| SashaC a întrebat:

Va scriu astazi, aici, pentru ca sunt in situatia in care imi doresc sa ajut o prietena cat pot de mult.

Alina are 31 de ani si a fost diagnosticata acum aproximativ o luna cu glioblastom malign, o tumora cerebrala cu trei formatiuni. A fost operata la Spitalul Bagdasar, insa cei de acolo nu au putut rezeca decat una dintre formatiuni.

La recomandarea altcuiva, a mers si la The Brain Institute, o clinica cu aparatura mult mai moderna, unde dr. Sergiu Stoica a decis ca poate interveni din nou asupra tumorii.

Bottom line, operatia costa 30.000 de lei si trebuie realizata in maximum o saptamana.
*
Daca va permiteti si doriti sa donati pentru ea, nu ezitati sa-mi dati un semn. Sumele mici se fac sume mari intr-un final.

De asemenea, daca doriti sa dati o mana de ajutor in sensul ca ma puteti ajuta cu un share pe Facebook sau pe blogurile voastre, un contact catre o asociatie, un brand care s-ar putea implica sau chiar si un simplu sfat, va rog sa nu ezitati sa o faceti.

Contul in care se pot face donatiile este: RO60 BTRL RONC RT02 5207 1701 - Banca Transilvania. Descriere/motiv: "Operatie". Nume: Bragadireanu Florentina Alina.

Răspuns Câştigător
| eXtremeAdy a răspuns:

Incearca la F.A.B.C
link: http://fabc.ro

Date de contact:

Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer
Str. Intrarea Teleajen Nr. 5, Sector 2, Bucuresti
E-mail: cezar.irimia @ fabc.ro | abc_romania @ yahoo.com
Tel/fax : 0723240223 | 021 2530591

Multa sanatate si Dumnezeu s-o intareasca sa lupte cu boala, daca puteti oferiti-mi cateva date de contact pe privat, o sa incerc sa vad ce pot face.

9 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Apeleaza la TV si la minunatii aia cu mausoleul de sute de milioane de euro din inima Bucurestiului. BOR parca le zice. Din mai putin de trei salarii de patriarh se rezolva operatia.

| Mosotti a răspuns:

Cine face asta trebuie sa verifice dace e real, ca asa poate oricine sa spune asta, sa puna contul si sa stranga bani aiurea. Aici nu poate cineva sa faca asta fara verificari, ar fi culmea, cel putin un om cu cap nu face asa. Deci persoana, acte doveditoare, nu asa, totul verificat personal, sau recunoscut de o autoritate.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Scrie aici https://salveazaoinima.ro/ sau trimite-mi povestea să o pun pe blogul meu https://vreausalupt.wordpress.com/ Adresa de e-mail o găsești la contact.

Răspuns utilizator avertizat
| Moraru_Alex_2002 a răspuns:

Ma mir ca nu a-ti aparut la La Maruta.Dar cand ma uit de obicei la persoanele acelea si cand vad ce zic, in vin niste nervi.De exemplu acum cateva saptamani, a aparut o femeie cu vreo 3-4 copii. Spunea ca nu avea unde sa locuiasca iar sotul ei a fost batut in hotel de (am uitat cine xD).No si acuma a La Maruta ca nu are unde locui.Persoanele din incapere le-au oferit case in care nu locuieste nimeni, pe la Timisoara, Sibiu, etc. etc. Si asta se trezeste si spune. : "Nu ca vreau la Bucuresti deoarece ă... vreau sa ofer copiilor un loc ă... " si asa mai departe.Tu meritai mai mult sa fii acolo, sa arati o problema adevarata.

Mi-a placut foarte mult cum ai prezentat problema ambitia ta de a ajuta pe cineva.Lumea e cruda dar trebuie acceptata si sper sa fi recompensat pentru aceasta ambitie buna.Noroc si o sa incerc sa vad daca pot sau daca am timp sa donez.Ca la alegeri.Se aduna si se ajunge la o majoritate!

PS: Acesta este un site de intrebari si puteai(nu te oblig xD) sa discuti cu administratorii site-ului sa te ajute sa promovezi cauza ta dar cine sunt eu sa zic ce sa faci? xD

| Mosotti a răspuns (pentru Moraru_Alex_2002):

Ai zis f bine, cum cine esti tu? Esti cineva care a venit cu o idee foarte buna, uite eu chiar zic ca nu trebuia sa puna anuntul asta aici, sa nu cumva si adminul daca vede, sa se supere gandind ca ar putea fi tentativa de frauda cumva. Chiar asa si pare de fapt. Vine oricine, pune un cont, zice de o problema si gata, lumea sa bage bani, nu merge asa. Ca doar un fraier da bani aiurea asa, si ce sa inteleg, ca pentru fraieri a scris?! Adica o fi mizat din start ca fraierii vor trimite?! Nu stiu ce sa zic, nu zic ca nu o fi real, dar sa se verifice ca lumea.

| RAY a răspuns (pentru Mosotti):

Intrebarile puse aici sunt adaugate doar cu acordul unui admin, presupun ca admin a vazut daca e adevarat cazul

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

La un moment dat nu, sunt aprobate automat instant, doar la inceput se aproba de admin, asa a fost la mine, acum cand postez apare in 2 secunde totul. Insa dupa mintea mea nu ar fi cazul, tie cum ti se pare? Daca vin eu acum si zic ca am x problema si dau contul si as vrea bani, ti se pare normal? Adica fara verificari si nimic? Daca nu am nimic? De unde stie lumea ca am? Daca puneam, trebuia sa dau date, referinte, sa se verifice oricand, atunci da! Am zis, poate fi corect dar sa vedem.

| MTAxD12 a răspuns:

Cumparai masca emotiilor