| Constantinnnnnn a întrebat:

Va salut am o mica intrebare am un loc la tara oarte mare si are pe el 2 case nu foarte mari grajd chestii din astea e la cativa km nu stiu exact de orasul Vaslui dar nu asta e problema vreau sa stiu cam cat ar fi un pret de vanzare locul e cam cat un stadion sa zicem cel din Vaslui cam care ar fi pretul de vanzare cu tot cu case grajd beci va rog

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este foarte greu ca noi sa dam un pret. Intereseaza-te in localitatea respectiva cu cat se vinde un mp de teren, case si grajd ca ale tale.

| Constantinnnnnn explică (pentru Ioandelasal):

Pai e in jur de 3 euro metrul patrat suprafata nu o stiu v-am spus cam cat stadionul fc Vaslui sa zic asa e foarte mare si are vie pe loc gradina foarte mare din astea e la 2 km de intrare in sat iar drumul din sat este in totalitate asfaltat un pret de vanzare? aproximativ

| Ioandelasal a răspuns (pentru Constantinnnnnn):

Preturile difera foarte mult, in functie de zona, cerere si oferta, accesul la utilitati, etc. In cazul tau este vorba si de marimea caselor. Cel mai sigur este sa te interesezi in sat.

| LIN2010 a răspuns:

Cel mai aproape de adevarata valoare a terenului cu constructiile respective le poti afla doar intreband prin localitatea respectiva pretul pe metru patrat.Respecte