Pai l-am vazut deja, am spus asta in intrebare.
As vrea unul gen Shiki, ca ala mi-a placut cel mai mult dintre toate cele mentionate mai sus.
Rosario to Vampire, Strike the blood si Blood+ are putin legatura cu vampirii
M-am uitat la trailer-ul de la Bloodivores si nu am vazut nici macar o scena cu vampiri, m-am uitat si la trailer-ul de la Blade, dar nu prea mi-a placut, iar Hellsing banuiesc ca nu o sa imi placa din moment ce am vazut Hellsing Ultimate, si nu prea mi-a placut.
Deasta ii si zice Bloodivores, pentru ca sunt vampiri in el
- Seria Monogatari, care cuprinde cam așa: Bakemonogatari / Nisemonogatari / Monogatari Series: Second Season / Tsukimonogatari / Owarimonogatari / Hanamonogatari
- Kekkai Sensen / Sezonul 2 confirmat pentru sezonul de primăvară! ^.^
- Dance in the Vampire Bund
Uite ai aici toate animeurile la care m-am uitat eu mie mi se par faine ai de unde sa alegi, poate iti place ceva https://myanimelist.net/animelist/TeachMeSenpai23?status=2
Eu as fi vrut sa stiu daca este vreun anime care sa semene cu Shiki, ca ala a fost preferatul meu din cele care sunt cu vampiri. Ti-am trimis cerere pe MAL, vezi sa o accepti
Eu stiam ca acele creaturi numite ghouli se hranesc cu carne, nu beau sange."Ghoul" e sinonim cu "vampir"?
Atunci de ce nu li se spunea direct vampiri? De ce ghouli? De ce se hranesc cu carne si nu beau sange ca vampirii?
Dance in vampire bund
Blazblue
Blood Lad
Gankutsuou e foarte fain desi proverbial nu isi stoarce victmele de sange