| CRC98 a întrebat:

in casa am un liliac mic chiar in camera mea si mi-e frica sa ma muste sau sa imi faca ceva periculos ce pot sa fac mi-e frica sad dau funda si nu este nicio gluma vreau raspunsuri bune.

8 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Prinde-l ziua, intr-o cutie de carton.Nu e periculos de loc.

| MetalHead04 a răspuns:

Nu-l omora, doar incearca sa-l prinzi si sa il dai afara :3 oricum, ziua e orb, deci nu e periculos.

| WolfSRain a răspuns (pentru MetalHead04):

El e orb tot timpul daca nu ai amcar cultura generala mai citeste un pic.
Liliacul foloseste niste unde pentru a depista obiectele adica trimite undele si le primeste inapoi daca e ceva n fata si asa determina pe unde si cum zboara.
Ori ca e noaptea ori ca e ziua acelasi lucru.

| WolfSRain a răspuns:

Asculta-ma cu atentie liliacul este din specia soarecilor adica e ca un soricel doar o msucatura de soricel te ai putea alege daca nu sti ce si cum.
Iei o carpa mare si groasa si il prinzi si scuturi carpa afara si ai scapat.
Succes

| ReTz a răspuns:

Lipeste-l cu matura de tencuiala laughing

| veronika21 a răspuns:

Pai dormi cu altcineva, cu parintii tai, sau roaga pe cineva sa-l dea afara de acolo!

| FlorinMaseur25 a răspuns:

Site-ul asta incepe sa fie distractiv laughing)
In lumina, el este orb, deci daca se apuca sa zboare nu stie incotro s-o ia. Dar o sa stea intr-un singur loc toata ziua, pana da intunericul. Cu putin curaj, iei o matura cu coada lunga si il tii lipit la perete si tragi in jos cu el pana la podea, iar cu mana cealalta arunci un cearceaf peste el, lasi matura acolo si tragi usor de colturi ca sa intinzi cearceaful sa nu aiba scapare. Apoi chemi pe cineva sa stranga cearceaful cu tot cu el si sa il scuture afara pe geam (asta in cazul in care nu ai un plasa de prins pesti prin casa, de aia cu coada tongue) Sper sa nu il ucizi, are si el viata si dorinta de a supravietui big grin

| BrancusAndu a răspuns:

Am avut o exp d'asta proasta la tara dar am scapat fara nicio zgarietura, este inofensiv asa ca poti sa-l prinzi pur si simplu cu o cutie sau ceva, ca presupun ca ti-e urat sa-l iei cu mana I don't want to see