"Dragute", cum poti sa spui doar "dragute'? Mie mi se par superbe, este mult de munca la un desen din-asta si eu apreciez foarte mult ca s-a straduit. Daca ai mai lucra, ai fi de nota 11. Acum esti de nota 10
.
Scuze, dar nu sunt un fan al "eroilor anime" ca sa le spun asa, plus ca sunt fata si avand in vedere ca uneie feteii plac este ceva![]()
Chiar sunt facute misto.
Mie nu prea mi se par din anime, aceste desene. Zici ca sunt dintr-un film mai degraba. Nu-i nimic, stiu ca asa e, fetelor le place altceva baietilor le place altceva.
Nu e mult de munca la un desen asa.In 30-60minute e gata complet.cel mai greu e sa imi imaginez ce sa desenez, asta imi ia ore...
Aaaa! Tu le copiai, de ce nu ai zis asa? Sunt bine copiate
. Hmm, mie imi ia cam 10 minute sa imi imaginez ceva sa desenez. La copiat imi este mai greu
.
Nu sunt copiate! am stat 2 ore sa vad in ce pozitie sa pun ursu.nu prea am imaginatie.dar desenele sunt originale si voi mai posta si altele curand
Eu asta intelesesem
. Scz atunci, cred ca o sa fac si eu niste desene sa le postez, nu o sa imi iasa asa de "superb", deoarece mereu gresesc ceva
.
Is cam ciudate...incearca sa faci ceva mai simplu, si sa ingrosi, sa faci umbre, joaca-te cu lumina si intuneric
pe asta trebuie sa pui accent cand dai cu pixul