete de bucatarie moale, il lasi vreo 10 minute si apoi freci cuptorul cu partea moale/aspra a buretelui dupa cum e nevoie. Clatesti cu buretele curat si cu multa apa rece. Poarta neaparat manusi, daca nu, vei face rani deschise pe maini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc Cif power cream sau Cillit Bang, nu sunt la fel de nasoale pentru maini ca Triumful si-ti faci treaba cu ele daca nu e ingrozitor de murdar cuptorul happy

| Clementina_bucur a răspuns:

Daca doar vrei sa ii dai luciu, foloseste o laveta normala cu putin detergent de vase. Ai grija sa fie rece si sa nu fie focul aprins laughing Mai ai grija si sa-l clatesti bine, altfel prinde mancarea miros de detergent ars (cah!). Daca ti s-a ars ceva inauntru sau ai dare de sos scurs si carbonizat, poti incerca un produs abraziv pentru curatare, gen TIX. Dar sa porti manusi, ca altfel iti nenorocesti mainile!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un cuptor electic si am lasat in el niste snitele ...am tot fost plecata vreo 3 zile si le-am uitat acolo. Acum cuptorul miroase foarte urat.am incercat sal spal cu detergent de vase cu ceva sprayuri. dar tot miroase.stie cineva ce pot face sa scot mirosul din el pls?crying