Da, sunt si nu putini atat la altitudinea asta cat si mai mare in special in zone cu umiditate, ierni blande si multe lemne in stare de descompunere. Sunt veninosi la fel ca viperele cu corn care se gasersec in zona Banatului.
Uau la 1500 de metri nu credeam ca supravietuiesc scorpionii, chiar si mici. S-ar putea sa nu mai gasesti niciunul. Ce legatura are ventilatorul cu scorpionul? dar lemnele cu scorpionul?
Pai pentru inceput documenteaza-te si tu pe net ce fel de scorpioni traiesc in Romania, daca sunt veninosi sau nu, apoi uitate atent printre lemne, verifica fiecare coltisor (de preferabil sa ai niste manusi de gradinarit pe maini ca sa nu te intepe daca gaseti unul) si daca ai gasit mai multi cumpara o solutie care omoara daunatori(nu cred ca exista solutii anti-scorpioni in tara noastra).iar daca nu stai linistit si mai verifica din cand in cand
@William m-am gandit ca era reun ou pe ele...a aparut la vreo 4-5 zile dupa ce am adus lemnele
@ღÐelly esti ciudata
In primul rand nu cred ca exista scorpioni in Romania
.In al doilea rand cred ca era un aianjen mai mare.Mai ales la 1500m la multe.![]()