Întrebare recomandată | marsupilami a întrebat:

Salutari.Am o casa batraneasca la tara unde pot sa ajung mai rar.Problema este ca au inceput sa creasca adevarate,,culturi"de buruieni pe care nu are cine sa le,, dea jos". Dati-mi un sfat si invatati-ma cu ce sa dau sa nu mai creasca!

Răspuns Câştigător
| AlexCuriosul101 a răspuns:

Cel ma bine ar fi sa inchiriezi sau sa vinzi casa.Parerea mea.Ai spus ca nu mai ajungi acolo asa ca nu iti mai este de folos si cu banii luati din vanzarea/inchirierea casei sa faci ceva folositor care te-ar ajuta...Casa aceea nu isi mai are rostul daca nu o ingrijesti si nu ai cum sa mai treci pe acolo.

7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
O solutie ar fi erbicidarea, dar ai putea sa vorbesti cu un vecin sa aiba grija de "buruienile" din curte si vei avea grija sa ii multumesti atunci cand te vei duce la tara, daca ajungi la 10 ani, nu te-ai gandit sa inchiriezi acea locuinta?
O zi frumoasa sa aihappy

| Fatamuntilor a răspuns:

Te-ai gandit sa inchiriezi casa unor tineri care nu au locuinta?
Contra unei sume nu prea mari ai scapat si de burueni, ai si ceva banuti!

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Ierbicideaza suprafetele, sau acopera -le cu folie neagra, special pentru asta.

| Mihaela1964 a răspuns:

Erbicideaza, daca dai cu sare strici solul si nici nu esti sigura ca obtii rezultatul scontat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sare.

| manuel72 a răspuns:

Cu ierbicid.

| Preafericitul555 a răspuns:

Inchirieaza casa unor vecini sau daca ai mai mult paman propune-i unui vecin "iti dau pamantu imprumut sal folosest daca ai grije de casa" un vecin deal meau mi-a propus asta si am acceptat! nu are cine stie ce pamant dar pentru o vaca si un vitel e numai buna big grin big grin sper ca te-am ajutat