Deoarece este dadatoare de viata in afara de alcool tot ce tine de vie este benefic organismului, este foarte sanatos roada acesteia adica strugurii care contin foarte multe vitamine necesare organismului.
Si eu la asta m-am gandit, dar de UNDE previne? Teoria mea este ca dacii il foloseau ca si "medicament"
Diana,draga mea, nu iti baga nasul unde nu iti fierbe oala, ok?
Si se scrie Din*
Sa ai o zi buna, si incearca sa nu ocupi degeaba locul la raspunsuri bine?
Pai da, mancand din roada acesteia este ca si un "medicament " pentru organism, plus ca probabil se mai facea ceva mai mult ca si sigur din ea doar ca probabil s-a pierdut din obicei cu trecerea anilor, nu stiu daca ai auzit dar in unele familii se mai fac si acum sarmale cu frunza de vita-de-vie, deci efectiv tot ce s-a putut folosi de la vie s-a folosit, nu s-a aruncat.
''Imi bag nasul'' unde vreau eu, clar? Daca ai tu ideeile astea stupide, si le adresezi pe TPU, accepta si raspunsuri stupide.Sincer, nu intereseaza pe nimeni visurile tale pe care le-ai visat aseara.
Diana, nu mai fii nervoasa ca te-am luat peste picior si nu ai nimic in "straiţă" cu care sa imi raspunzi.
Nu sunt deloc idei stupide, TPU este pentru a intreba unele lucruri, si nu e nimeni obligat sa imi raspunda la intrebare, mai ales TU nu esti. Nu sunt vise, este o INTREBARE interesanta, te rog cauta altceva de facut, pentru ca nu e deloc cazul sa te iei de cineva online pe care nici nu il cunost
Sa ai o zi frumoasa!
Da, iar cu sarmalele din frunza de vie, aia si noi o facem, si ne place mai mult decat cea din varza
Multumesc pentru raspuns!
Hai du-te la mama ta, poate pe aia o ''cunost''. Nu sunt nervoasa, stai linistita, sunt chiar foarte calma, dar cand iti vad intrebarea chiar nu ma pot abtine.Si cu asta am spus tot ce am avut de spus.