Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Ce este mai rusinos, sa te scobesti in nas sau sa tragi un part(partz) zgomotos?
In urma cu cateva zile am trecut printr- o pasa mai proasta a vietii mele dar am reusit sa trec peste si sa- mi regasesc fericirea. Intrebarea mea este: Pe voi ce va face cu adevarat fericiti? Cel mai ...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva niste nume imbracaminte/incaltaminte nefolosite? vr sa imi deschid un mag. onlinde de imbracaminte.incaltaminte si nu gasesc un nume... Dau funda celui mai bun...? (mai mult)
Imi dau seama tocmai acum dupa mult timp petrecut in fata calculatorului ca viata e atat de monotona aici...Si anume: 1.Site- urile de socializare- sa stai ore in sir sa "urmaresti" activitatile altora...? (mai mult)
Hey ati patit sa va blocheze contul de facebook si sa ceara dovada ca sunteti voi, un document, si dupa v-au blocat daca da in cat timp?
Va rog dati-mi si mie emailul unui medium bun.
Carti cu vrajitoare si povesti mai de copii, va rog. Si niste idei costume de halloween din povesti.
Cui ii place Coreea de Sud? Aveti rude acolo? Cum traiesc?
Ce parere aveti despre meseria de fotograf? Vi se pare o meserie inferioara sau nu? Adică la ce va gândiți prima oara când cineva va spune ca e fotograf?
Buna, ce parere aveti? Care dintre voi si- ar dori o asa iubire? As sa fiu cu tine pentru ca as sti ca oriunde m- as afla m- as simti in siguranta pentru ca m- as simti iubita, respectata, rasfatata....? (mai mult)
Salut, nu stiam unde sa pun intrebarea, deci, suce daca am gresit categoria. Deci, vreau sa devin mai rece, mai dura si calma.Sunt mult prea irascibila si vreau sa ma schim.Imi poate spune cineva modalitati...? (mai mult)
Hei voi sunteti gelosi?
Salut,puteti sa imi dati un sait de facut cunostinte eu am 12 ani si sunt cam mic dar va rog frumos dau funda!
Unde gasesc sheriff's in Bucuresti?
Cum să am o dictie mai bună?
Credeti ca maine o sa ningă?
Nu stiu ce se intampla cu mine. Este pentru prima oara cand simt ca sunt indragostita cu adevarat, insa este pentru prima oara cand ma comport foarte ciudat cu el. Sunt foarte timida cand intalnesc persoane...? (mai mult)
Vreau sa fac un nou cont de youtube si sa uploadez diferite desene animate. Desenele le descarc de pe alt site. Este voie sa le descarc de acolo gata traduse, si sa le pun pe...? (mai mult)
Ce Ask aveti? follow for follow?
Buna seara, imi puteti lasa un tutorial sau sam explicati cum as putea vorbi in rime?
Imi poate spune cineva ce inseamna simbolurile astea:...? (mai mult)
Ce mituri, legende sau ghicitori despre somn stiti?
Cand nine in craiova dolj?
Salutare, v- ati confruntat vreodata cu prostia din capul vostru? Adica sa fi avut o perioada cand nu stiati ce sa faceti sau va era mai usor sa nu faceti nimic pentru ca asa era mai confortabil. Eu...? (mai mult)
In ce data este Hallowenul 2014
La voi in localitate ninge?
Cat de des primesti complimente? si ti le zice cel mai des?
Iubiti iubirea?
Am un subiect bun de discutat si acesta este manipularea, Vi s-a intamplat sau ce stiti despre manipulare?
am nevoie de link cu gif-uri de gen tumblr si niste poze de gen tumblr. Multumesc! P.S
Heitpu! Am avut o relatie cu un baiat dur.Ne-am despartit si as vrea sa stiu cum as putea sa-i "reaprind" dragostea. DAU FUNDA!
Heii TPU, scuza- ti categoria. Aseara am visat ca eram in curtea scolii si ma pregateam sa plec intr- o excursie, si a aparut un catelus alb mic cret, dar nu era a lui nimeni si am intrebat- o pe profa...? (mai mult)
Azi e ziua unei prietene si nu stiu ce sa-i iau cadou. M-am bandit la o pereche de botosei de casa, de aia pufosi sau o bluza. Nu le pot lua pe amandoua ca nu am bani. Ajutorrrr!
Hey! Cine stie cum sa fac un costum de Halloween?
Facetimi un template misto de outube sa fie pe toata aia de sus a canalului si sa fie ceva de gaming uitati canalul: https://www.youtube.com/channel/UCIFUHMkmtlalpLJG5fHIfRg
O prietena are multe cosuri. Cum poate scapa de ele? Dau FUNDA!
Am un fel de,, serbare" la scoala de Halloween e ceva daca ma machiez in Sugar Skull? Adica afecteaza ceva cu religia? Am auzit zvonuri ca se pot machia doar cei din Mexic. Primul raspuns Fundoi!
Saptamana viitoare voi canta la un spectacol din oras.Va fi prima oara cand sunt pe o scena cu public larg.Intrebarea mea este:Cum as putea sa imi controlez emotiile? Mor de emotii si mi- e frica...? (mai mult)
Am si eu doua intrebari despre tatuaje, dar vreau sa- mi raspunda doar cine se pricepe: 1. In functie de adancimea tatuajului, acesta rezista mai mult in timp? (adica daca e batut mai adanc rezista ...? (mai mult)
deci, am o intrebare.cum aflu daca un baiat ma place? Adica imi place de un baiat de la mine in clasa si nu stiu daca el ma place. cand sunt colegii de fata el zice ca nu dar cand suntem singuri...? (mai mult)
Pe tine ce te face să zâmbeşti? ^_^
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu cateva sugestii pestru Halloween .....adica cateva idei pentru concursuri de acest gen?
Va uitati pe facebook la necunoscuti?
doresc sa aflu ce trebuie sa fac la locul de munca pentru a avea success si a nu ma mai pierde cu firea in fata cererilor sefilor mei. in fata incercarilor sunt stresat si ma pierd repede...? (mai mult)
Ce imi puteti spune despre Spania? Lucruri gen cum se invata acolo sau orice altceva ca pe net am gasit cu totul altceva. Vroiam sa stiu asa in general, nu lucruri legate de istorie. Funda!
BUNA :) nu am mai intrat de mult pe TPU si in seara asta stergeam niste mesaje de la TPU de pe mail si m- am gandit sa intru in cont. si am inceput sa citesc toate intrebarile puse de mine de cand eram...? (mai mult)
Buna seara, TPU! Nu as avea neaparat o problema, mai degraba o nelamurire. Am tot citit aici intrebari in care unele fete/femei doreau sa avorteze si multi le spuneau ca avortul e o crima. Nu zic ca ...? (mai mult)
Imi puteti spune mai multe modalitati de exersare a atentiei si capacitati de a memora detalii? Va rog sa ma ajutati
Salut Astazi faceam curat prin casa si am gasit un stilou am vazut ca scrie pe penita Waterman 1883-1983 /18k 750. Nu este zgariat sau lovit.Ma interesa cam cat pot lua pe el?
Dacă cineva vrea sa îmi facă rau ce sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...