| littlesunshine a întrebat:

Cum se poate da o gaura de hota daca nu am carota... si nici nu vreau sa chem meserias(costa vreo 300 lei). E bun rotopercutorul?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Vezi la Bricostore, ca au tot felul de scule de inchiriat. Mi se pare imens 300 de lei pentru o gaura... Cat naiba costa o carota din'aia?

18 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Da dar o sa-ti ia o gramada de timp si daca mai e si perete de beton si mai dai si de armatura sa stii ca merita cei 300 lei (praf, zgomot, mizerie, draci si ca sa tai armatura vai de mama ta...)

| machupicchu a răspuns:

Indicat ar fi o bormasina dar, incearca si cu rotopercutorul daca ai cum sa-i pui burghiul corespunzator diametrului necesar pentru respectiva gaura... iar daca lucrezi in zid de beton iti trebuie un spiral(burghiu) widia... succes

leonardk
| leonardk a răspuns:

Daca zidul este din beton mai bine dai 300 si scapi. Cu o bosmasina profesionala la mine au muncit 2 oameni 4 ore.

| bozo a răspuns:

Daca dai gaura in caramida este ok. Trebuie sa fi mai versat in tinerea pe directie a rotopercutorului si sa ai si o dalta lunga pentru finalizare. Daca este beton sau fierbeton iti recomand sa nu incepi. Nu vei termina niciodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru gaura de hota prin carotare se mai dau si alte gauri in perete pentru fixarea masinariei?

| ankyann a răspuns:

Incearca cu cei care instaleaza aparate de aer conditionat.Nu costa asa de mult, cam 150-200 ron.Eu am facut acest lucru acum un an si m-a costat 150 ron. Sunt multe firme, trebuie sa negociezi, intra pe net si gasesti.Bafta!

| sandica_3907 a răspuns:

Este bun, dar pregateste-te pentru munca, daca ai de spart un perete mai gros vei avea de lucru serios, trebuie sa dai gaura langa gaura pana obtii marimea necesara, apoi vine partea urata toata casa se umple de praf, spor la treba numai asa poti economisi cei 300lei asta in cazul in care nu faci un ciubuc, daca se rupe burghiul, ai grija daca intimpini obstacole nu forta masina, succes!

| taieribeton a răspuns:

Cu ajutorul tehnicii diamantate se pot efectua gauri intr-o gama larga de diametre, la dimensiunile exacte dorite de beneficiar.
Astfel, acest procedeu de carotare se foloseste in general pentru instalatii electrice, instalatii de aerisire, instalatii sanitare precum si instalatii industriale
Daca sunteti interesati de o posibila colaborare ne puteti contacta la:
0723593764

| taieribeton a răspuns:

Cu ajutorul tehnicii diamantate se pot efectua gauri intr-o gama larga de diametre, la dimensiunile exacte dorite de beneficiar.

Astfel, acest procedeu de carotare se foloseste in general pentru instalatii electrice, instalatii de aerisire, instalatii sanitare precum si instalatii industriale

Daca sunteti interesati de o posibila colaborare ne puteti contacta la:

0723593764

| taieribeton a răspuns:

Gaura hota. Executam pentru Dvs gauri pentru hota, gauri profesionale, gauri in beton armat, gauri pentru centrale, gauri de conducte, gauri evacuare noxe si aburi la preturi mici. In speranta unei colaborari asteptam sa ne contactati pentru mai multe detalii sau pentru o oferta personalizata (pentru mai multe carotari se va face un discount).

Va asteptam! Sunati acum! 0723593764

| taieribeton a răspuns:

Pentru a monta o hota de bucatarie aveti nevoie de o gaura in beton va putem servi IMEDIAT, gauri pentru centrale, gauri de conducte, gauri evacuare noxe si aburi. Cu ajutorul unei tehnologii avansate lucrarea dvs. va fi executata profesional

Va asteptam! Sunati acum! 0723593764

| gaurahota a răspuns:

Gaura hota. 0727925026. Executam gauri pentru hota, gauri profesionale, gauri in beton armat, gauri pentru centrale, gauri de conducte, gauri evacuare noxe si aburi la cele mai mici preturi din Romania. In speranta unei colaborari asteptam sa ne contactati, pentru mai multe detalii sau pentru o oferta personalizata. Tel 0727.925.026.

| gaurahota a răspuns:

Gaura de hota. 0727.925.026. Executam gauri pentru hota, gauri profesionale, gauri in beton armat, gauri pentru centrale, gauri de conducte, gauri evacuare noxe si aburi la cele mai mici preturi din Romania. In speranta unei colaborari asteptam sa ne contactati, pentru mai multe detalii sau pentru o oferta personalizata. Tel 0727.925.026.

| PavelCrisan a răspuns:

Posibil sa gasesti cateva rapsunsuri utile si optiuni pentru diverse hote aici: https://www.tisco.ro/. Eu de acolo ma inspir cand vinde vorba despre asta.

| george_4723 a răspuns:

Executam gauri in beton armat, bca, caramida, in regim casnic si in regim de santier, diferite dimensiuni, cu utilaje profesionale, prin carotare umeda controlata, fara afectarea structurii cladirii, fara praf, fara zgomot pentru:hota, centrala termica, aerisiri, coloane sanitare, coloane de gaze, etc.www.gauriinbeton.com (razvan-0727552377)

| george_4723 a răspuns:

Va recomand www.gauriinbeton.com

| IonelDorel a răspuns:

Depinde din ce e peretele. si eu am cumparat o hota de pe http://hotatelescopica.ro/ si cand am vrut sa dau gaura singur mi-am dat seama ca totusi am nevoie de un meserias.

| carotarebeton a răspuns:

Mdap... am raspunsul...cauta pe Google " carotare beton ". Acesta este termenul tehnic pentru o gaura in beton fara praf vibratii sau zgomot. Se face destul de repede ( 10 minute ) si costa cam 150-180 lei. Cu rotopercutorul nu iti recomand sa te apuci tu sau altcineva decat daca ai polite de platit la vecini sau nu ai ce face 2 ore. A, era sa uit...gaura prin carotare taie si armaturile din zid... Salutari