anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. Tocmai mi-am zugravit apartamentul si in seara asta am constatat ca in baie deasupra oglunzii pe stalpul in interiorul caruia se afla coloana de apa, am o pata lunga cam de 40 cm si lata cam de 20, asta fiind de la plafon in jos. Acum zilele astea eu am avut o problema cu toaleta, in sensul ca abia m-am mutat in acest ap. si era infundata. Am desfundat-o, insa nu cred ca bine de tot, in sensul ca apa se duce mai greu. Logic, nu vad legatura pentru ca toaleta e jos, para e sus de la plafon in jos. Iar la mine, m-am uitat pe coloana si nu vad apa. Ma gandeam ca eu cum am desfundat si am dat drumul la apa f.multa, de la presiune ar fi putut sa se ridice apa deasupra? rog raspunsuri serioase si cat puteti de urgent, oricum pana luni nu pot chema administratorul.

Răspuns Câştigător
| georgedanielc a răspuns:

Nu cred ca este de la tine, ori se face condens mare si este fisurat peretele.sau are vecinul de deasupra pierderi de apa la baie si se prelinge pe perete, nu cumva ai un gemulet de vizitare? asa iti poti da seama daca sunt pierderi pe conducta. poti sa ii faci o vizita vecinului daca il ai sa vezi poate a avut defectiuni la coloana de apa, nu are nici o legatura cu toaleta ta, daca aveai tu probleme te anunta vecinu de sub tine, deci a fost o simpla opstrutionare a cai de evacuare la tine

| Mareacluj a răspuns (pentru georgedanielc):

Eu nu am vecini ca sub ap.meu e garajul. Insa la mine, sub chiveta, am desfacut capacul (am capac, nu gemulet), tevile sunt uscate, peretele la fel. Pata e numai sus, poate ar fi fost pana jos numai ca e faianta si numai cat e perete se vede. Nu cred ca e de la condens pt.ca eu m-am mutat de cam 3 luni, insa nu am stat in ap., doar asa din cand in cand. Pana acum nu era, zilele trecute am zugravit si in seara asta am vazut. Multumesc mult de raspuns!

3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Depinde la ce etaj stai. Dacă stai la ultimul vine de pe acoperiş.Da nu mergi la vecinul de sus că acolo este problema! Succes!

| Mareacluj a răspuns (pentru onasis1961):

Multumesc pt.raspuns. Am fost, normal ca a facut urat...