| artistu55 a întrebat:

Spalam si eu linistit gresia si am dat din greseala peste galeata cu apa si a sarit apa pe jos, pe pereti si pe o priza.Priza era putin scoasa in evidenta,adica putin trasa din perete, dar putin, si a intrat cativa stropi acolo si unpic de apa si in gaurelele din priza.Problema e ca acum nu stiu ce sa fac.Cat sa astept sa se usuce si dupa sa o folosesc? Va multumesc!

8 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Dacă nu ai timp să aştepţi pune un prelungitor în altă priză şi cu un uscător de păr usucă priza.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu se mai intampla nimic, dar, pentru linistea ta, sufla putin cu fenul.Impinge priza si strange cele doua suruburi, ca sa se fixeze in perete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu a facut scurt circuit, stai linistit, foloseste-o, si chiar daca ar face ti s-ar arde sau ti-ar sarii siguranta de la panou.

| artistu55 explică (pentru anonim_4396):

Dar nu ma curenteaza daca bag ceva acolo?, ca s-a udat putin, nu am cu sa sterg

| anonim_4396 a răspuns (pentru artistu55):

Nu ai cum sa te curentezi, stai linistit. Daca aveai apa pe tine te curentai.

| Madaliinaaa a răspuns:

Nu o atinge. Nu am avut experiente de`astea dar te sfatuiesc sa o lasi o zi, doua sa se usuce complet, apoi foloseste`o linistit.

| InspiratieDIY a răspuns:

Din cate stim, atata timp cat nu atingi ambele fire in acelasi timp (+si-), nu te vei curenta. Asta ca fapt divers, presupunem ca s-a uscat deja :o). Daca vrei sa te asiguri ca totul e in regula, poti usca cu un feon sau pistol cu aer cald, apoi o poti folosi linistit. orice ai baga in priza ai sanse 99, 9% sa nu faca scurt. Scurt se face cand + si - se ating si cum apa este un super-conductor de curent, daca uneste cele doua fire, provoaca acel scurt. In cazul tau, daca nu a facut scurt din prima, nu ai de ce sa iti faci griji.
Ai mai multa grija data viitoare! :o))

http://wallfun.ro
http://www.facebook.com/wallfunro/app_4949752878

| Crisstyanos a răspuns:

Nu chiar te rog baga mana acolo sa stergi!big grin