Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Astazi am reinstalat windowsul. Am windows 7 si acum totul se vede mai mare..Pe desktop am reusit sa micsorez iconitele dar cand intru pe Chrome se vede mai mare si scrisul e ciudat. Ce as ...? (mai mult)
Sunt din Bistrita si as vrea sa fac ceva voluntariate, stie cineva unde m-as putea inscrie? (si in clasa a 11-a si am 17 ani) Multumesc!
Salut,de exemplu cand incarca pewdiepie un videoclip arata o imagine editata de el la inceput, pana sa dam click pe video.Cum pot pune o imagine din aceea?
Salut voi ce faceti cu prietena ca sa va distrati? Ms
imi fac atestatul pentru clasa a12a si ma intrebam daca aveti vreo idee ce studiu de caz sa fac la aceasta tema: Modalitati de plata in comertul electronic :D Helpp! Fundaaaaaaaaaa
Ce format are scrisul editurii Biblioteca Pentru Toti?
Cum poti intra in discutie cu un baiat?
Lati vazut pe Ovidiu Rusu in realitate? Cum vi se pare ca om? Canta la fel de mine ca in videoclipuri? Si arata tot asa de bine? Imi vine sal mananc cand mai uit la melodiile lui? Oare e...? (mai mult)
Am o "mica" problema... Sunt la facultatea de Asistenti Medicali si sunt sef de clasa, termin anul asta facultatea si trebuie sa fac un discurs ca sef de clasa. As vrea si eu un model de discurs daca...? (mai mult)
Din ce povestire face parte fragmentul „ În pădurea Petrișorului "? :-?
Este adevărat că în Anglia produsele sunt mai ieftine decât în România?
Dupa cum v- am mai zis cu conversatiile alea! Deci, o prietena, mi- a aratat o conversatie cu o alta prietena, se plangea la ea ca o innebunesc etc ( desii nu ii faceam nimic ) i-...? (mai mult)
Foloseste ceineva site-ul addmefast? La mine nu merge nici sa adaug pagina nici sa le sterg pe cele pe care le am.De ce? Dau Funda + vot!
Ce semnifica stema judetultui alba?
Am de facut un desen cu un produs+un slogan de promovare. Am desenat o sticla de coca cola dar nu stiu ce slogan sa pun. Aveti vreo idee?
Cati ani aveti? Cine-i cel mai tanar primeste funda! Eu am 9 ani.
Buna TPU am niste intrebari Ieri am avut un conflict cu un baiat a sarit sa ma loveasca cu pumnul m- am ferit dupa iar a incercat sa ma loveasca dupa i- am dat 2 pumni i- am spart capul si dupa m- a ...? (mai mult)
Citind problemele adolescentilor de aici privind in jurul meu, nu am putut sa nu fac o comparatie cu generatia mea sau cei din dinaintea mea. Noi ne incepeam viata sexuala dupa 17- 18 ...? (mai mult)
Cine vrea sa ma ajute cu un like la pagina aceasta :https://www.facebook.com/pages/%E0%B9%8B-op%C9%90%C9%B9o%C9%AF%C9%90u%C6%8E-%CA%8Eo%CA%87s%C6%8E-%E0%B9%8B/884024841623620? Dau BACK! :)
Cine vreti sa castige EUROVISION 2014? Top 3.
Am mare nevoie de niste sfaturi va implor sa ma ajutati! :(( Telefonul meu a fost furat, stiu de cine, dar el nu vrea sa recunoasca, cred ca l- a bagat la amanet..Eu vreau sa aflu unde este, problema...? (mai mult)
Unii fac credite pe Imvu cu o metoda cam greuta.Am incercat sa folosesc metoda cu 5 sau 6 chat-uri la care primesti 1, 000 credite, cu ajutorul altui cont. Ma ajutati?
De ceva timp mi se intrerupe muzica pe youtube si de multe ori se blocheaza. Folosesc Google Chrome si am activat Adome Flash Player dar tot se blocheaza. Ce pot sa fac ca sa remediez problema?...? (mai mult)
De ce in pozele vechi, o persoana cand pleaca sau calatoreste este mai mereu stereotipizata cu un bat mai lung si un bagaj atasat de el? De ce nu carau direct bagajul? Sau acela era folosit si pentru ...? (mai mult)
Buna TPU as vrea sa stiu cum as putea gasi o persoana desi ii stiiu doar numele mic nu stiu momentan nimic de ea nu stiu facebook- ul nr te tel doar de unde este di nce sat cum as putea sa o gasesc...? (mai mult)
Sall. Am o problema cu telefonul ( mai exact cardul). Atunci cand fac o poza, nu o gasesc in dosarul, , Imagini, , din card, dar cand conectez la PC si intru in dosar, mi le arata. Care e solutia?...? (mai mult)
Stiti vreun site cu un psiholog online, pentru relatii de cuplu? Multumesc. :*
Eu am cartela COSMOTE, iar mama mea are 80 MB de net pe telefon, cartela VODAFONE, as putea sa mii transfer mie, daca da cum? Funda daca merge solutia!
Scrietziva parerile:)) trebuie sa plac la nunta verisoarei puteti sa ma ajutati cu niste felicitari cind pui banii pe masa? intrebarea e cam stupida dar eu prima data plec singura la nunta si n- am idee...? (mai mult)
Hey! Ce melodie va place din cele de la Eurovision 2014? Mie una imi place foarte mult melodia Elvetiei :).
Buna tuturor :*! Aceasta intrebare este mai mult pentru pasionatii de istorie si pentru cei interesati de trecutul lor. Voi ce parere aveti despre ideea de diplomatie si conflict in evul mediu? Adica,...? (mai mult)
Intrebare pentru baiet/barbatii: de ce Angelina Jolie vi se parea asa atractiva? Si ma refer mai la tot acest pamant, in stanga in dreapta angelia e frumoasa e printre primele etc etc. Mie nu mi se pare...? (mai mult)
as vrea sa stiu cum bag inapoi banii din paypal in probux tocmai am scos prima data si vreau sa ii bag inapoi cum fac am incercat prin add funds de vreo 3 ori si nu gasesc emailul de confirmare...? (mai mult)
Salutare tuturor! Ce ziceti daca imi cumpar foliile urmatoare pentru telefonul meu, aceasta folie va face ca cei 2 senzori care ii am sa nu mai functioneze? Niste pareri...va rog...
Buna TpU AJUTOR URGENTT! Deci, o prietena, mi- a aratat o conversatie cu o alta prietena, se plangea la ea ca o innebunesc etc ( desii nu ii faceam nimic ) i- am dat acea poza care mi- a dat o prietena...? (mai mult)
Cum faci ca sa inveti franceza mai bine inafara de dictionar si de profesor?
Stiti cum sa pun poze pe blog?
Buna,sunt nemultumita de silueta mea,are forma de para, cum fac sa am in forma de clepsidra sau de dreptunghi? P.S am 15 ani
eu sunt pe un site ptc si am 5 $ si as vrea sa stiu daca nu am contul de paypal activat adica nu am inregistrat inca un card as putea sa scot bani cu probux si sa ajunga pe paypal?
Ce talent aveti muzica, dans etc?
Baieti,va plac fetele emo?
Salut.Ce s-a intamplat cu interfata de la Moziila Firefox? Mi s-a schimbat si arata ca google chrome.Sa schimbat interfata, nu?
Buna tuturorr :*. Vreau sa merg la chinetoterapie. Ce parere aveti despre aceasta 'sectiune "? Cati ani se face? Salariul este unul bun? Vreau cat mai multe informatii :* dau fundita :**
Probabil ati auzit se Dynamo, magicianul ala din Anglia, intrebarea mea este cum reuseste sa faca numerele alea de magie, nu cred ca e vorba de iluzionism, ceva are baiatul ala pe sub piele:)....? (mai mult)
Salut, care sunt sansele ca o fata si un baiat sa se indragosteasca? faza e ca ei doi petrec destul de mult timp impreuna cantand, chiar daca baiatul e mai diferit?
De ce este importanta opinia publica?
Spuneti-mi si mie care dintre genul epic si genul liric isi exprima direct sentimentele?
Salut.Am 17 ani.Nu am niciun prieten, sunt singur.Mi- as dori o fata frumoasa pe care sa o iubesc, sa ne intelegem foarte bine, sa nu disperam in fata problemelor, sa colaboram si sa le rezolvam.Sa avem...? (mai mult)
Stiti niste porecle pentru baieti?
Voi ce jocuri mai jucati?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?