| aditzu92 a întrebat:

Fi-ti atenti la intrebarea aceasta e putin complicata.Deci stau la casa ea cuprinde 3 camere, eu ma aflu in camera din mijloc a acestora cum pot sa o aerisesc cu aer proaspat? nu am nici un geam doar pe cel din fata dar acesta iese pe hol...nu stiu daca a-ti inteles era mult mai bine daca va face-am o schema.Cum fac sa o aerisesc cu aer proaspat? ea tot timpul este neaerisita, mai ales ca tin si calculatorul aprins mai mereu.Aerisiera sa fie in afara de ventilator, cu acela mi se umfla gingiile ca am incercat si dantura...cu respect astept raspunsurile

7 răspunsuri:
| mami a răspuns:

De ce nu te mutzi in camera cu geam

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Sistemul de ventilatie controlata te va ajuta sa-ti aerisesti casa.
Poate ca aici se gasesti solutia la problema ta http://www.solartec.ro/Schrag%20ventilatie%20confort,53.html

| psiholoaga a răspuns:

Si are usi catre celelalte camere sau catre hol? Deschide usile si geamul si deschide geamurile si in celelalte camere sau pe hol. Lasa asa 2-3 ore, timp in care sa nu stai acolo. Altfel nu vad cum, doar daca faci o gaura in perete sau, daca stai pe termen lung acolo, investeste si pune-ti un geam (daca ai laturi descoperite ale camerei).

| psiholoaga a răspuns:

Atunci, doar prin hol. Holul sper ca da spre afara, ca daca are usi/geamuri catre celelalte camere, va trebui sa deschizi geamurile in camerele celelalte, apoi usile de pe hol si usa de la camera catre hol. In concluzie, nu poti face aerisirea decat prin hol. Fie direct, daca ai ferestre/geamuri la hol, fie prin celelalte camere>hol>camera ta.

| machupicchu a răspuns:

Ce ceri, nu se poate...decat atat cat se poate in prezent... nimic mai mult...decat usa, hol si usa de afara...

| aditzu92 explică:

Psiholoaga deci am usa o singura usa spre hol in lateral daca fac un geam ies in camera cealalta si nu merge la fel si cum e si in partea opusa deci nu am iesire afara, iar geam in spate nu pot sa fac pentru ca am casa lipita cu a vecinului si nu iese geamul nicaieri...deci ce parere ai?

| clauradu a răspuns:

Se poate sa faci o gaura in partea de sus si alta in partea de jos a peretelui disnspre hol, proximativ de marimea unui pumn strans si sa pui plasa peste gauri pentru a le masca. Astfel se va face un circuit. Prin gaura de sus va iesi aerul statut iar prin cea de jos va intra aerul proaspat