Baga furtunu si uda continu poti pune si solutii dero lenor chesti care miroase puternic si uda cu apa mult pana la urma se va spala.Convingel sa mearga la wc ca daca nu faci asta degeaba.
Te sfatuiesc sa torni in fata casei in locul unde a urinat multa apa, apoi pui pamant pe deasupra si apoi sa pui niste flori! Bunicul cand va vedea ca nu mai este un loc liber sa urineze, va fi nevoit sa faca nevoile la toaleta sau la olita (pe timpul noptii) si a doua zi iei olita si o torni in toaleta!
Încearcă sa pui un strat nou de pământ sau ceva de genul.
Pune detergent în pământ, sapa efectiv și apoi da cu un furtun cu apa peste. Omul e foarte dubios!
Nu prea mai am timp pentru săpături
Nu! Nu este bun detergentul ca il distrugi nutrientii din pamant si mor plantele si nu mai creste nimic altul!
Gata, boss, am înțeles, rămânem cu mirosul ca ne mor buruienile.
Ia-l pe bunica-tu si baga-l cu nasu' unde isi face nevoile fix cum dresezi un caine. E casa ta sau a lui?
Este casa tatălui meu. Am încercat să vorbim cu el dar nu înțelege. Mai ales că am un eveniment și dacă o să rămână mirosul ăla o să mor de rușine
Http://homerepairgeek.com/home-flooring/remove-pet-urine-off-concrete.html
Aici arata in engleza cum sa scapi de mirosul de urina, desi se refera la animale de companie are acelasi efect.
Folosesti un mix de otet si apa si spala pana ce cimentul este uscat. Celelalte detalii le gasestinin link.
GabrielSorodoc întreabă:
GabrielSorodoc întreabă: