Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 5 Ianuarie 2026 sunt:
Unde gasesc serialul "Cavalerul noptii" titrat in romana? Multumesc.
Somnul in mijlocul zilei e sanatos? Am auzit ca nu e recomandat, te poti trezi cu dureri de cap!
Un mic joc... :D Dau fundita si voturi la fiecare.; ) 1.Medic\Avocat? 2.Scoala\Acasa? 3.Romani au Talent\X factor? 4.Andra\Antonia? 5.Pizza\Hot- dog? :3 6.Ask.fm\TPU? 7.Matematica sau Lb...? (mai mult)
Îmi spuneți și mie niște povești de dragoste terminate(mai lungi)? Să fie emoționante. Știu că cer multe, sunt sunt sigură că sunt multe povești pe care aș putea să le citesc;)
Care este limita de varsta la Next Star?
Vreau sa iau legatura urgent cu un ceasornicar serios, care repara ceasuri nu un copil care da sfaturi, sper sa imi recomande cineva unul sa pot lua legatura online.
Salutare tuturor! E posibil sa folosesti o cartela reincarcabila cosmote de 5 euro de 2 ori? Daca da, cum?
Cine ma ajuta la cifre romane sa imi zica de la 1 -1000 dau funda aaaaaa alea romane sau arabe cu erau inainte demult timp
As vrea si eu niste idei de scenete scurte si amuzante (20 "actori"), pentru scoala!
Stie cineva cand se desfasoara concursul,, Ortografie si comunicare" anul acesta? Cel mai rapid si mai bun raspuns primeste funda!
In ultimul timp ma simt obosit foarte des, si scoala imi provoaca o stare de depresie, dar nu cred sa sunt in depresie, nu sunt trist decat cand ma gandesc la scoala, uneori ma doare si capul...? (mai mult)
Salutare TPU Cel care joaca iLand pe facebook sa-mi zica numele si poza. Primul care imi da ii dau funda si sa fie adevarat faceboo-kul
De marti ma doare un pic maseaua e posibil sa fie de la curent am stat si cu geamu deschis la masina? FUNDA!
in Iasi sunt cluburi legate de muzica? sau ceva legate de asta?
Oare toate fetele din ziua de azi sunt curve? Sau doar eu am avut norocul sa dar numai de curve?
Ce produs sa folosesc sa se vada asa parul, si sa fie tinut asa? Ceara..., gell...? Si de care? FUNDA VOT. https://www.google.ro/search?q=nazi+ haircut&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=CV08U7bMC4qAywOEh4LABQ&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1600&bih=756#facrc=_&imgdii=_&imgrc=HfinP97O-...? (mai mult)
O intrebare.Mergeam prin piata si m-a intrebat o femeie daca vreau sa cumpar piatra vanata.Ce e aia ma rog?
Acum vreo 4- 5 luni mi- am cumparat un pat nou(unul foarte mare). Problema e ca tot cad din el... Odata am cazut cu capul in acvariul cu pesti! Ce sa fac ca sa nu...? (mai mult)
Ce credeti despre culoarea roz?
Cei care dati bacul din psihologie, din ce carti invatati? Se poate invata pentru bac doar din cartea de a 10-a, fara explicatiile/teoria predata de profesor? Multumesc!
de ce fetele de la Mc Donald"s (vînzătoarele) poartă si vara ciorapi, pe căldurile alea mari, asa se cere? Sau vor ele, că in toate mc urile am observat, numai Lady Diana purta si...? (mai mult)
BUNA! Imi puteti spune cum pot sa fac sa nu imi mai fie frica sa vorbesc cu tatal meu despre tot ce mi se intampla? Vreau un raspuns sincer si rapid! DAU funda pentru cel mai explicit raspuns
Cei trecuti de 18 ani, mai vizionati desene animate? Va este dor de copilarie? Mai faceti lucruri specifice copilariei?
Ce parere aveti despre violenta domestica? Am vazut pe youtube 2 fetite s- au batut iar una dintre ele a a scos un briceag si a injunghiat- o pe cealalta. Am o prietena care ia bataie cu pumni si picioare...? (mai mult)
Ce mai poti sa zici cuiva care zice "ok" in mijlocul conversatiei, pentru a avea tu ultimul cuvant? :D
Trebuie sa fac un afis/poster la chimie in photoshop cu titlul "Frumuseţea şi perfecţiunea substanţelor cristaline". Nu pot gasi o poza potrivita si ma gandeam daca stiti vreo poza care ...? (mai mult)
Am o intrebare cretina rau! =]]] Exista limba jamaicana? Si daca da spuneti-mi un cuvant ca tare curioasa sunt :3
Salutaree... In saptamana din scoala altfel trebuie sa ne unim pe grupe si sa facem o sceneta. Un grup este de 7 persoane... Ma ajuta cineva cu o idee, despre ce sa scriu sceneta pentru grupa mea? :3
La facultatea de drept ce materii se predau si cu ce medie trebuie sa intri la facultate? Multumesc!
Există profesori de chimie fără probleme psihice? :) P.S.: Dacă sunt persoane care au citit întrebarea aceasta și locuiesc în Călărași, ar fi frumos să- mi trimită un mesaj...? (mai mult)
Fetelor cat timp tine daca iti vopsesti sprancenele? funda!
Buna TPU. Cei/Cele care ati avut cosuri pe fata, iar acum au ramas niste pete postacneice, cu ce le poti trata cat mai rapid, dar cu un tratament ce il poti prepara acasa, deoarece am cumparat destule...? (mai mult)
Bua TPU. Vreau sa stiu care este cea mai ieftina placa de captura video cu care sa pot filma un joc de pe XBOX 360 in HD.
Simt că nu mai are sens să trăiesc. Ceva sfaturi ca să scap de chestia asta?
Buna TPU. daca ma uit la cineva in oglinda acea persoana la carema uit isi da seama? E ca si cum m-as uita direct la ea?
De ce pocaitii au telefoane smechere?
Buna TPU... puteti sa-mi dati key si name la elf bowling hawaiian vacation sau sa il descarc gratis trial
Hei! Am o întrebare. Cineva mi-a zis că dacă apeşi timp îndelungat cu degetele în zona obrajilor de formează gropiţe. E adevărat?
As vrea sa imi deschid un blog pe site- ul blogspot care vad ca s- a transformat in blogger.com.Vad ca am niste pagini din 2009 pe el, dar credeti ca acest site va fi activ si peste 5 ani de exemplu?...? (mai mult)
Am o problema la ochi si trebuie sa ma operez urgent dar am nevoie de 6000 lei. Care ar fi o modalitate de a strange usor banii si persoanele interesate sa poata dona mai repede si usor?
Cei care au citit cartea "Morometii" se merita sa mai citesc si eu? Adica fata de film, rezumat chiar merita sa iti "pierzi timpul" cititnd cartea? Dau funda! :D
Ma contrazic cu un coleg in privinta a ce e mai bun Nestea sau Lipton, voi ce credeti?
Buna TPU eu as vrea sa devin cantaret dar cand e sa cant in fata mai multor oameni nu pot. Am o team ca vor rade de mine. Ce as putea face sa nu imi mai fie frica?
Ce parere aveti, e ok ca o fata sa inceapa conversatia, de exemplu pe facebook cu baiatul pe care il place sau sa astepte pana se va gandi el la asta, observand ca fata il place si vrea si el ceva?
Am o carie la dintele din fata doare cand il plombezi?
Am o intrebare. De ceva timp imi place de o fata si vreau sa o impresionez cu ceva. As vrea sa ii scriu o poezie sau cv. de genul. Credeti ca e mai bine sa improvizez pe moment sau sa ma gandesc...? (mai mult)
Ieri am intrat pe un site, si mi-a aparuto bara cu Spam si NonSpam.In loc sa da nonspam am dat pe spam.Are ceva?
Cum credeti timpul vindeca?:(
Dati- mi va rog niste sfaturi..Sunt in clasa a 12 a si nu m- am hotarat inca la ce facultate vreau sa dau... Vreau sa dau la o facultate in Iasi.Voi la ce facultate sunteti? sau la care vreti sa...? (mai mult)
Hey, vreau si eu niste porecle faine cu numele Florin.Cea mai tare porecla are funda din partea mea! Dar nu trebuie neaparat cu Florin puteti scrie si altele dar sa fie super tari!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Popa_Marcel_1974_nrk5 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Lucia570 întreabă:
PijamalinaSatină întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?