1. Leu
2.Nicio zodie nu mi se pare mai bună sau rea pentru că nu ţin cont de asta
3. Nu mă interesează aşa ceva
4. Nu e ca şi cum ai programa zodia copilului. Oricum nu contează.
Baftă!
1. berbec.
2. cunosc multi in zodia scorpion, fecioara si sunt de treaba:d
3. imi place ca sunt berbec, am initiativa, idei bune etc.:X
4. hmm.sa fie o zodie de foc ca mine, spre exemplu leu
1. Sunt varsator.
2. Nu stiu chiar nu tin cont de asta, dar cred ca pestii. Am auzit ca sunt o zodie care au ceva mai mult noroc pe plan economic. Nu stiu daca e adevarat, dar am auzit la o emisiune.
3. Deci cred ca as vrea sa fiu pesti, daca ar trebui sa aleg alta.
4. Copiii mei...Pai mi-ar place sa fie zodia leu sau /si scorpion.
Dar, sincera, nu prea cred in chestii de-astea.
1.Sagetator
2.Nu exista zodii bune sau rele, fiecare ale calitatile si defectele ei
3.Sunt Sagetator si imi place sa fiu asa cum sunt
4.Nu conteaza. dar:Taur, Gemeni, Leu; pentru ca:
-taurul este o zodie ambitioasa si incapatanata, deasmenea prefera luxul
-gemenii sunt o zodie linistita, spirituala, comunicativa(asa cam ca mine, ca am ascendent in gemeni)
-leii sunt incapatanati dar au simtul umorului si o personalitate puternica
1. varsator
2. varsator, cei mai buni prieteni ai mei sunt tot varsatori.
3.leu.suna frumos
4.varsator.ca sa fie ca mine.
1.Sunt zodia capricorn.
2.Cea mai buna zodie mi se par gemenii pentru ca sunt foarte sociabili si prietenosi, si am auzit ca sunt foarte talentati si au un aspect fizic dragalas.
3.Imi place enorm de mult zodia mea deoarece sunt oameni calculati,dar si sociabili si prietenosi,considerati in alte secole oameni regali(in sensul ca multi nobili au fost in zodia capricorn,chiar si Kate Midletton,fiindca vad ca ea e in voga acum). Hmmm...dar daca ar fi sa fiu alta zodie as alege gemeni pentru ca stiu sa joace teatru foarte bine, sunt oameni simpatici, o duc foarte bine pe plan financiar si sunt cei mai sociabili din tot zodiacul.
4.Mi-ar place sa fie capricorni bineinteles, berbeci pentru ca berbecii sunt foarte politicosi si oameni foarte artistici, gemeni(am dat deja motive mai sus) sau tauri pentru ca sunt oameni foarte puternici.
Funditaaa? Sau macat un vot
.