| Byencutzafrumoasa04 a întrebat:

Precious Ramotswe e o doamnă de treabă, de vreo 30 de ani, care a aplicat ad litteram învăţămintele tatălui ei decedat. Serialul îi urmăreşte aventurile ca proprietară a unicei agenţii de detectivi deţinută de o femeie în Botswana.

Crescând în Botswana, Precious Ramotswe a fost încurajată de tatăl ei să-şi urmeze visele indiferent de circumstanţe. Acum, trecută de 30 de ani, Precious e gata să-l asculte - şi deschide prima agenţie de detectivi deţinută de o femeie. Serialul urmăreşte aventurile lui Precious Ramotswe, vesela şi sensibila proprietară a The No. 1 Ladies' Detective Agency, din Kgale Hill Shopping Center, de la periferia oraşului Gaborone. Ajutată de eficienta ei secretară, Grace Makutsi, Precious investighează o serie de cazuri, ajutându-i pe localnici să-şi recupereze copii dispăruţi, să scape de soţi infideli sau să nu devină victimele unor hoţi. Precious Ramotswe exemplifică efortul africanilor de a-şi îmbunătăţi vieţile fără să-şi altereze cultura. Deşi Precious e jucăuşă, inocentă şi exuberantă, „misterele" investigate de ea sunt cât se poate de serioase: răpiri de copii, sărăcie, crimă organizată, criză sanitară, abandon familial şi infidelitate, problemele tipice ale multor africani (şi americani) de azi.

1 răspuns:
| YukiLove a răspuns:

Nu prea inteleg care e intrebarea aici, tu povestesti pe scurt un serial, pe care l-ai urmarit, sau daca tu ai scris acest scenariu e destul de bun, oricum daca ai putea sa-mi spui care e intrebarea aici, ca sa pot raspunde la ea, as aprecia mult.