| excentric a întrebat:

Salut,astazi am platit o factura la curent, suma era de 70 de lei si trebuia platita pana astazi si eu am platit decat 50 de lei ai 20 de lei mi-au ramas mie, este posibil ca sa se intample ceva? sa taie curentul sau altceva?

7 răspunsuri:
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Inainte de taierea curentului, se trimite intotdeauna un preaviz!

| darrio2007 a răspuns:

Va veni diferenta pe factura urmatoare si se va vedea acolo. Dupa 45 de zile primesti instiintare ca nu s-a platit. Apoi dupa alte 15 zile iti ia curentul.Fa bine si plateste tot de acum.O rebransare te costa foarte mult.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Dupa trecerea termenului scadent pana la care trebuia platita factura, pe suma restanta se aplica majorari, iar acest lucru se v-a consemna pe urmatoarea factura.

| LIN2010 a răspuns:

Factura achitata partial nu se considera achitata integral, vei primi preaviz de plata chiarm si pentru 2 lei si se va face deconectarea de la retea, deoarece taxele de deconectare si reconectare depasesc 100 de lei.Atentie diferenta neachitata nu se adauga la urmatoarea factura(se cumuleaza doar in sold ), altfel fiecare ar achita doar o suma mica dintr-o factura restul sa faca parte din urmatoarea si astfel nu ar mai exista facturi neachitate.

| MrAnderson a răspuns:

Salut,
Nu e nimic, o sa-ti vina pe factura urmatoare diferenta, si probabil ceva penalizare minora, un 50 de bani, acolo.
Cel mai bine e sa o platesti integral, de fiecare data, ca vezi tu, diferentele astea se tot aduna, de la o factura la alta. happy

| gmxromania78 a răspuns:

Salut!
Cei 20 Lei vor fi trecuti pe viitoarea factura. Nu iti pot taia curentul decat peste 2 luni de la neplata!

| Gabriela_Gabriela_1978 a răspuns:

Mi-a venit notificare de neplata in valoare de 255 ron.nu am sa platesc toata suma.mi se va taia curentul?