Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
pot sa instalez android pe un telefon fara android? daca da, puteti sa-mi da.ti un link?:*funda! scuze de categorie
Cine imi spune va rog cum functioneaza o ecluza si o fantana tasnitoare? De ce materiale este nevoie?:o3 *Scuzati categoria
Daca dupa anul 1 doresc sa ma inscriu la alta facultate si sa renunt la cealalta, pot intra la buget sau va trebui sa platesc anul 1 acolo?
Daca ati primi tema " Sfantul Nicolae ". Ce ati desena? Cel mai interesant raspuns are funda ^_^.
Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa intrii la facultate la buget?
tocmai ma uitam la un film, mama si tata nu sunt acasa inca.Am oprit filmul sa merg la baie si am auzit 2 batai in geam, desi stau la etajul 2, si nu am copaci in fata ferestrei.Mor de...? (mai mult)
Ce inseamna cuvinte cu "forma populara"?
Se poate intampla sa dispari din lista cuiva de prieteni de pe facebook prin alt mod decat de a fi sters de persoana respectiva?
Deci pentru cei care sunt interesati de cum sa se apere in cazul in care cineva ii urmareste am gasit un blog interesant: https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=7893992070709688474#editor/target=post;...? (mai mult)
Cand ar trebui sa ajunga produsele comandate pe Emag? Mie mi-au trimis sms ca se livreaza intre 25 si 26 Noiembrie insa inca nu l-am primi, vreo idee?
Cineva m-a blocat pe ask.fm si nu mai pot intra! Ce trebuie sa fac? Va rog ajutati.ma cat puteti! :(
Hei! Ce dimensiuni are un pachet de tigari slim dar si cel normal?
Salut, vreau sa imi cumpar GANTERE A CATE 10 KG PE BRAT FIECARE, vreau sa stiu daca 10 KG e de ajuns sau trebuie greutate mai mare?
Mai nu prea pot sa- mi dau seama care telefon e mai bun Huawei Ascend p7 http://www.emag.ro/telefon- mobil- huawei- ascend- p7- 16gb- 4 g- black- ascend- p7- black/pd/DKWBZBBBM/? ref=vp_fam sau Allview...? (mai mult)
Vreau si eu un referat despre Factori care perturba metabolismul, un link sau un copy-paste ceva mai amanuntit. Funda pe loc primul raspuns corect!
Salut, daca creez o pagina pe facebook (de aia cu LIKE) o sa apare cine este creatorul paginii? Sau arata ceva cum ca X a facut pagina?
Buna lume! As vrea si eu sa ma ajute cineva daca poate, am gresit fata de prietenul meu iar acum vreau sa imi cer scuze sa ma ierte.M- am gandit sa fac un filmulet cu fel si fel de statusuri, si asi avea...? (mai mult)
pentru fete cat costa buchetul acela de 101 de trandafiri
Va rog cine se pricepe sa ma ajute si pe mine. Am un Samsung Galaxy II si i- am schimbat softul, ma rog nu l- am schimbat eu dar nu mai intru in detalii si acum nu se mai aprinde deloc, e mort....? (mai mult)
Cum se numesc acelea care lepoarta John Cena la mana? Dau funda la cel mai bun raspuns!
De ce mereu trebuie sa comentam sau sa radem aiurea de lucrurile pe care nu le intelegem? La mine la scoala toata lumea comenteaza de cum ma imbrac, stilul meu e vintage, ei tot imi spun ca am hainele...? (mai mult)
Cum se fac inimile de pe facebook in diferite culori (rosu,galben,mov, albastru)
Intrebare. De ce parada militara din acest an nu se va mai tine la Arcul de Triumf asa cum s-a tinut de fiecare data? De ce se tine in Piata Constitutiei?
Vreau sa fac o animatie pentru un concurs, la scratch, dar nu stiu ce ii atrage pe oameni. Ajutati-ma!
Voi cum faceti bani online?
CE LUCRU SENZATIONAL DE IEFTIN TI- AI CUMPARAT DE bleack friday? Mie mi- se pare cea mai mare teapa excrocherie manipulare santaj emotional batjocora bulangereala nesimtenie hotie prostie bleack friday...? (mai mult)
De ce ne plac filmele apocaliptice? Mereu m- am intrebat de unde vine satisfactia aceea cand vezi cate o scena dintr- un film unde tari intregi sunt maturate de explozii imense sau inghitite de ape? Recunosc...? (mai mult)
Daca un om vrea sa fie mai dur ca personalitate si nu poate asa pur si simplu ce sa faca?
Salut prieteni... Vreau sa stiu si eu cati din voi va aflati in strainatate si in ce tara, eu franta ( Paris )
Mai nu prea pot sa- mi dau seama care telefon e mai bun Huawei Ascend p7 http://www.emag.ro/telefon- mobil- huawei- ascend- p7- 16gb- 4g- black- ascend- p7- black/pd/DKWBZBBBM/?ref=vp_fam sau Allview ...? (mai mult)
Acum 1 an am fost cu o fata. Si dupa o relatie de 3 luni ne- am despărtit..Chestia e ca m- am atasat atat de tare de ea incat si acum tin la ea. dar ne- am certat si nu am mai vorbit de atunci.Acum ...? (mai mult)
Care sunt, pentru voi, detaliile care fac o persoana sa fie inteligenta in ochii vostri, lasand la o parte raspunsurile standard de tipul "trebuie sa vorbeasca frumos, sa aiba cei 7 ani de acasa" etc....? (mai mult)
Pentru cei care se pricep la fotbal imi spune si mie cineva pe echipamentul celor de la FC BAYERN ce simbolizeaza aceea stema din mijlocul tricoului si care este rolu ei acolo?
imi recomandati si mie un film bun de actiune sa fie bun sa fie ceva impresionant care sa ai si ceva de invatat ceva sa ma captiveze dela inceput pana la sfarasi dau funda ai sa vad mersi...? (mai mult)
Am de ales dintre Million si Invictus Paco Rabanne! Voi ce ati alege?
Daca fac o pagina pe facebook nu trebuie sa platesc sau ceva? :o
Are cineva idee unde este sediul Fan Curier(unul din ele în caz ca sunt mai multe) în Brăila?
Buna,imi spuneti va rog un program online de rezolvare a ecuatiilor!
Nu stiu cum se numesc cei care locuiesc la Praga.
A participat cineva la cursurile oferite deTV & Film Academy by Ruxandra Ion? Cum este? Ati avut ceva sanse dupa?
Voi credeti in destin sau credeti ca totul este o coincidenta? De ce (argumentati).Dau funda celui care vine cu cele mai convingatoare argumente.
Cand e urmatoarea Black Friday?
Am un cont si pe site- ul www.brainly.ro si ma intrebam daca cineva de aici mai are cont acolo.Daca da, va rog raspundeti cu username- ul vostru de acolo. Apropo, daca doriti sa ma cautati pe...? (mai mult)
vreau sa gasesc fb la cineva dupa adresa de email am cautata cu tetectoru si imi arata ca nu are fb dar eu stiu sigur ca este pe adresa aia de email fb cum al pot gasi prin adresa de email intr-...? (mai mult)
Imi place de un băiat din clasa la mine. Am o bănuială ca si el ma place dar nu sunt sigura. L- am întrebat odată pe facebook dar i- am zis si de anumite persoane care au zis ca el ma place....? (mai mult)
Hei TPU I- am spus profului de educatie antreprenoriala ca fac sala iar el a spus ca nu are nici un rost sa fac sala sau sa imi dezvolt forta fizica deoarece nu imi ofera nici un avantaj:((( A spus...? (mai mult)
Deci am in clasa un coleg care ma place foarte mult si suntem chiar apropiati. Pe facebook vorbim chiar foarte multe chesti si mi- a zis ca ma si iubeste. Ce nu inteleg eu e ca la scoala nu ma...? (mai mult)
Salut tuturor, Va rog frumos sa ma autati.Cine are cont paysafe online? As vrea sa ii pun cateva intrebari.Multumesc mult. FUNDA!
Heii! Cum intru in paint? ^_^
Ce se intampla daca nu dau examenul partial (facultate)? Aveam azi si nu am reusit sa ma trezesc ca am invatat pana tarziu.=I funda Mai intru in sesiune ca am citit undeva ca nu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!