Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Am o intrebare pentru bucuresteni. Doriti sa iesiti in oras pentru o cina romantica impreuna cu persoana iubita. Doriti sa fie ceva memorabil. Unde mergeti si de ce?
Locuieste cineva la camin in Iasi? Daca da, spuneti-mi va rog ce conditii sunt. Multumesc anticipat!
Sunt copil! Am dreptul la...! Continuati voi.
Ce este un stick?
Salut. Cum sa fac singe fals pentru Halloween?
O intrebare mai ciudată :). Cum e mai corect: Toaletă sau veceu?
Dau funda! Buna! Particip la scoala la o activitate legata de teatru si trebuie sa prezentam cateva filmulete (de maxim 5 minute) amuzante, foarte amuzante daca se poate. Vreau cat mai multe!...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog magazine(Bucuresti sau online) unde gasesti imbracaminte de calitate la preturi rezonabile. Scrieti-mi pe privat daca nu merge aici, in caz ca se considera reclama sau ceva.
Imi poate da cineva un scenariu intre doua persoane? URGENT DAU FUNDA LA CEL MAI AJUTATOR RASPUNS
As vrea sa imi fac un tatuaj. la fel la fel ca al lui J.Balvin acel tatuaj "VIDA" dar nu il vreau definitiv :) Credeti ca se poate sa mi- l fac dar sa nu fie definitiv? Puteti sa imi dati mai multe detalii?...? (mai mult)
ma tot contrazic cu o prietena.O adolescenta la 14- 15 ani are vreo 56- 57 de kg si inaltimea la vreo 1.64- 1.65, ea zice ca e slaba sau ca e bine asa, eu zic ca ar trebui sa mai dea jos 2- 3 ...? (mai mult)
Imi puteti spune cum se numeste acest pachet de tigari, am nevoie urgent pentru cineva! Multumesc mult. http://livrariregie.ro/image/cache/data/AAA/Kent%20Blue%20HD-500x500.JPG
Salutttt TPU. Aş vrea sa stiu cum sa imi fac multi prieteni pe facebook. Vreau numai raspunsuri utile. Dau funda la doi. Stiu ca nu am pus intrebarea la categoria corecta. Mersi.
Parere a supra acetei poiezi: Stau sub un copac nevestejit Si stau pitit Gandinduma la tine Atunci cand ai fost langa mine Si cum era cand te priveam Si ma gandeam Ca la o raza de soare care ...? (mai mult)
Daca fac in interiorul casei cu marker pe perete vopsit cu var, se face o reactie chimica intre var si market care poate afecta sanatatea ca doresc sa fac o animatie cu markerul.
Intrebare pentru fete si femei : Presupunem ca x si y sunt doi frati gemeni care au orice varsta intre 16 si 49 de ani fiecare. Sa ne intelegem din start, amandoi sunt curati, ingrijiti, cu unghiile...? (mai mult)
Cand v-ati enervat cel mai tare si de ce?
Ce parere aveti despre Jackie Chan?
ce înseamnă simbolul :3 asta pe Facebook?!
Filozofia e mai buna ca psihologie sau pshiatru? eu cred ca da sinu cred ca exista ceva mai buna ca filozofia
Spuneti-mi si mie organizatii din Targoviste ca vreau si eu sa intru in una.Va rog TPU! Dau funda:*
Nu cred ca am ales categoria corecta dar in fine.Aceasta intrebare este adresata celor care stau in Ploiesti. Duminica este controlul din sud pana in centru? Multumesc.
Ce reclama vi se pare nereusita? De ce nu va place? ce cred altii despre ea?
daca parintii iubitului meu vor sa mergem intr- o mini excursie si eu nu vreau sa merg sub nici o forma, deoarece in trecut nu ne- am prea inteles si eu nu prea ii pllac. ce scuza ar trebui...? (mai mult)
Salutare..Am nevoie urgenta de o sceneta amuzanta pentru balul bobocilor. (4 persoane- 2 fete, 2 baieti).nu ma deranjeaza daca in comentarii postati chiar si 2- 3- 4- 5- etc. cel mai bun raspuns are ...? (mai mult)
Ce este iubirea? O.o.
Lays vs Chio vs Star.Care castiga?:D
"Ea cam neroadă, dansul cam netot" Ce semnifica cuvintele netot si neroada? Funda +Voot!
Am nevoie de un sfat. Am un coleg cu multi bani si chestii... dar e de gasca asa. Nu se da foarte important, ceea ce e bine. Azi e ziua lui si m- a chemat maine la un suc si o pizza. Pe mai multi ...? (mai mult)
Cati dintre voi ati ajuns la o anumita varsta 17- 20- 30- 40- 50 de ani s.a.m.d si va mai ganditi din cand in cand la trecut? Chiar si la clipele acelea urate poate cand ati suferit.La frumoasa perioada...? (mai mult)
Buna cine imi poate spune cat costa pe luna la teatru la Palatul Copiilor din Cluj? URGENT DAU FUNDA LA CEL MAI AJUTATOR RASPUNS!
Poate cineva sa imi dea cateva idei de decoratii pentru balul bobocilor, tema este bal mascat :D :**
Hobby- ul meu este sa ma uit la Anime. Imi plac foarte mult aceste animatii japoneze. Am auzit de la o prietena ca Otaku- Festival s- ar putea tine in Timisoara. Am inteles ca ar fi prin Mai anul viitor,...? (mai mult)
Buna TPU ce vreti sa va aduca mos nicolae si mos craciun? Eu de la mus nicolae vreau niste addasi super cu talpa inalta si de la mos craciun vreau un furby boom credeti ca cer prea mult? Si stiu ca e ...? (mai mult)
Ce pot sa fac ca colegii de la scoala sa nu mai rada de mine.Va rog scrieti-mi daca aveti vreun raspuns. Multumesc.
Credeti ca "destinul" tuturor fetelor/femeilor din ziua de azi care vor masina mai luxoasa, casa mai mare, portofel mai gros, e de a ramane singure dupa o anumita varsta? De ce zic, acum ani...? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa-l gasesc pe facebook pe Luca din serialau lVine politia? l-am cautat dar nu-l gasesc.
Ce ţigări fumaţi cel mai des?
Salutare TPU, am o placa de baza abit IL 9 Pro V1.0, am mai lucrat in calculatoare si lucrez, insa imi e putin teama fiindca e propriul pc. Ideea e urmatoarea am de ales intre un Intel core 2 duo E6600...? (mai mult)
Nu imi mai merge unity web player, imi spune "unity requires DX9 level graphics card", ce pot face, imi puteti spune va rog?
Omul care gesticuleaza, nu a imblanzit maimuta din el. Adevarat sau nu? Argumentati- va ideea! P.S.: Am auzit pe cineva citandu- l pe Balzac, probabil nu cum am scris eu acolo dar in mod asemanator. ...? (mai mult)
Sall! Vreau sa- l invit anul viitor la ziua mea pe Fresh Kid... ca unei colege ii place de el si vrea sa- i fac o surpriza... El este la aceeasi scoala cu mine sin Iasi dar sunt cam timida si nu pot sa-...? (mai mult)
Puteti va rog sa imi aratati niste modele de adidas care sa fie de calitate?
Ce sa fac ca sa stiu cea ce gandesc persoanele despre mine?
Credeti ca va ninge in acest an? Si in ce luna credeti ca va incepe sa ninga?:X Eu abia astept sa ninga, fara oprire:)).:D
Hei TPU Banuiesc ca majoritatea dintre voi ati auzit de levi : vlogarul ala de vreo 17- 18 ani care se face ca le stie pe toate si da sfaturi de viata pe internet! https://www.youtube.com/user/StudioB2kBS ...? (mai mult)
Am vazut pe fb pe o pagina cu Violetta ca s-a schimbat Angie adica nu mai e cea din inainte 0. o sau am vazut eu gresit... Funda. :D!
Am avut contul de ask.fm blocat pentru un timp. L-am dezactivat acum cateva zile dar nu pot da like la nimeni. De ce? cum pot rezolva asta? Mersi!
Repede. urgent. un nume de facebook.care sa contina ceva cu numele Dutu. Fundita! :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?