| iulyqtzu a întrebat:

Puna TPU.cine imi zice si mie ce se intampla daca pun rigips peste scandura uda?

Răspuns Câştigător
| carpediem a răspuns:

Nu putrezeste nimic mai ales daca folosesti regips verde ( de apa), insa daca e prins direct pe scandura fara profile, atunci pot aparea fisuri la imbinarile placilor unde pui plasa. Foloseste la imbinare banda de hartie nu de plasa.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| hatze a răspuns:

Pai rigipsul nu trebuie pusa pe lucruri umede! am lucrat cu asa ceva vara asta! parerea mea este sa lasi scandura sa se usuce, depinde si cat de gros e rigipsul daca e gros nu cred ca o sa fie asa afectat! funda? sper sa fie de folos!

| Danyelusha a răspuns:

Buna!
Rigipsul se va umfla si va cadea jos, pentru ca din moment ce scandura e uda, rigipsul asoarbe apa, ceea ce il face sa se umfle si sa pice jos, si poate chiar si putrezii. Stiu din sursa sigura.
Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| Vichtory a răspuns:

Daca a fost uda vor aparea mucegai si se sfarima rigipsul daca e subtire, dar daca scindura a fost putin umeda poti sa risti fff putin.
Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mare prostie sa spui ca putrezeste rigipsul.Nu.Singurul inconvenient este ca in functie de cit de mult se usuca scindura, risti sa apara fisuri sau denivelari, sa nu mai ramina drept.Numai bine.

| iulyqtzu explică (pentru carpediem):

Eu pun la un club...si am pus rigips fonic...

| skama18 a răspuns:

Sal.lucrez in domeniu, carpediem asta isi bate joc de tine, in 2 ani nu mai ai scandurile cad pereti pe tine. parerea ea e sa refaci ci lemn uscat si altadta cere parerea unuia care e pe domeniu.

| iulyqtzu explică (pentru skama18):

Totusi sa nu exageram.ca nu mai cade tavanu.fi serios.la 100 metri patrati am batut scandura cu 30 kg de cuie.am llasat scandura 3 saptamana dupa ce am batut-o sa se mai usuce cu toate geamurile deschise

| skama18 a răspuns (pentru iulyqtzu):

Ma frate cand se usuca scandura complet.o sa iasa cuiele din el. daca esti meserias ar trebui sa stii asta. daca nu esti.*** intreaba pe cineva.toti se cred destepti si dupa se intreaba.ba oare dc imi crapa tavanu, dc se lasa si multe altele

| skama18 a răspuns (pentru iulyqtzu):

Daca erai destept luai doar 10 kg de holsuruburi mai lungi.dar ti-am zis. toti is destepti inziua de azi si aia care stiu sunt luati de fraier.