Nu exista "sa fie mai rezistent". Instant pe butelie inca se gaseste, mai greu dar se gaseste. Am si eu un instant pe butelie tot Ariston. Am dat ceva pe el acum 2 doi dupa ce ultimul s-a stricat tot din cauza calcarului. Sub 10 milioane sa nu te astepti sa il mai gasesti deoarece sunt mult mai putine ca acum ceva ani. Cat timp nu pui filtre la racordul care intra in instant sau la cel care pleaca de la hidrofor, nu rezolvi nimic. Eu m-am racordat la apa de la sistemul public si am rezolvat problema calcarului (asta deoarece mi-au secat ambele puturi anul trecut). Sa ai in vedere ca acele filtre se schimba la vreo 6 luni. O varianta durabila si foarte eficienta ar fi o statie de dedurizare. Te duce la vreo 3000 de lei cu tot cu instalare dar e buna. Sau o statie de epurare dar acolo deja sari mult de 1000 de euro in functie de produs.
Daca ai apa dura, nu instantul e problema ci calcarul/piatra. E nevoie de niste filtre inainte ca apa sa ajunga in el. Vorbeste cu un instalator de apa serios, care stie meserie, nu doar sa schimbe o garnitura.