Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Ce semnificatie are : Ofer funda?
Care sunt calitatile unui barbat care este zodia balanta? Merci!
Am fata de bongozaur(sunt foarte urat)si as vrea sa stiu cum ma fac mai frumos?
Hei :) cine imi poate spune cum se face print screen la Samsung GT-C3330? Dau funda :3
Am o nelamurire.Un fapt istoric in stalinism a fost distantarea de Moscova, iar in timpul national-comunismului a fost neostalinismul? Va rog ajutati-ma.
Cam cat costa o placa video pt laptop?
Sora mea i-mi spune ca parintii trebuie sa munceasca pentru ea ca e datoria lor si ia este majora, are dreptate sau nu?
Buna TPU! As vrea sa personalizez coperta unui jurnal, dar nu stiu cum. Aveti vreo idee? REPEDEEE!
Multi oameni nu mai stiu cum sa traiasca. Oameni spun ca le e frica de moarte, dar moarte nu e asa trista, ce e cu adevarat trist este ca oamenii nu mai stiu cum sa traiasca. Oameni spun ca era frumos...? (mai mult)
Cum intelegeti fraza asta"Omul nu poate descoperi noi oceane, câtă vreme nu are curajul de a pierde din vedere ţărmul."Funda.
Buna TPU! As vrea sa personalizez coperta unui jurnal, dar nu stiu cum. Aveti vreo idee?
Dati si voi cu parerea. Cea mai frumoasa descriere ia funda. http://postimg.org/image/o7ewdulcd/79d573ae/
Sa spunem ca acuma mergeti in campus trebuie sa alegeti un prieten/a dar aceste persoane sunt de nationalitati diferite fata de a voastra, acea persoana va dormi in aceeasi camera cu voi, manca, merge...? (mai mult)
Idei pentru suvite? Fara nuantator.
Oare stie cineva cum e sa fi vampir si dac e bine?
E nomal ce face tata, aproape toata pensia o da pe aparate lectronice nu pot fi reparate sintem 5 membri in familie unu are somaj ceillti nu au servici nu ne ajunge mancarea, dar tata e obsedat mintal...? (mai mult)
Hey TPU! Cine-mi poate spune niste raspunsuri comice la niste intrebari simple gen "Ce faci? ", "Unde esti"? Cine-mi spune cele mai multe primeste funda! Multumesc anticipat tuturor!
Cand pun pozele de pe telefon pe calculator ..pe calculator imi apar destul de micute. Adica nu sunt pe toata"pagina" cand le deschid si ma enerveaza of ...Stie cinev ce as putea sa fac?...? (mai mult)
Care e mai dornic mai des sa faca sex barbatul sau femeia?
Buna,as dori sa incep sa fac tatuaje cu henna.Imi poate spune cineva de unde pot sa comand si la ce pret?
Salut, vreau sa imi cupar niste tigari aromate si as vrea sa stiu care sunt cele mai aromate.
Dati-mi niste linkuri cu niste super faze de speriat cu fete urate, vreau sa le fac farse prietenilor pe facebook. Multumesc :-*
De ce e cacofonia considerată o greşeală gramaticală? Mie nu mi se pare. Ultima silabă a unui cuvânt şi prima silabă a următorului se lovesc şi prin alăturarea lor rezultă „caca". Aşa,...? (mai mult)
Care e diferenta dintre penny si skateboard? Fundita pentru cel mai complex raspuns :)
tuturor! Stiu ca intrebarea de mai jos este cam stupida, deoarece nu ma cunoasteti, dar sunt curioasa: Ce porecla mi-ati pune? P.S. Sunt fata!
Sal.ce faceti vara asta?
Care e treaba cu : 666; lewl; lel?
Deci, care vreti sa ma ajutati bine, care nu, nu imi scrieti :D Imi place de o fata, ne cunoastem din vedere, ne salutam cand ne intalnim, faza e ca ei ii place de un alt baiat ( dar acela nu...? (mai mult)
Buna,nu stiti cand incepe emisunea "Splash vedete la apa?"Funda
Unde as putea schimba banii (€) in lei avand in vedere ca am doar 15 ani?
am 13 ani si sambata am un botez. Am o rochita corai si parul lung. Ma pricep sa- mi fac parul in toate felurile si la scoala, de anul trecut ( clasa a 5- a ) am tot castigat bani, fiindca...? (mai mult)
incep prin a va spune ca am 18 ani, am o sora de 26 de ani si parintii mei au divortat cand eram mici. In timpul copilariei mele am fost destul de deranjata de poreclele urate care mi se...? (mai mult)
De ce se sinucid oamenii? Ce credeti ca se intampla cu ei(dupa ce mor)?
Care are 'voce' pe aici? Cine stie sa cante?
M- am gândit la un lucru astăzi, dar o să scriu mai multe lucruri pe care le- am gândit în timp. Am avut întotdeauna o oarecare tendinţă să mă separ de restul. Niciodată nu m- am simţit...? (mai mult)
Hey,TPU! Stie cineva nr. de telefon al lui Andrei Selaru(Selly)? Este vlogger!
Am o bricheta zippo,daca am bagat spirt in ea, oare va mai functiona?
Dc trebuie ca baietii sa stie despre ciclu?! O_o
Cine imi poate spune si mie la ce se folosesc coltii de ragace detaliat. Dau funda.
BUna TPU cum pot deveni mai popular pe Facebook? Adica sa ma urmareasca lumea sa am multe likeuri la poze
mi.am luat un bilet la pariuri cu sistem si castigul maxim e 800 ron am pus daca e sa pierd 3 si castigul minim 3 ron... daca pierd 1 sau 2 primesc tot 3 lei?...:/
Facebook sau TPU? :)
URGENT. Am facut ceva gresit la tumblr. Nu stiu ce am sters de la edit HTML si nu imi mai apar pozele pe tumblr pe profilul meu. Stiti cumva ce sa fac sa apara din nou? Acesta este tumblr- ul: http://amiiamelia.tumblr.com/....? (mai mult)
Cum sa o umilesc odata pentru totdeauna pe fosta mea prietena, mi- a dat o teapa buna si vreau sa ii dau inapoi cu varf si indesat! Era cu mine si am aflat ca s- a intalnit cu altu dar, ea la chemat,...? (mai mult)
Joaca cineva think? Imi spune-ti răspunsurile la chapter 5, va rog?
Ce vezi când te trezești? Vreau peisaju' din bârlogu' tău, vreau poză de pus în ramă, nu descriere kilometrică! Cuvintele nu înseamnă nimic! T_T
Seara! eu nu am o intrebare, am o dorinta, sa zicem! vreau sa vorbesc cu cineva, despre orice...trec peste o perioada mai naspa siii...intelegeti voi, cred! deci daca e cineva pe aici care se ofera, ...? (mai mult)
Din ce desene animate/film/joc/whatever e frumosu' ăsta? http://i.imgur.com/B0h9tTV.jpg Săru'mâna.
Cum se numeste cintecul din filmulet? http://vimeo.com/93612997
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!