Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Ati vazut ceva paranormal in ultima vreme, ceva iesit din comun?
"nu exista retea" asta imi apare pe telefonul meu Vodafone 555 blue dar eu am cartela bagata in el si este inca activa cartela. Oare de ce imi apare "nu exista retea"?
Am si eu nevoie de ajutor! Am fost zilele trecute in Cacica si pe data de 14 august, joi seara am vazut cersetor care parea sa fie unic pe acolo, as putea sa- l descriu astfel: nu avea picioare,...? (mai mult)
Doar ce- am iesit din puscarie.Am stat inchis 7 luni.Inainte fumam marihuana si nu faceam nimic cu viata mea.A muncit in puscarie si am iesit mai repede si am facut chiar cativa banuti.Acum sunt in Londra.Am...? (mai mult)
Hey! Ce job poți avea într-un aeroport, bine plătit și interesant?
URGENT. Am o intrebare. Il stiti pe baiatul din poza asta- > https://fbcdn- sphotos- h- a.akamaihd.net/hphotos- ak- xpf1/v/t34.0- 12/10588902_676520865756086_570944390_n.jpg?oh=4ae964ab25d5e79211be4f33c75fd806&oe=53F2FAC1&__gda__=1408419356_c722d5a8b0320c7d713be1b59007bd30...? (mai mult)
Ce vreti sa faceti in viata? ce voiati sa 'va faceti' cand erati mici? ce faceti in prezent? daca nu stiti, de ce credeti ca nu v ati descoperit vocatia? sau daca o stiti de ce va este greu sa actionati...? (mai mult)
Ce parere aveti despre barbatii/femeile care isi inseala partenerul? Le gasiti vreo scuza? Care credeti ca sunt motivele pentru care o fac? Voi v-ati insela iubitul/iubita, sotul/sotia?
Ciau, TPU! Intrebare pentru doamne/domnisoare: Ce calitati pretuiti cel mai mult la un barbat?
:* Verisorul meu s- a nascut chiar cand Michael Jackson a murit, cand tot internetul a luat foc. Azi din curiozitate l- am pus sa cante ceva de la gradinita si spre mirarea mea chiar se auzea ...? (mai mult)
Ce tratament naturist se poate folosi pentru erizipel?
Daca scot o fata in oras dar la plecare ma intreaba unde o voi mai duce a 2 oara, e de "rau" sau de "bine"? Gen, la ce restaurant vom merge data viitorare?"""" ca sa intelegeti.
cum as putea sa fac sam stea parul intr-o parte sau pe spate :( am incerc cu fixativ, gel... si tot num sta, ma puteti ajuta
Hei buna! Porbabil intrebarea mea va va face sa radeti :)) dar pe bune voi ce fete preferati : cu capul mic sau mare? eu am capul prea mare asa consider :)). Unii spun ca e mai bine asa dar eu vreau sa...? (mai mult)
Heii tpu..trec in clasa a 8a si sincer sunt foarte stresata in legatura cu asta. pana acum cateva luni nu aveam niciun stres, dar de cand am vezut ce note s- au luat la examen mie o frica..mor..am medii...? (mai mult)
Ce credeti ca pica la BAC la romana subiectul 3 in toamna? As vrea sa vad parerea voastra;)
Salutare cine are un crew romanesc pe gta5 ps3 cu cel putin 10 romani add me NorkaRomanu si MisterGoldBanana21
Ce apreciază băieţii la o fată, înafară de formele corpului :))? Fundă
trebuie sa plec la mare cu cortul in Camping, puteti sa-mi sugerati un Camping cat convenabil, cu conditii (nu de lux).
Vreau dezbateri si discutii pe urmatoarea tema.Cum este mai bine:sa termini o facultate sa ai un job bine platit si doar atat sau din dorinta de a avea mai mult sa incerci sa iti deschizi o afacere?
Care este diferenta intre croissantele Chipicao si 7 Days?
Imi puteți da va rog un seit unde sa citesc carți online gratis pe mobil.Mulțumesc anticipat!
Bună TPU. am o problemă. deci, eu aveam nevoie de un cont de facebook pentru ca celalalt mi se inchise, si o fata s- a gandit sa- mi dea mie contul ei pe care- l nu- l mai folosise demult. asa, ...? (mai mult)
Cum e viata in uvt?
Care e diferenta dintre tempera si acrilice? Funda
Am si eu o intrebare putin mai neobisnuita. A- si dori sa stiu fotografii normale, in ce mod pot transforma sa ajunga vizibile pe pagina?! De exemplu Facebook. Doar prin developare sau imprimare, inscriptionate...? (mai mult)
Cum ar trebui sa arate prima intalnire pentru tine?
Cam la ce pret as gasi un caniche /bichon micut (maxim doua saptamani) alb? si unde sa caut? Dau funda
Mi s- a facut operatie pe cerul gurii, iar inainte cu 2 zile mi s- a pus anestezie si mi- a fost curatita maseaua, iar dupa operatie nu pot vorbi clar, nu pot pronunta corect. In prima zi mi- a fost...? (mai mult)
Cand se difuzeaza in reluare burlacita?
Cine e designer graphic? am o mica intrebare :) va rog lasa-ti un comm mai jos. dau funda :)
Wow...ati mai vazut pana acum un videoclip pe youtube cu claritatea de 1440 p? Eu nu pana acum : https://www.youtube.com/watch?v=UyFeB5A0K0Y&list=UU1m22MLMKl1ScMTfoyGTtQA Eu credeam ca maxim e 1080.
Ce pot sa fac pentru a avea internet in masina( in Tir)? P.s : Am un stick de internet dar nu prinde retea. Specific ca locuiesc in Italia. Ce pot sa fac? Multumesc anticipat.
Sal.Cum sa fac sa nu ma mai tai cand ma rad? Eu folosesc o lama simpla.Sa folosesc si pasta? Voi cum va radeti/sau barbieriti? Multumesc!
eu am facut clasa a 7- a si a 8- a in Italia, iar acum liceul il voi face in Romania. Nu am reusit sa intru la un liceu bun pentru ca nu am avut media de admitere destul de mare pentru acel...? (mai mult)
Mai există astăzi şi oameni buni?
Cum faci sa-ti placa ceva ce urasti?:-s
Recomandati-mi unde imi pot crea un blog de poezie cam ca pe blogspot? eu in afara de wordpres dar care nu-mi place nu mai stiu unde pot face un blog frumos
De ce in unele scoli nu se fac vaccinuri deloc? app, v au ramas semne de la ele/
Mama mea stie o piesa pe care o tot canta si nu stie si cine o canta. M- ati putea ajuta? Cateva versuri sunt asa: "Eu nu stiu de e bine sau e rau Dar de- am trai in veacuri separate As ...? (mai mult)
Vreau să-mi fac o pagină de facebook în care să postez imagini,citate, articole motivaţionale. Aveţi vreo idee ce nume să-i pun?
:* Nu e tocmai o intrebare, dar mi- a zis tata cum erau inainte vremurile, multi copii, se intelegeau erau in jur de 50, acum mai suntem in sat 20 de copii maxim, si cu cei mici ( sub 5 ani...? (mai mult)
Hei,TPU! Voi ce ati alege dintre PES 14 si FIFA 14 si de ce?
Saklut TPU mă bate gîndul cind am bani să i mi i au un telefon Lenovo, ce părere ave ti, ? Este bun, este android? Vă cer sfatul deoarece nu vreau să dau banii degeaba pe un aparat care după citeva...? (mai mult)
trec in clasa a 7 a si peste un an parintii au luat decizia sa invat in Rusia pentru ca am cumparat un apartament acolo. Eu stiu limba rusa. Pot intelege ce spun rusii, insa cind vorbesc rusa...? (mai mult)
Care este neologismul tău preferat?
Cine știe o Aplicație pentru IOS pentru a face poze si videoclipuri? Dar sa le salveze in Aplicație intr-un fel... Nu direct in telefon. Cam ca retrica dar sa facă si videoclipuri
Care este cea mai mare frica a voastra?:)
Cum pot trimite de pe o cartela cu abonament (Vodafone) pe o alta cartela fara abonament euro sau mb? Funda :)
Buna TPU care este ultima medie de admitere la Colegiul Alexandru cel Bun din Gura humorului la specializarea matematica-informatica din acest an?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!