Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Dau funda celui ce imi spune ce pronosticuri a dat Dan Chilom in emisiunea "Mergeti pe mana noastra", transmisa pe National TV Plus in data de 27.11.14
Cum poti face fostul sa regrete ca s.a despartit,? Cum poti uita un baiat?
Eu sunt clasa a7a si baiatul pe care il plac e a5a. Stiu ca e putin dubios sa imi placa de un baiat mai mic ca mine da nu cred ca varsta conteaza. Totul a inceput asa : Vorbeam cu una din colegele...? (mai mult)
Nu inteleg ceva... deci la mana dreapta linia vietii e mai lunga iar la mana stanga mai scurta! Ce inseamna? FUNDA!
.Cine imi da niste site-uri pentru trimis mesaje grratis, dar sa functioneze(sa ajunga la destinatar).multumesc. Ofer funda
Imi poate spune si mie cineva unde gasesc TOATE episodele din zambetul lui sharon (eng- Braceface) erau niste desene foarte frumoase cand eram mica. Am cautat pe net dar n- am reusit sa gasesc...? (mai mult)
Eu si prietena mea vrem sa ne apucam de vlog! Dati-ne niste idei de nume de vlog si cu ce sa incepem vlogul; despre ce sa fie vlog-ul; Funda!
Cum sa fac sa nu mai ies la tabla in timpul orei de mate?
Daca eu omor pe cineva care a omorat 3 oamenii ce sunt? daca ucid pe cineva care mia ucis copilu si sotia, si justitita i lasa liberi? m- am uitat la un film era vorba de cineva care omora criminali, ...? (mai mult)
Zilele trecute m am certat cu prietena mea cea mai buna. (noi ne poreclim boy). Dar săptămâna trecută mi a dat mesaj. Zicea ca ne am împăcat. Dar mie nu- mi răspunde la telefon și mesaje....? (mai mult)
BUNA! Am o intrebare. Cum imi pun o poza de profil pe TPU asa cum aveti voi? sunt junior :)
Cum pot sa pun admina la o pagina fara sa mi- o fure? Am pus ieri admina la o pagina de a mea, o pagina foarte mare si am bagat- o la administrativ si dupa m- am trezit fara pagina si am lucrat asa mult...? (mai mult)
E normal sa ma gandesc la moarte de la 22 de ani?
Baieti, ce fete va plac? Timide, tupeiste ( argumentati) cum ar fi iubita perfecta?
Buna TPU dirigă m-a certat azi ca vorbesc in ora si nu mai sunt atenta. Ce sa fac ca sa fiu mai atenta si uneori sa mai vorbesc si in ora
As vrea sa imi visez ursitul de Sf Andrei Ce trebuie sa fac? Voi ati visat?
Ce cadou sai cumpar iubitei mele de Craciun?
Bună TPU, Am o prietenă pe care o cunosc încă din clasa a doua, am fost colege de bancă în liceu și acum suntem colege de grupă la Facultatea de Psihologie și Științele Educației - Universitatea...? (mai mult)
Vreau si eu ceva idei haioase de mesaje pe un tricou personalizat. Cel mai bun primeste funda! Multumesc!
Vreau si eu ceva idei haioase pe un tricou personalizat. Cel mai vun primeste funda! Multumesc!
Ajutor : sunt doua bancnote suma totala face 15, nici una nu e de cinci. de cit sunt bancnotele?
Hei prieteni)) Ce parere aveti despre smartphone-ul LG G2? E bun pentru pretul sau? Poate imi dati o alternativa mai buna?
Imi spune-ti si mie importanta respectarii regulamentului scolar?
Buna seara TPU! Deci sunt clasa a9a la un liceu teoretic la profilul mate- info, primul semestru e posibil sa raman la matematica si vreau sa ma transfer la alt liceu / alta specializare. Daca eu am aceasta...? (mai mult)
cum se face cleiu de vasc?
Exista jocul "Duke"?
Ce parere aveti despre aceste remixuri (SINCER)? www.partycloud.fm/54774b4c6dcfc7f725000000 www.partycloud.fm/547763926dcfc73a49000000
Cine are digi optim nelimitat?
Am aproape 20 de ani si permisul de conducere il am de imediat 2 ani. Nici in ziua de azi nu ma lasa ai mei sa conduc masina fara ei. De ce mama naibii nu ma lasa sa merg si eu cum o fac altii cu masina...? (mai mult)
Hei buna ce faceti? Stiti ca se apropie craciunul. La noi la scoala se face o tombola iar noi trebuie sa luam un cadou de 30-50 lei sa se potriveasca fie baiat fie fata
Cine imi da si mie niste videoclipuri gen : https://www.youtube.com/watch?v=S_RNf0kt4Lw va rog! :o3 Dau funda! :**
Hey. sunt clasa a 10- a si profa de psihologie ne- a vorbit astazi despre un proiect erasmus. Sunt 2 tari in care e posibil sa mergem. 1. polonia 2. Turcia. Dar nu sunt sigur in care. Si au mai fost...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste chestii pe tiganeste si semnificatiile.
Salut TPU Intr-o sambata am visat ca mi-a murit mama mea...ce inseamna? P.s va rog raspundeti-mi in asa fel sa inteleg pentru ca am 14 ani!
Stie careva cum fac sa apara si versurile cand fac un video?
vreau sa ma angajez in Anglia ca Frizer trebuie sa imi traduc diplomele de studi de liceu?
Credeti in viata de dupa moarte? Dar in Dumnezeu? Argumentati! Spuneti si ce credeti ca o sa se intample dupa moarte. Dau funda!
Cum se face din tricolor floare?
Stiti daca vinerea asta se face scoala?
Este bine daca merg pe 23 decembrie la colindat la ora 18:00
Care este cea mai frumoasa amintire de-a ta? Ce o face atat de speciala?
Salu. Vreau sa dau la academia de politie. Stiti cumva daca acest site http://www.academiadepolitie.com/simulare-examene.html ma poate ajuta. Are cineva cont acolo?
caut si eu o pana pentru chitara, mai speciala, cu care se poate canta eventula, ca asa as putea lua una din argint, si sa o gravez, vream una mai speciala, am gasit cateva dar sunt la...? (mai mult)
Intrebarea mea ar fi : Vrea cineva sa vorbim? Adica prin measaje aici pe TPU. M-am plictisit :)!
Buna TPU... Am o problema. Urasc ca am ochii caprui.Imi dores sa am orice culoare in afara de caprui...Nu ma simt frumoasa.Cat despre lentilele de contact am intrebat pe prietene si au zis ca sunt groazice.Am...? (mai mult)
Cand am dat sa intru pe ask.fm imi aparea Cont blocat ca nu am respectat niste conditii. Cum il reactivez? Cand am dat sa fac alt cont cu aceeasi adresa imi aparea ca deja exista. Dau funda celui...? (mai mult)
Imi spuneti si mie un site pe care as putea gasi replici pentru orice si pentru oricine(grasi,invidiosi, nesimtiti)
Daca este cineva dintre voi care si- ar dorii sa aiba conversatii ( and no small talk ) in care sa facem schimburi de pareri, sa vorbim despre carti (ador romanele :D ) filme, muzica sau...? (mai mult)
Cine stie cum procedez pentru a- mi distribui postarile de pe blogger pe facebook cu imaginea si descrierea unui articol? Eu stiu cum sa distribui pe facebook articole, dar cand le distribui imi apare...? (mai mult)
Daca as face un filmulet cu Tom talking si lasi posta pe youtube credeti ca as face vizite multe cu asa ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia