Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Stiti batalia premiilor, nu? Voi ce ati alege : Fanta sau Sprite?
Cine sta "la cratita" in familiile de gay?
Stie cineva cate kilograme are un parbriz si o luneta spate de dacie? multumesc
Ai vrea sa participi la color run?
Http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sunt- un- roman- la- madrid- daca- ti- fur- portofelul- te- las- fara- salariu- melodia- care- jigneste- peste- 1- milion- de- romani- video.html Am mai fost...? (mai mult)
Voua va merge sa intrati pe site- ul: http://www.fsplay.net? Mie imi da o eroare cam asa: Error 592. could not load... Please try again later... Your computer can not connect. Reload...? (mai mult)
Vreau să-mi şterg contul. Ce ziceţi, câţi dintre voi îmi veţi simţi dorul? P.S: Nu-mi mutaţi întrebarea. :D
am 16 ani si tin dieta dukan.Iti poate afecta cumva cresterea in inaltime? Am 1, 60. Multumesc
Cunoașteți un bărbat și, la un moment dat, vă dați seama că e luat de prost de către femeia din viața lui. Cum i-ați spune bărbatului, într-un mod subtil, acest lucru?
ce stiti despre "Instagram"? Cum iti poti face cont? Multumesc anticipat, dau funda.
Cum imi fac cea mai tare poza pe facebook?
am trecut clasa 9 si am intrat in liceul Aurel Vlaicu Bcuresti. Cei care sunteti de acolo imi puteti spune daca se poarat uniforma?
Hello TPU. Imi puteti spune "traducerea" anilor romani MCMLXIII, si MCMLXVI? Dau funda :)
am nevoie de cateva ghicitori... dar sa aiba si raspunsul ..cine imi spune 5 ghicitori primeste Funda! :o3 :D
Buna, Vroiam sa impartasesc cu voi urmatoarea situatie in care ma aflu in acest moment si imi doresc sa primes sfaturi in legatura cu aceasta sau daca ati trecut prin asa ceva sa- mi spuneti si mie cum...? (mai mult)
Heii TPU! Acum 15 zile am dat o comanda pe Okazii pentru o carte. Faza e ca tot nu a venit.E prima data cand comand... Comanda vine prin coletare prin Posta. Expeditorul este din Constanta. Pe site spunea...? (mai mult)
Ai purta un gadget care te face sa stai drept?
Ce v-ati dori de ziua voastra?
Cum raspund portughezii la telefon? Alo, ola sau cum zic ei? P.S. Nu stiu daca am postat intrebarea la categoria corecta, daca nu, va rog sa imi spuneti unde sa o postez.
Heii... Ce jocuri sau site-uri ( in afara de facebook) stiti pe care sa imi pot face cont? Jocuril sa nu trebuiasa sa fie downloadate si sa nu fie pentru baieti. !
Draga TPU, acum patru saptamani am plecat in Elvetia pentru doua saptamani iar catelul meu, Papi, a stat in casa vecinei. Dupa bdoua saptamani m- am intors in Romania, si l- am gasit pe Papi foarte trist.Inainte...? (mai mult)
Heiii TPU. Dati-mi si mie va rog, citate mai lungi gen "Traim intr-o lume in care daca nu ai like-uri pe Facebook nu esti bagat in seama pe strada". Cel mai frumos primeste fundita :*!
Cine imi spune la ce cluburi a jucat Adrian Mutu primeste funda.Provocare valabila doar azi.
As vrea sa merg mai departe la facultate in domeniul inginerieitehnologia constructiilor de masini (TCM). A terminat cineva in acest domeniu? Este o meserie buna?
Unde gasesc oameni care sa primeasca in gazda pe cineva? Pe ce site? si sa fie valabile de anul asta :D
A ti auzit si voi de la televizor că un băiat de 21 ani si a omorît bunica mătusa si un văr pentru niste bani? Suspectul criminalul, are 21 de ani, si este consumator de droguri, ar...? (mai mult)
Cum sa scot o pata de marker permanent dintr- o curea din material textil, am incercat cu alcool izopropiloc, pasta de dinti si altele. Nu am acetona, spirt si vanish, dar daca functioneaza o sa cumpar....? (mai mult)
Cine ii Kim Petras? Si care este povestea despre Kim?
Vreau sa imi resetez telefonul la setarile din fabrica, dar mi-e frica. Daca cateva aplicatii sunt pe card si scot cardul si cartela din telefon poate sa le stearga?
Va pare rau ca nu mai e Cronica Carcotasilor?
Help ..Pe facebook nu mai pot sa vad mesajele si imi apare cand dau pe cate-o persoana " We were unable to fetch previous messages in this conversation." Nu stiu ce are...Ma puteti ajuta?
Ce ati face daca ati fi invizibili?
Deci, zilele trecute veneam acasa si am gasit la posta un fluturas pe care scria ceva gen swing club si nu mai stiu ce... puteti sa-mi ziceti ce-i aia swing ca-s curioasa. Funda :)!
TPU,ati dona sange daca ati primi 40 000 000 de dolari?
Buna, daca este cineva printre voi care se pricepe da interpretarea viselor, rog sa ma ajute. Am visat ca imi asteptam iubitul intr, o gradina. Era noapte, dar nu mai venea. Dintr.o data a inceput...? (mai mult)
Hei, TPU. Am o fobie mai ciudata:Nu suport sa mă uit la anime- uri. Mi se par foarte ciudate, nu suport japoneza si cand ma uit la anime- uri am impresia ca ma uit la filme p*rno :)) Sunt eu nebuna...? (mai mult)
Scuzati categoria, dar este printre cele mai vizitate. Zilele urmatoare ma asteapta un drum lung cu trenul circa 14 ore, si as avea cateva intrebari pentru cei ce frecventeaza CFR- UL si inca cateva...? (mai mult)
Hei! Imi puteti spune unde gasesc un loc de imprimat tricouri in Galati si cam cat costa? Fundăă:3
De ce credeti sa unele fete pupa in cur profesorii pentru note bune? Credeti ca ele sunt satisfacute daca primesc o nota pe care nu o merita? Credeti ca unele ar fi in stare sa faca sex pentru o nota de...? (mai mult)
Cum pot sa pun o filmare pe ask.fm pe telefon? Adica sa raspund la o intrebare prin filmare. Funda!
In ultimele zile a primit mesaje pe facebook de genul acesta: "This video is yours? very bad video :o :/ " sau "They are shared your video" insotit de poza mea de profil si de adresa unui site. La ce...? (mai mult)
A plătit cineva taxa de înmatriculare pentru facultate la Banca Transilvania? Îmi puteți spune vă rog frumos care este codul de taxă ce trebuie completat pe formular?
Va rog spuneti-mi si mie repede cate zile inseamna 3000 de ore?
Care dintre nume e mai tare si dc, dintre: DieForYou D4Y DFY Morphyne
Ce inseamna "has moro car" in tiganeasca?
Cum pot sa fac mai multe like-uri la poza de profil de pe facebook? Exista vreun site care sa faca asta? :D
Salut as vrea ca sa imi achizitionez o arma de tip aerosoft si nu prea stiu despre ele mare lucru stiu ca nu trebuie permis dar trebuie declarate la politie Cine poate sa imi dea un site pe care gasesc...? (mai mult)
Cine stie cum le cheama pe prezentatoarele de stiri, meteo, sport?
Hei, va rog frumos sa-mi spune-ti explicati-a trucului cu carti Reverse Card fara vreo pagina de net sa mi-o spuneti voi Funda:D
Imi puteti spune si mie ce inseamna "do not miss" caci mi-am cumparat un tricou pe care scrie expresia asta, iar eu nu ma pricep deloc cu engleza.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!