Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Stie cineva cat costa vitaminele pentru par?
De ce e pamantul rotund? Stiu ca e o intrebare prosteasca dar va rog doar rasppunsuri inteligente si logice, interzis arogantilor :P.
Ma fratilor eu nu mai inteleg nimic cu SUPERBINGO METROPOLIS. Poate si ca bag de putina vreme.Deci, editia trecuta am prins pe pe un carton o linie.Nu am prins eu seria si ce trebuia, dar am prins o linie.Asta...? (mai mult)
Azi mi s- a întâmplat ceva ciudat la căști (de gamer :D) nu era conectat bine firul de la telefon și căști și deodată aud muzica fără voce o_0 eu mă gândeam că fișierul s- a, ...? (mai mult)
Hey stiti cumva unde pot gasi poze ceva gen : https://scontent- b- fra.xx.fbcdn.net/hphotos- frc1/t1.0- 9/1979469_1471335849749008_44692209_n.jpg https://fbcdn- sphotos- a- a.akamaihd.net/hphotos-...? (mai mult)
de ce nu merge odno fara numar de telefon? si daca il introduc il poate vedea cineva?
Cum as putea sa ornez un tort dar fara sa ii pun lumanari?
Stiu ca v- am stresat cu intrebarea asta dar am nevoie de ajutor! Vreau sa ma transfer la o scoala din Suceava, si nu stiu pe care sa o aleg. Am de ales intre generala 4 si generala 8. Daca...? (mai mult)
Mi-am facut un blog. Ce parere aveti? http://lumeapebune.blogspot.ro/
Am si eu o problema. Deci...in clasa a 9 a m- am pus bine cu o fata sa stam in aceeasi banca(greseala mea).Ei la lucrari numai cu nasul in lucrare, sa copieze la indigo(reusind sa impuste vreun...? (mai mult)
am un Nokia lumia 610 si daca ascult muzica un timp si ma suna cineva cand voebesc mi se aude ca prin vînt ca si cum ar bate dar culmea ca daca sting telefonul il aprind totul e ok.Cam cat m-...? (mai mult)
M- am uitat azi la emisiuna "Eurogoluri" de pe Eurosport. Acolo sunt doi comentatori si unul dintre ei, nu stiu ce are, cred ca e putin debil ca o data la 5 cuvinte simte nevoia sa puna un "ş", de exemplu...? (mai mult)
Aceasta viata este cu adevarat a noastra/nu?
Voi participati la concursul ala cu kent 8? cu codul din pachet? Daca da cum vi se pare?
Ai simtit vreodata sufletul innorat(ca-ti este) Daca da, cum, daca nu, de ce?
Cati dintre voi se mictioneaza la dus? sau in dus? sau chiar pe dus?!
Salut.Am si eu o intrebare.Am un ipad mini si mi- a aparut pe ecran backup imposibil si imi mai apare mai tarziu si configurati.Am incercat sa dau pe ambele dar nu merg, si nu mai dispare. Nici nu pot...? (mai mult)
Unde gasesc la Yahoo Messenger "Show Recent Messages"?
Ce inseamna aceste emoticonuri in thailandeza ^^ (@,@) ^,^? Acord funda celui care gaseste o sursa cu emoticonuri in thailandeza si insemnatatea lor.
De ce am asa putine vizualizari pe deviantart? E dezamagitor, caci investesc timp intr- o anumita limita in lucrarile mele, si e frustrant cand vezi o lipsa de feed- back din partea comunitatii artistice...? (mai mult)
Solutii pentru un par neincalcit?
Funda! Este corect sa spui : "But there's a chance, you know?"? Multumesc anticipat :3
Info. Am un sir de nr citite pana la intalnirea lui 10. trebuie sa fac suma celor din intervalul [2, 12] in c+ + , am facut ceva in program dar imi face suma oricarui numar desi nu e din intervalul ...? (mai mult)
Hei :o3. As avea si eu o intrebare urgenta! Un cont de facebook poate fii blocat in vreun fel? Dau funda! Va rog, repede.
Hei TPU.De ce cand pui o moneda intr-un pahar cu apa, dintr-o anumita pozitie se vad doua?
Sunt noua pe aici si am vazut mereu"dau funda". Imi puteti spune si mie ce inseamna?
Hei.Imi puteti da cateva linkuri de pe facebook cu grupuri in care membrii pot face schimb de like-uri? ( intrebare pentru Zara in special)Multumesc.
Cum se muta un topic in discuti generale?(2metin forum )
Buna sunt Georgi si am si eu o problema.La scoala nu ma prea descurc si m- am hotarat sa merg la o profesionala cu profil bucatar- ospatar.Si nu prea stiu ce sa fac as vrea si eu o parere. Daca termin ...? (mai mult)
Am revenit cu o noua intrebare, se pare ca numai aici pot aduna raspunsuri interesante. De curand m- am gandit la oportunitatea unei cariere in domeniul design- ului vestimentar si nu numai. Ce pot face...? (mai mult)
Am 14 ani,termin clasa a VIII-a si as dori sa gasesc un job part-time,in Bacau, dar incepand din vara.Ma poate ajuta cineva?
.am o intrebare: Daca sun de pe fix in Cosmote consuma ca si cum as suna pe fix?
Hei TPU, deci pentru cine a vazut filmul Divergent sau a citit cartea. Stie cineva ce fel de lupte se practicau la Neinfricati?
Cine stie un cintec despre victorie?
Ca barbat, cum ceri o fata sa fie logodnica ta? Tot timpul am avut nedumerirea asta? O ceri in genunchi, ca si cum ai cere-o in casatorie? Multumesc!
Ce inseamna "tabu"?
Sfaturi pentru o prietena foarte buna care sufera ENORM ENORM din dragoste..nu stiu ce sa i mai zic...plange incontinuu.E o prietenie doar prin internet. Vorbim de 1 an si ceva, si ma consider si o consider...? (mai mult)
Salut eu sunt o fata de 13 ani ...sunt super speriata din cauza ca sunt vecina cu o femeie care se ocupa cu farmece, face tot felul de gainarii ciudate.Acum vreo cativa ani umbla cu o pisica pe umar si...? (mai mult)
Un minor se poate caza la o pensiune, neînsoțit de un adult?
Salut, sunt fata si as vrea sa raspundeti serios la intrebare, ce inseamna cand un profesor se uita ciudat la tine? ( e profesor de biologie), si se mai uita mult la mine in ora.( si apropo sunt cea...? (mai mult)
TPU am nevoie de ajutor vreau sa imi cumpar lentile de contact colorate dar nu stiu care ziceti- mi o culoare dupa numele lor din imaginea asta https://www.google.ro/search?newwindow=1&biw=1366&bih=630&tbm=isch&sa=1&q=lentile+...? (mai mult)
Hello imi ziceti si mie niste faze amuzante de la fizica va rog\:)
Ce inseamna "a fi frustrat"?
Hey, de multe ori vad la TV si nu stiu ce inseamna: 1. Acest program contine plasare de produse. 2. Acest program este o fictiune.
Salutare TPU cum vi se pare jobul Operator Call center obositor? greu?
Credeti in sirene? Daca da puneti aici un link care va convins de acest lucru sau motivul... Iar daca nu, motivul este destul... :D Eu sicera sa fiu, NU cred.;)
Azi la scoala, in pauza, am auzit o melodie care mi- a placut mult dar nu stiu cum se cheama. tot ce imi aduc aminte e ca in refren (cred) era un vers ceva de genu "forever in my heart lalalala" ...? (mai mult)
:* Imi puteti spune si mie ce contine fisele de extras? Avem de facut fise de extras la romanul Baltagul dar nu stiu ce trebuie sa scriu, si nici nu ne-a explicat. funda :* :)
Imi dati va rog o idee ce as pudea sa- i cumpar mamei mele de ziua ei? Sa fie ceva care sa nu depaseasca pretul de 100- 150 de lei. P.S. Care doriti sa scrieti flori sau alte nimicuri va rog...? (mai mult)
Ati avut vreodata sentimentul de deja-vu? ce parere aveti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Denissa88 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!