Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Hey TPU,romane de dragoste pentru adolescenți? De preferabil, sa aibă final fericit.
Voi ce credeti ca e mai rau: sa incerci si sa esuezi sau sa nu incerci?(Argumentati, va rog!)
Cum fac si eu o poza sa arate ca asta? :) http://imgur.com/yXsw4aY Funda! :P
Hey Tpu.Stiti voi masinutele alea cu fise alea electrice care cumperi cu 7lei o fisa care e 2min :(( am auzit ca exista un jeton mai special care il bagi acolo si nu cade ramane acolo si nu mai trebuie...? (mai mult)
Voi ce credeti despre urmatoarele sau ce parere aveti? 1) un barbat desi se afla intr- o discutie cu altcineva, se uita la o singura fata, ii zambeste dicret si ii face cu ochiul. 2) ...? (mai mult)
Cum o cheama pe modelul din stanga de la logo-ul brazzers-10 ani? aflati voi daca se poate.
Am un LG kp502 si vreau sa activez internetul prin serviciul web'nwalk. Am incercat sa fac setarile manual urmand pasii recomandati pe site- ul cosmote, insa nu m- au ajutat la nimic.problema...? (mai mult)
Voi ce numere aveti la destin? Eu am 11.
Imi puteti da chestii gen omiga plus?
Vreau, sa ma bag in seama, cu un baiat... :-ss Dar, nu stiu cum sa scap de rusine... :-? Sau, ce i-as putea spune. ajutati-ma va rog!
Pot desacarca gratis programul Microsoft Word 2007 de pe net? Daca da...de unde?
Hei TPU Am vorbit aseara cu o fata pe facebook vreo 2 ore ne cunoastem de iarna trecuta. Si dupa ce am vorbit am intrebat- o daca nu imi da numarul ei de telefon, si nu a mai raspuns. Azi am intrebat-...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta sa imi dea un Cont APP store eu nu reusesc sa imi fac
De unde pot descarca fraps full?
Unde in Craiova pot gasi specializarea asistenta manageriala si secretariat, in cadrul carei facultati? Am cautat pe ucv.ro dar nu am gasit nimic lamuritor. Exista si DPPD la aceasta specializare si m-...? (mai mult)
V-a plăcut cine a câștigat la românii au talent? Credeți că au meritat Brio Sonores marele premiu? :)
Hei care stiti ajutati- ma va rog :*..sigur ati facut reclama de pe Kanal D sau mai bine zis promo ..cu Teo Trandafir la o masa si este o femeie blonda care o imbratiseaza am mai vazut la Wowbiz pe acea...? (mai mult)
Credeti ca am o voce urata? Vocea de fata e a mea. http://www.karaokeparty.com/en/user/3808526/dyyaa vedeti la duet "This is me" Camp rock cu azsampro
eu aparent m- am nscut cu parul saten, dar in ultimii ani, parul meu s- a deschis si are culoarea blond inchis, probabil si pentru ca stau la mare si parul s- a deschis usor si iarna s- a inchis...? (mai mult)
Cand iti faci buletinul doar completezi o fi si iti face poza? ( sau te cantareste? cheste deaste?)
O curiozitate :*! Ce părere aveți despre majorate? :D În ultimul timp am auzit din ce în ce mai mulți tineri care numai vor majorate, petreceri cu zeci de invitați și cu atâta cheltuială. Unii...? (mai mult)
Hei,am o intrebare putin ciudata dar chiar vreau sa stiu raspunsul. Cu ce se spala Neti de la horoscopul de la protv? Ma refer cu ce se spala la cap. Va rog, vreau sa stiu :)
Hei. Vreau niste muzici precum : http://www.youtube.com/watch?v=N9IB_CSlSIY sau http://www.youtube.com/watch?v=dl_kQa9IOow, http://www.youtube.com/watch?v=3MgykUcHBJ4 adica cu prenume.
Exista oameni pesti?
Cum vi s-a parut filmele :Godzilla (2014) si Avioane (disney 2013)
as dori sa stiu care este salariul unui angajat intr-o benzinarie (cel mai mic post), ce studii ai nevoie ca sa lucrezi.
Ok, asta va fi o poveste lunga si complicata. o sa spun tot ce am pe suflet si la final o sa pun si intrebarea. De la o vreme parca toti oamenii sunt schimbati, parca nimeni nu ma intelege, parca toti...? (mai mult)
Pentru luni am de pregatit un joc de rol pentru inspectia la cultura civica, iar eu joc rolul unui angajator pentru politie. Cam ce fel de intrebari as putea pune, gen legate de CV, etc...? (mai mult)
am o intrebare ^^. Sunt in clasa a 7- a si o sa trebuiasca sa ma mut in Germania la o scoala.Trebuie sa repet anul pentru a invata limba? Am un prieten in Germania si el a spus ca nu trebuie...? (mai mult)
Salutare, vreau sa imi cumpar un pistol pentru airbrush dar nu stiu daca merge sa atasez un spray cu are comprimat si daca da ce imi trebuie sa mai cumpar. Pistolul: http://www.okazii.ro/manichiura/unghii-...? (mai mult)
Ce parere aveti despre fetele din ziua de azi?:)
Cine credeti ca va castiga Romanii au Talent? Funda cui va ghici dupa ce se va termina
Era imaginea aceea pe FaceBook, era ceva de genu : "De ce te joci cu parul meu? ". " Imi place parul tau, e salbatic ". Si la sfarsit se termina cu " Mereu vei fi leoaica mea". Cred ca stiti...? (mai mult)
Ce reprezinta energia electrica pentru economia tarii?
Doresc sa dau o precomanda la Ed. Leda dar nu stiu cum se procedeaza cu curierul... Se mai plateste curierul sau ba?
Ce parere aveti despre fenomenul asta? http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2586036/You-married-Lord-daddy-boyfriend-Purity-Balls-girls-gift-virginity-fathers-marriage-sweep-America.html
Duminica seara trebuie sa ma duc la teatru cu scoala si nu stiu exact cu ce sa ma imbrac. Imi puteti da niste idei?
Care sunt lucrurile voastre preferate?
Cum pot vedea cate mesaje am intr-o convorbire pe facebook?
Care sunt cele 3 ceasuri rele de marti si sambata?
care sunt materiile voastre preferate?
Ce este iluminatii? =))))) toata lumea vorbeste despre asta
Cine stie sa lucreze in photoshop adica sa iei o poza normala si sa o faci png
Buna! As avea o intrebare....Eu si prietena mea eram la baie singure si am inchis usa dar a inceput sa se zgaltane clanta. Iar prietena mea cand a iesit nu era nimeni nici la etaj nici jos. Apoi dupa ce...? (mai mult)
Recomandatimi vloogeri ca de exemplu doza de has, Sasha Spilberg, tequila pe care ii pot gasi pe you tube FUNDA!
Am o pagina pe facebook si am doar 63 like-uri. Vreau un site care sa ma ajute sa fac multe like-uri dar site-ul sa fie gratis!
Cine imi spune si mie cum fac ca in virtual dj sa se redea automat, singure melodiile? Multumesc! !
Ati vazut intrebarea de azi, din oracol? E epica! De parca ar avea vreo relevanta ce cred EU, in situatia asta. As zice ca soarele, independent de opinia mea, isi vede linistit de treaba lui. Cam...? (mai mult)
Clasa în care sunt eu este cea mai indisciplinată şi slabă la învăţătură din şcoală. Am nimerit într- un colectiv foarte aiurea. Şi mă gândesc să mă mut ori în A, ori în C. Sunt şanse...? (mai mult)
Bună,cel mai bun prieten al iubitului meu împlineşte 29 de ani, ce cadou i-am putea face? E plin de energie de parcă ar avea 20.Nu este căsătorit.Ce ţine de bani mergem pînă la 50 €.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!