| stewey a întrebat:

Daca am o piscina, as putea sa o folosesc pe post de iaz si sa cresc pesti in ea? E legal? Se poate face fizic?

7 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Sau ai putea sa faci pipi in ea, sa o folosesti pe post de wc... De ce pare au piscina unii care nu stiu ce sa faca cu ea?

| psiholoaga a răspuns:

Doar daca o umpli cu apa de balta si creezi un habitat asemanator cu cel natural: alge, ca sa aiba oxigen, pietre, nisip etc.

| otypa a răspuns:

Da.

| hugin a răspuns:

Da dar nu stiu cat o sa traiasca pestii in apa cu clor. In rest gasesti peste viu destul de mare sa bagi in ea si broastele vin singure big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Daca este piscina gonflabila, uita de ideea de a creste pesti in ea... Daca insa este o piscina fixa, incastrata in pamant, ai putea sa o transformi in iaz. In primul rand ar trebui sa o golesti de apa, apoi sa o cureti foarte bine sa nu ramana nici o urma de clor sau alt aditiv.
Apoi, poti completa exact ca si la un acvariu (nisip, pietre luate de la marginea unei ape curgatoare, plante acvatice, etc.). Poti lasa o perioada asa, fara pesti. Dupa 2-3 saptamani ai putea sa-ti completezi iazul cu pesti.
Mult succes! Sa-mi trimiti o fotografie dupa ce ai reusit!
Daniela

| alexzender a răspuns:

Da bineinteles.happywinking

| airlinestravel a răspuns:

Pai iti faci acvariu in curte...adica piscina cu pesti... ce-i rau in asta?big grin