Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Buna ce parere aveti despre PPT Adica preturi pentru tine am primit azi o comanda si hainele sunt mic de tot voi ce parere aveti spuneti-mi!
Ce stiti despre oamenii care au ca daimond(animalul spiritual) phoenix-ul?
De ce barbatul, in evul mediu, avea mai multe drepturi decat fmeia?
Fetelor, vouă vă plac băieții cu păr pe picioare/mâine sau cei care se epilează?
Poate sa-mi spuna cineva unde sau cum pot verifica ceva timbre din Austria
am o intrebare si eu, cand intru pe youtube imi apare o chestie (java plugin detected) e un fel de virus sau asa am inteles si nu mai pot face nimica pe pagina de youtube, trebuie sa ies ...? (mai mult)
Buna,stie cineva vreo scoala de desen din R. Moldova, sau cursuri ceva?
Va place Baneasa Shopping City? Daca da, ce va place cel mai mult si daca nu...de ce?;) https://www.youtube.com/watch?v=RJ84-dh572Y
Vineri 13! Supertistie sau ghinion? Dar inchipuiti- va urmatoriu scenariu: Te scoli dis de dimineata. Buimacit de somn te indrepti spre baie.Cu ochii, , carpiti" intainzi mana ...? (mai mult)
Cum se impaieza cainele sau pisica (doar vreau sa stiu, nu sa si fac)!
Iti place sa scrii? Ai blog? Daca da, prezinta-l aici ca sunt curios sa vad despre ce scrii. Poate aflu si eu lucruri noi de la tine.
"Dium" se poate citi "Daium"?
Buna prieteni. Vreau si eu sa confectionez diferite lucruri handmade.Imi poate sugera cineva niste idei interesante? Fundita pentru cele mai originale raspunsuri!
:* Pana acum aveam un par oundulat perfect, de parca foloseam oundulatorul, dar acum 3 spalari la cap, mi- am dat cu un balsam de la pantene ( am mai folosit pantene dar nu tip aceasta si nu...? (mai mult)
Va rog ajutati- ma cu un mesaj pentru verisoara mea, este ziua ei de nastere, implinste 18 anisori! P.S. Ne intelegem foarte foarte bine de cand suntem mici. Ne intelegem ca doua surori! Va...? (mai mult)
De ce ma tremura cand fumez?
Cum se face ca eu de cate ori plang, ploua?
Ce trebuie sa ideplinesc pentru o casa de discuri?
Face ceva daca am sunat din greseala la relati cu clienti la cosmote si dupa am inchis pentru ca am vazut si dupa mau sunat ei si eu iam inchis?
Buna TPU cum vi se pare PS4?
Ce parere aveti despre produsele de la Avon? Sunt bune?
Buna seara TPU! Ma ajuta si pe mine cineva cu un discurs la final de clasa a Vlll- a, simplu, frumos si nu foarte lung, sa fie daca va rog adresat colegilor si profesorilor! Multumesc anticipat, ...? (mai mult)
FUNDAA! Hey TPU este bine daca CPU este 100% pe modul verde?
Ce varsta credeti ca are? Nu cauti pe google sau altundeva, dati-va cu parerea asupra varstei... http://s17.postimg.org/v1mzw1x73/13685878383514.jpg
Am o blanita imitatie si orice ating de ea se umple de puf si hainele scaunul de la masina imi puteti spune ce as putea face cu ea sa nu se mai i-a pufu pe toate? Scuze categoria
Ce tip de card recomandati pentru a primi bani din alte tari si pentru plati online? Eu nu lucrez sunt student si as vrea sa stie ce imi trebuie ca sa fac un card, si care e diferenta dintre card de debit...? (mai mult)
Oriunde m-aş duce sunt respinsă. Nici măcar nu ştiu de ce mai trăiesc.
1.Cum va simtiti la sfarsitul cls a 6- a? 2.Ce disciplina ati descoperit ca va atrage cel mai mult si de ce?(franceza) 3. Aveti pasiuni noi fata de anul trecut? 4. Puteti face o comparatie : eu in clasa...? (mai mult)
Este adevarat ca daca un barbat si-a facut un tatuaj cu un trandafir in timpul in care era in inchisoare a fost "femeie" pentru ceilalti barbati?
Imi poate spune cineva cum se desfasoara o zi obisnuita in cadrul Academiei de Politie?
Voi v-ati cumpara un telefon mai vechi aparut in 2011 dar care e foarte bun? Cum e Samsung galaxy note?
Unde gasesc poze haioase despre campionatul mondial de fotbal din Brazilia?
Ce cretedi voi unde e mai bine de locuit in New York sau Los Angeles?
Salut, cum iti da-i seama ca un profesor are ceva cu tine?
Cum imi dau seama la ce gen sunt cuvintele in franceza? Adica de exemplu Tarile, Orasele, si dastea mai importante
Am vazut acum o stire, o fata de 14 ani nu stiu unde in Romania, s- a spanzurat in curtea prietenului ei. Asazisul "iubi" are 20 de ani. Oare numai eu ma gandesc ca "iubi" i- a zis daca nu vrea...? (mai mult)
Daca vreau sa imi fac cont pe .eva.ro...sau www.topsanatate.ro etc trebuie sa platesc?
Vreau si eu citate despre veselie, bucurie, fericire.
Va rog sa ma ajutati cu o poezie sa o termin (despre 1 iunie): Vino sa itit spun ceva Astazi este ziua mea Astazi e si ziua ta Azi e ziua tuturor. Veniti sa cantam in cor... ( cine continua...? (mai mult)
Ce aparat de tatuat mi-ati recomanda? unul care sa mearga cat de cat bine... eu am luat un kit de incepatori dar sunt proaste aparatele
Ce preferi sa porti, chiloti sau boxeri? Eu nici nu mai tin minte de cand nu am mai purtat chiloti.
Ce text sa scriu pe o carte cand o daruiesc? c:.
As vrea sa imi spuneti jocuri de logica. De ex : puneti un nr in gand aduna cu tot atat + 20, imparte la 2...
FUNDAA! TPU ce sa fac daca taskbar- ul nu mai este transparent si este gri deschis, am windows 7 ultimate am incercat cu trobleshotter cred ca asa se numeste si scria, , Desktop window Manager is disabled...? (mai mult)
Banii sau cariera? De ce?
Cine imi poate da un link sau sa imi spuna unde pot urmari la zi oferte de bilete de avion, mi-ar placea sa urmaresc zilnic, poate este o aplicatie pentru telefon sau ceva?
Voi credeţi în zodii? Eu sincer da :)
Salut, TPU acum ceva timp i- am dat o husa de chitara cuiva si vreau sa o iau inapoi, iar acea persoana nu vrea sa mi- o mai dea inapoi. Ce pot sa fac? Ma cunosc de ceva timp cu el si nu vreau sa jignesc...? (mai mult)
Aveti niste mesaje scurte pentru sfârșitul clasei a 8-a pentru profesori care sa rimeze?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...