| skrtelmrs a întrebat:

Salut,am camera "la drum" cum se spune,iar fereastra imi vine pe partea cu strada, iar gardul nu este unul foarte inalt.Chestia e ca seara asa cand dau drumul la tv, sau e ceva aprins in camera se vede tot din strada in ciuda draperiei...am auzit ca exista niste folii,"folii solare" care se pun pe exteriorul geamului (termopan).
Rog cunoscatorii sa ma ajute cu chestia asta,am vazut ca exista mai multe tipuri:radiatii, lumina etc...eu vreau doar o folie pe fereastra care sa fie ca o oglinda, sa nu se vada absolul deloc in camera.

Răspuns Câştigător
| Nonameagain a răspuns:

Exact ce iti spuneam eu. Efectul este invers noaptea fata de zi. Se vede unde este lumina mai puternica. Pune draperia mai groasa, eventual de culoare inchisa. Eu am bej de catifea, dar abia se vede daca este sau nu lumina aprinsa. Altceva, nimic.

4 răspunsuri:
| Nonameagain a răspuns:

Daca ai lumina aprinsa in camera, nici o folie nu te va ajuta. Efectul e invers ca in momentul cind bate soarele. Cel mai bine este sa iti pui o draperie. Adica, o perdea groasa de noapte, care vine trasa peste geam in paralel cu perdeaua de zi. Doar ca iti vor trebui 2 bare, sine, sau ce ai tu la perdea.

| Alexandr a răspuns:

Trebuie sa-ti pui o draperie GROASA!

| skrtelmrs explică (pentru Nonameagain):

Am perdea de zi, am si bara d'aia cu 2 sine.
dar ziceam ca poate ma va rezolva folia.
ca ziua cand e soare afara sau lumina nu se vede inauntru, dar cand aprind ceva, se vede tot sad

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Poti folosi o catifea.