Buna![]()
de ce te descurajezi singur? esti tu sigur ca nu vor exista mostenitori? ori tu nu vrei sa lasi nimic bun in urma ta? daca iti permiti sa iti achizitionezi un apartament, atunci nu ezita si fa acest pas...dar ar fi bine sa astepti un pic sa vezi cum decurge serviciul/remuneratia si daca e destul de stabil locul de munca.
O zi frumoasa sa ai
Daca platesti chirie sau rate la casa tot aia e, doar ca la final cand tragi linie iesi in castig ca iti ramane casa
Am o intrebare, cat ai sa mai poti dormi in capul tractor? Cand vii din cursa si ai timp liber ce faci stai in cabina? E o investitie destul de sigura banii se duc, garsoniera ramane.
Dar platesc chirie in tara sant mostenitor la 2 imobile dupa ce decedeaza parintii.
Sa inteleg ca tot in Spania esti mister F?
Da numai ca acum m-am mutat in Madrid si stau singur pana voi muri.
aia o stiu de mult de la tine
cam de vreo 3 ani
Hai sa gindim ca ovreiul: de ce sa arunci banii pe chirie? Cu aceeasi suma (eh, aproximativ) platesti rata la casa. Nu te da nimeni afara pentru ca altul ofera mai mult. Casa, ramine a ta si in cel mai rau caz, recuperezi banii prin vinzare. Dar, cind duci masina "la fier vechi", din ce mai platesti chiria? Casa ta e a ta mereu.
Cit depre mostenitori, nu se stie niciodata. Poti sa-i faci si fara sa vrei, hihi.
Sper sa mi se stearga contul cat mai repede, ma paralizeaza intrebarile de genul asta. Loc gresit de petrecut timpul.
Atunci da mana cu extraterestrii si gaseste-ti locul potrivit pentru tine, se pare ca esti inuman sau faci caterinca pentru ca ti-e lene sa iti cauti un servici sau sa faci ceva util in viata ta.
De ce gandesti asa?
Poate intr-o zi vei avea si familia ta iar o "casa" a ta este esentiala. Daca din vointa ai ajuns pana aici, de ce nu ai merge mai departe? ![]()
Eu gandesc ca, este cel mai bine sa lupti in continuare si nu-ti mai face ganduri negre.