anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Noi stam langa padure.De multe ori oameni fac foc de tabara acolo. Acuma am vazut ca e u cerc(e chiar un cerc de foc destul de mare) de foc. Ce sa fac? Daca se raspandeste sa sun la pompieri?

6 răspunsuri:
| greencity a răspuns:

Tocmai s-a promulgat legea picnicului, suni la Politie Locala, Ocolul Silvic, Jandarmeria Montana. NU ai voie sa faci focul la mai putin de 50 m de padure, mai nou nici in locuri neamenajate.

| Wehrmacht a răspuns:

Nu,nu suna la pompieri! Ia o punga de popcorn(parca asa se scrie nu's sigur) si uitate cum ia toata padurea foc si, eventual cum ard si casele din apropiere!
Serios si fara suparare... daca intrebarea e "pe bune" esti redus(a) maica!

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Pai tu nu gandesti? Tu nu constientizezi?
Spune-le parintilor sau vreunui vecin, daca focul inca nu e stins iesi din casa vezi daca se poate stinge cu cateva galeti de apa (du o galeata de apa sau o sticla cu tine) daca nu merge suna la pompieri si spune-le ca e un foc mare in padure, le dai adresa si spune-le ca nu se stinge ca ai incercat sa uzi si nimic.REPEDE!
Succes!

| 123branzapute123 a răspuns:

Da e pentru siguranta ta!

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru 123branzapute123):

Si a naturii si a celorlalti oameni.

| DariaSykes a răspuns:

A sunat la pompieri. Shadow100 sa stii ca am loat seminte (eu si sora mea ca nu aveam timp sa facapopcprn) si am inceput sa filmam cu telefoanele sa le aratam colegilor. Era plin de fum pana au venit pompieri.A durat pana lor stins pe tot.