Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
am aproximativ 6 luni de cand nu- mi mai revin, in sensul ca eu eram o persoana vesela, optimista, acum nu am chef de nimic, am o mica afacere care inca nu scoate profit, poate si din cauza...? (mai mult)
Ce ati alege daca ar trebui sa alegeti intre: A: Casa cu curte, dar venit lunar modest. B: Apartament mic, dar venit lunar mare. Sa zicem ca e vorba de doua locatii foarte departate una de alta...? (mai mult)
Caut si eu o Melodie De Muzica Populara Dar Nu stiu cum se numeste Stiu Doar Cateva Vresuri Aleatori Din ea: De ce ma faci sa ma blestem sub stele.Cum poti sa dai uitari Noptile cand ma iubeam cu tine...? (mai mult)
sunt stresat pana peste cap nu stiu ce sa mai fac. Parintii ma streseaza inca de acum cu examenul de intrat la liceu, inca nu am terminat cu tezele si stau ca pe ace si cu meditatiile. Deci...? (mai mult)
am si eu o problema cu facebooku- l nu merge sa- mi vad mesajele si alte chestii cand dau mesaj cuiva mise sterge si nu pot sa vad cespune acea pers, sidefiecare data cand deschido fereastra...? (mai mult)
Cum vi sar parea inlocuirea sapunului solid din inchisori cu sapun lichid,asa, entru orice eventualitate :}?
Deci, as cam vrea sa vorbesc cu un baiat (pe Facebook). Cred ca multe fete se complica cu asta. De vreo 2 saptamani tot ma gandesc sa ii scriu, dar mereu cred ca dupa "Buna" nu o sa mai stiu ce...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac pentru a avea o interfata noua la site-uri (google,facebook, youtube etc) pentru ca m-am plictisit sa se vada numai fundal alb peste tot. Am cautat ceva dar nu ma pricep.
TPU! Cum bag persoane la prieteni pe ask.fm? Fundita! :*
Poate e gresita un pic intrebarea, dar sper sa intelegeti.sa zicem ca nu am toate creditele necesare dar promovez in sesiunile de examen, cum ar putea sa ma afecteze notele de pe parcursul...? (mai mult)
Hei TPU cine imi arata episodul 61 din serialul Violetta 3?
Bun găsit tuturor! Unde ve ti face Crăciunul si Revelionul? Si dumneavoastră stimate doamne/domnisoare ve ti purta tocuri? Multumesc mult, si multă sănătate.
Hei TPU dc nu merge chatul pe facebook nu mi se incarca istoricul mesajelor iar daca dau la cineva imi scrie couldnțt fiind previous messages.ce sa fac? e de la ei sau trebuie sa umblu la setari?...? (mai mult)
Cine vrea sa imi puna intrebari ma puteti gasi pe ask.fm : @TeodoraTeo15 Pup :*
Ce aplicatii aveti pe iPhone sau iPad?
nu stiu daca e vina vea sau ceva de genu dar ma simt constant urmarit. Cand stau in pat la fiecare 5 minute ma uit pe geam de parca simt ca cineva ma priveste. Zilnic am acest sentiment. Si ...? (mai mult)
Dintr-o lupta dintre Tony Jaa si Yuri Boyka cine credeti ca ar castiga?
am o problema am instalat driveru audio si merge partial adica cand se aprinde laptopu se aude sonoru dar in rest nu merge am intrat la si la saunds and divices si acolo scrie no audio divices...? (mai mult)
Dupa parerea voastra. E normal ca un baiat sa se epileze peste tot in zona intima?
Ce bonusuri trebuie sa intre pe iteme : ( Arma, armura, coif, bratara, colier, cercei si papuci )? Bonursurile sa fie PVP! Imi trebuie bonusurile pentru Metin2 Imperial!
Heii o sa calatoresc cu avionul si e prima data, ce trebuie sa fac cand ajung acolo, care sunt etapele?
Voi prezenta problema scurt si concis.Am de realizat pentru facultate un proiect legat de comunicarea integrata de marketing dar din lipsa de timp nu pot sa il termin intr- o luna, acesta fiind...? (mai mult)
Are cineva idee de Ask.-ul oficial al Deliei Matache?-
Real boxing merge pe Huawei ascend y530?
Dc nu pot sa descarc clash of clans pe galaxy mini 2?
Stie cineva de reclama la sfarsitul careia copilul spune "lasa ca ma fac eu mare si ei mici" (un link aca se poate. Multumesc anticipat
Cum poti scrie pe youtube ca sa vezi daca unele concerte sunt reale sau playback..sau..ma rog, cum se mai spune.!?
Ce sa ma fac.? Cand am venit de la scoala am patat camasa mea preferata cu uleiul de la ton ..si nu se ia :((( am dat si cu bicarbonat, cu pasta de dinti, clor. ce sa ma mai fac?
Care este poza voastra preferata care ati pune-o?
Cine vrea sa isi faca prieteni noi? Eu sunt din berceni sector4 :) astept rasp de la persoane interesate :*
Cine vrea sa imi puna intrebari ma poate gasi pe : http://ask.fm/TeodoraTeo15 Pup :*
Cine se plictiseste si are chef de vorba pe chat? :) Sau alte idei de ocupare a timpului?
Hello TPU! Ce ati alege intre scoala publica si scoala privata? Si de ce? Avantaje si dezavantaje. Si ce e "fundita"?( explicati-mi si mie ce e/cui pot da acea "funda")
Hey! Ce baiat ati alege dintre acesta http://instagram.com/p/qH_Ms_hPa2/?modal=true si acesta http://data2.whicdn.com/images/21141201/original.png? adica care va atrage mai mult fizic
Dati-mi si mie va rog niste idei originale de film.Idei originale de la care as putea dezvolta un film.Idee ceva de genu"Papusi voodoo".Va rogg!
Hei TPU Am nevoie urgent de un program de taiat scene dintr- un video (splitter/cutter) usor de folosit. Am avut o data unul in genul astuia : http://cdn.makeuseof.com/wp- content/uploads/2010/05/HJSplit.png?...? (mai mult)
Sallut TPU cum fac mapa cs zm si sa mearga sa intru pe ea sa ma joc sar sa am si vip si admin?
Cat bani cheltuiti pe darurile de Craciun, aprox?
Brad natural sau artificial, de care o sa cumparati de Craciun?
Este vreun magazin in Craiova care sa comercealizeze minerale si cristale!
O sa avem oare zapada de Craciun si Anul Nou, ce ziceti?
Azi m au prins controlorii pe ratb pentru a doua ora(prima data le am dat banii pe loc pentru ca nu aveam deloc bilet si mi am asumat greseala) asta pentru ca eu nu prea calatoresc cu ratb dar ajung in...? (mai mult)
Cate magazine online IT exista in Romania? Estimati-mi un numar va rog!
Buna dimineata TPU! Ce faceti? Eu ascult muzica. Ma bucur ca se apropie vacanta. Iubesc CRACIUNUL! Voi?
Care sunt cele doua limbi ale viitorului? Engleza cu siguranta, dar pe langa engleza ce adaugam? Rusa, araba, spaniola, franceza sau germana?
Daca ati avea ocazia sa mergeti cu masina timpului, in ce perioada ati merge cu masina timpului?
TPU stie cineva programul de la condor pitesti?
Buna! Acum cateva zile mi- a fost spart contul de facebook, am reusit sa- l recuperez, l- am securizat, dar am uitat parola, am incercat varianta "Ai uitat parola? " dar nu merge, ajutati- ma va ...? (mai mult)
Buna, suna stupid dar am nevoie ..am intalnit un tip la un spectacol (iar el e din comuna Asuaj am nevoie de numele lui... e in clasa a 8. dau funda :3 pliz link cu toate scolile din asuaj sa- l pot gasi...? (mai mult)
A zis tata ca daca nu il mai las la targ sa cumpere jafuri de electronice si alte obiecte stricate ale targului, nu i- mi mai da sa mananc! ma fratiilor e normal asa ceva ce spune el noi fratii ne- am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!