| jolie a întrebat:

Imi poate spune cineva cu ce pot curata pielea? dar altceva decat prod. din magazine pentru.ca nu sunt bune de nimic; in loc sa curete dau luciustraight face ASTEPT RASP.va pup

4 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Pentru piele intoarsa se poate folosi malai grisat.Se freaca cu el asa, uscat. Pielea de la incaltamintea de culoare deschisa se poate curata cu orice fel de crema de fata (eu folosesc cremele cele vechi). Cu o bucata de carpa moale se sterge cu crema pana se curata.Nu recomand aceasta metoda la hainele de piele, nu pentru ca nu s-ar curata, dar ii murdaresti cu grasime pe cei de care te atingi(in masina de ex.) sau poseta(geanta). A, se mai poate folosi si neofalina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu folosesc o ceara pentru mobila din piele ( de la Amway), are 5 tipuri de silicon, curata dar si hidrateaza in acelasi timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai pe cineva care sa-ti faca rost de untura de urs Curata perfect dar si regenereaza pielea

| Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Pai o solutie ar fi apa oxigenata(o gasesti la farmacie). Pe langa ca curata pielea foarte bine o si deschide la culoare cu vreo 2 tonuri.