Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
am descoperit site-ul acesta www.6plus.ro care face concursuri si da premii zilnic, vreau sa particip si eu si ma gandeam daca Stie cineva ceva despre el? ati castigat vreun premiu acolo?
1.Cat de nocive sunt tigarile electronice? Sunt cancerigene? 2. Exista mai multe tipuri de tigari electronice? ( ex: cu nicotina. fara nicotica etc )? 3. Tigara electronica Vs Tigara obisnuita... avantaje...? (mai mult)
Ce inseamna daca visezi ca niste fluturi ca au aterizat in cafeaua ta din cana
Nr sau semnul fiarei este codul numeric personal de pe buletin ca fara nu te poti angaja nu poti cumpara electronice nu poti face abonament la telefon si la altele si nu poti beneficia de apa, gaz curent...? (mai mult)
SAlut, pot pune glicerina boraxata in tigara electronica?
As vrea sa developez o poza ..cam..sa fie potrivita pentru rame ca acestea https://www.google.ro/search?q=rame+ la+ poze&biw=1360&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=A3U9VMm0G5HhaK- 2gbAD&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=rame+...? (mai mult)
FUNDA! Stiu ca era cuvantul ala pe care il ziceau japonezii inainte de masa care incepea cu i si se termina cu asa-i. Cine imi poate spune si mie care era?
Ce lucruri de care ești mândru ai făcut în ultima lună?
Am o intrebare cam jenanta :"> Cineva care vrea sa se ofere sa discute cu mine :) sunt din Galati si m- a cam ajuns singuratatea tocmai m- am despartit de prietena in urma cu 3 zile deci cineva...? (mai mult)
Ce sa fac ca sa am incredere in mine?
Care e personalul unei cafenele? Spre exemplu, am un administrator, un ospatar sef (care serveste clientii) si mi-ar trebui si o persoana care prepara ceaiul, cafeaua etc. cum s-o numesc? barman?
Salut TPU, de multe ori visez simplu, si deodata simt ca a trecut ceva prin spatele meu si cand ma intorc vad o fata bruneta cu rochie alba murdara si ochii negrii dar parca dati pe afara, adica ochi mari...? (mai mult)
cum pot face cat mai multi urmăritori pe Ask.fm?
Buna! Doresc sa va intreb daca puteti sa ma ajutati cu o adresa a unui laborator foto sau nu stiu ceva unde pot sa imi fac niste poze de dimensiunea 3x4 (alea tip buletin) in Bucuresti zona Obor sau pe...? (mai mult)
Vreau sa ma mut in Sua, Florida mai precis, ce trebuie sa fac ca sa reusesc sa obtin viza si sa ma mut acolo?
Unii oameni cred tot ce vad la TV.Cum pot fi atat de naivi?
Cum se scrie un nume in coreeana?
Cine îmi dă un intro la video free(unul frumos).
Cum poți impresiona un public daca ai doar o simpla info
Cum iti dai seama ce e in mintea fetelor? Să afli ce parere au despre tine. Daca as stii ca ele au o parere buna despre mine, as avea mai mult curaj si incredere in mine cand vine vorba de fete.
Salut, am si eu nevoie de putina indrumare. Vreau sa- mi schimb jobul si nu stiu in spre ce domeniu sa imi indrept atentia. Eu sunt angajat in cadrul unei companii de vreo 3 ani, m- am angajat aici imediat...? (mai mult)
Ciao dragilor. Stie careva daca poti sa ajungi cadru didactic intr- o universitate de medicina daca ai terminat facultatea de biologie (plus masterat si doctorat)? Daca da, care ar fi conditiile? E cineva...? (mai mult)
Maine implinesc un an de relatie cu prietenul meu si as vrea sa-i trimit un mesaj frumos de dragoste, ma puteti ajuta?
Buna seara? Imi puteti spune,va rog,in ce vor consta activitatile organizate de CEX,unde vor avea loc acestea, precum si cand vor se vor desfasura?
:) Aş vrea şi eu nişte statusuri inteligente şi/sau amuzante, dar nu ceva ce ar posta o fată. ceva de genul: "Totul trece, asa se spune. Dar nimic nu trece fara sa lase urme!". "Ma intreb...? (mai mult)
Cum vi se pare? Mai lasa- mi asta zi de toamna, Sa planga cerul gri cu mine, Mai lasa- mi chipul tau de doamna, Sa- l strang la piept ca nu mi- e bine! Te- ai dus pe- o aripa de vant, In...? (mai mult)
Exista facultati/universitati de origami, nu stiu... oriunde in lume? Poate e prea mult sa intreb daca in Romania. Nu stiu ce sa fac dupa liceu, iar daca pot gasi ceva in domeniul acesta ( origami...? (mai mult)
Sall all, merge sa pun glicerina boraxata in tigara electronica?
Fac un sondaj și am nevoide de părerea voastră a tuturor! Vă rog nu ocoliți întrebarea și răspundeți cu seriozitate: În momentul în care deschideți Google, care sunt lucrurile...? (mai mult)
Ce parere aveti despre tinerii din ziua de azi?
V-au certat vreodata vecinii pentru ca ati dat muzica tare?
O fata pe care o stiu un pic de pe facebook m- a invitat in oras exact in momentul in care ea mergea prin oras, prin intermediul uni mesaj pe facebook. Eu am citit mai tarziu mesajul ei si i- am raspuns...? (mai mult)
Ce inseamna sa fii feminista?
Huey TPU! Cam de cand a inceput scoala sunt foarte obosita programul e foarte incarcat si ajung tarziu acasa si de dimineata o i- au de la inceput si trebuie sa ma scol devreme si nu pot deoare ce ajung...? (mai mult)
ma numesc Diana si am aproape 18 ani, eu sunt romanca, dar si unguroaica si am auzit ca ungurii sunt foarte violenti, , stiu asta, dar nu stiu nimic despre Ungaria, si vreau sa stiu daca...? (mai mult)
"Nimeni nu poate sări peste umbra lui." Ce vă spune acest citat?
Un CV corect trebuie făcut în întregime completat pe calculator sau trebuie completat de mana? Adică cum trebuie facut pentru a "da bine".
De ce atunci când mănânci sărat se spune că ești îndrăgostit. Cine poate răspunde. logic. nu ceea ce i-a zis bunica :D:D
Hei. Este cineva pe aici care are pierceing in buza sau alte locuri nu conteaza. imi puteti lasa skype sau facebook ceva? Am mai multe intrebari de pus c:
Vreau sa imi iau o tigara electronica. Mentionez ca acum fumez Kent 8, un pachet la 2-3 zile. Vreau sa imi spuneti la ce trebuie sa fiu atent cand imi iau tigara, si cum sa o aleg!
De ce unele persoane de pe facebook accepta tot felul de cereri de la straini, si straini le spun Mersi pentru acceptare?
GHi- Ghi:D Oare e intamplator faptul ca, in romaneste tot ce denumeste ceva care enerveaza, pune in pericol sau distruge este FEMININ:O ploaie, O zapada, O grindina, O furtuna:) In schimb, tot...? (mai mult)
Cum as putea sa scot mina dintr-un creion colorat fara a strica creionul?
Vreau niste statusuri frumoase.Dau funda pentru cele mai bune si frumoase statusuri!
Explicati- mi si mie va rog comportamentul unei tipologii de oameni pe care ii voi descrie. Spre exemplu, vad oameni capabili de mai mult, spre exemplu elevi care sunt inteligenti, dar totusi nu vor sa...? (mai mult)
Sunt f singura am 26ani si doresc sa discut cu cineva indiferent de varsta pe diverse subiecte.rog seriozitate
Dau fundita urgent! Cine a creat prima masina? Cine a creat primul avion? Cine a creat primul trenul? Cine a creat primul vapor cu aburi? Ofer funda primului ce-mi raspunde la intrebri :)
Cine poate sa-mi spuna toate strategiile de lupta sau tacticile (chiar si in texte, carti daca aveti vreo sursa sau vr-un.pdf online) cum ar fi blitzcriegul...etc?
Cum vi se pare? Scrisoare... Cand te- ai intors sa- ti plangi pamantul, Sau macar sa ma plangi pe mine? Sau te- ai intors sa- ti vezi baiatul, Cum plange, mama, dupa tine? Noi n- am avut ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!