Buna! Azi m-am certat cu prientena mea cea mai buna. Ei ii place o cantareata pe nume Ashley Thislday ( cam asa ceva) si mie imi place Justin Bieber. Ei bine, mie mi se pare ca acea Ashley canta gen "capra...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare: Eu mi-am facut un abonament acum 3 luni, pemntru un telefon.Este vreo posibilitate ca dupa un an sa imi pot schimba telefonul d cu un altul, si eventual sa mai platesc ceva...? (mai mult)
Am vazut la multi pe hi5 la 'despre mine'un chestionar, imi puteti zice si mie de pe site la luat
Educatie pentru sanatate referat va rog repede.
Va rog din suflet ajutati-ma cu ceva! Vreau sa stiu daca urmez Liceul Militar pot face asta facultate? Fara sa fie legat de ceva militaresc?:D
As vrea sa le fac colegilor din cls mea niste fise cu jocuri... ceva ff captivant. Sunt sefa clasei aVIa.Stiti ceva jocuri pe foaie? Sa le scot ceva dupa net? Va cer asta pentru ca fac galagie mare? (mai mult)
Cine credeti ca va castiga:FC Timisoara sau Otelul Galati? Duminica(21.11.2010) Dau fundita pentru cel care va chicii primul :D:D:D
De ce nu imi apar punctele adunate? Adica am de vreo acteva saptamana 15929 de pct chiar daca am mai rasp si am primit si o fundita? Ce sa fac :((?
Se inscrie cineva la casting-ul facut de postul Acasa Tv?
Imi ziceti si mie niste siteuri in care ai animale 3d si trebuie sa le dai de mancare sa te joci cu ele! :D
Care este/sunt sportul/sporturile voastre preferate? ale mele:parkour, kung fu, capoeira si handbal.
Voi ce faceti pentru mediul inconjurator? sau ce ati vrea sa faceti?:)
Imi este dor de Mariela, voua nu?
Ajutorrrrrrrrr va rog. De ce imi da urmateare eroare cadn intru in wall-e jocul ca i-am laut cracul dar imi da aseasta eroare "Please insert the Disney/Pixar Wall-e Game Disc" va rog ajutati-maaaaa
Bunaa. Va rog spuneti-mi si mie niste melodii noi ca m-am plictisit de toate si simt nevoia sa ascult mereu altceva. Aveti grija de vooi >:D
Care este intregul nume al lui KP Wentzel?(
Dati-mi linkuri cu melodia gipsy shakira
Ce avantaje asi avea daca fac liceul in italia si ce dezavantaje?
Care aveti vreun abonament orange cu min nationale, in retea, sms uri in retea si internationale? ce nume are abonamentul :D?
As dori un sfat sa zic asa, prietenul meu dupa ce am vorbit la telefon foarte rapid asa era grabit a spus ca ma resuna el, nu a mai facut-o, am sunat tot eu, dupa ce i-am atras atentia ca a uitat sa...? (mai mult)
Am primit un mesaj de la un/o idiot(a), da nu prea ma descurc cu intelegerea lui, ma ajuta si pe mine cineva? Explicati-mi si mie ce a vrut ala/aia sa scrie, ca eu nu am inteles, cred ca nu e roman...? (mai mult)
Cine a vandut pe www.okazii.ro?
As avea si eu o intrebare la voi.De unde pot lua un script pentru redirect de pagina.adica cand intru pe site sa aiba ceva care imi arata ca se incarca pagina si sa zica un mesaj de genu apasati aici pentru...? (mai mult)
Va rog spuneti-mi cum se numeste melodia aceasa? http://www.youtube.com/watch?v=ogIBQ9BwtO4 o caut de ani... Dau cate funde pot, dar va rog spuneti-mi :(( multumesc
Cum se face ca acum cateva zile aveam 71 raspunsuri castigatoare si azi doar 68.De ce scad? >-)
Va rog spuneti-mi cum se numeste melodia aceasa? http://www.youtube.com/watch?v=ogIBQ9BwtO4 o caut de ani... Dau cate funde pot, dar va rog spuneti-mi :(( Ms anticipat
ma puteti ajuta cu o rezolvare de problema de matematica clasa a VIII-a. Se da o piramida patrulatera regulata.Determinati h(inaltimea) si ap(apotema) piramidei stiind ca m(muchia laterala)=5 dm...? (mai mult)
Pentru cei care joaca sims 3.eu aveam o "lume" creata, iar a doua zi cand am intrat nu mi-a mai aparut. a trebuit sa ma joc din nou de la inceput.ati putea sa imi spuneti de ce si cum as putea sa imi recuperez...? (mai mult)
Buna imi spune cineva ce e aia funda? stiu saitul de ieri(15 11. 2010) mi la aratat o prietena.va rog frumos.
De ce s-a desfintat www.vise.ro? Stie cineva? C putem face sa reavem acest site? Era site-ul meu preferat.
Vreau si eu niste porecle pentru Antonia:) ps:care zice cele mai multe are funda:)
cine are cont pe face book si joaca Farm Wille, am nevoie de mai multi vecini pentru a-mi mari ferma, lasati-mi mesaj cu id-urile voastre! Mersi!
Hey TPU! Cat este 30% din 9000? Ms dau funda:*
De cite ori merg la mama in Italia, mi se umple spatele si fata de cosuri, cum ajungeam acasa imi treceau imediat, cred ca de la clima, umeditate, acum insa am o saptamana de cand sunt acasa si nu...? (mai mult)
Sant putin in dubii sa mi-l cumpar sau nu? Plataforma PS3 http://www.youtube.com/watch?v=hxfNb4d3bPY
Se poate face vopsea[pentru par] in casa? Daca, da, spuneti-mi si mie cum. Ceva mai simplu, nu foarte sofisticat. Si de preferinta ceva care sa deschida nuanta parului.
As vrea sa stiu daca voi credeti in destin.
Neata, ieri la (comanda la mine) am vazut ca mama lui Bogdan e foarte tanara oare la ce varsta la nascut pe copil? pe la 15 sau 16 ani nu? el avand 14 ani acum parca maicasa e o sora pentru el
as vrea sa stiu si eu daca sperma pana la 18 ani este fertila? Un baiat care nu a implinit 18 ani poate lasa o fata insarcinata? dau fundita cine ma ajutaa!
Cum pun o animatie de acest gen: http://media.photobucket.com/image/animated%20pc/Eva3333/Alphabets/PC_GUY/A-1.gif?o=44 in power point si sa se si miste?
Va rog sa-mi spuneti si mie o melodie. E o melodie care incepe cu "Bam bam biram bam bam biram" :)), dar, o canta Rihanna? Daca da, cum se numeste melodia? Daca nu, spuneti-mi numele melodiei...? (mai mult)
De la cate luni/saptamani face tigrul ochi?
Re TPU :* :X.As dori un cont pe metin 2 ro sa fie lv 18 + sa aiba iteme ma car +6 Serveru si regatul nu conteaza plz!
Nu sunt fan dar pls dati-mi si mie un clip cu justin bieber cand se filma pe youtube si canta.Scuzati ca nu e o intrebare
Scz ca pun la ora asta intrebarea dar acum m-am sculat de rau ce imi e :(. De ieri dupamiaza a inceput sa ma doara capul simt ca am febra dar nu am si sunt un pic ametita. Ce sa iau? Nu imi ziceti...? (mai mult)
Vreau sa pun o intrebare care sper ca va fi citita de cei credinciosi si ma vor ajuta cu un raspuns.rugaciunea sfanta marta cea care se face timp de 9 marti este adevarat ca ti se indeplineste dorinta dupa?...? (mai mult)
Era pe programul minimax un desen cu o fata care traia intr-un parc si era roscata si salbatica se catara prin copaci si cel mai bun prieten al iei era fiul primarului orasului respectiv. Cum se numea...? (mai mult)
Aveti incredere in Posta Romana cand trimiteti colete?
Am si eu o problema. Am 12 ani si inca nu mi-a venit menstruatia.Mama mea a decedat acum 1 an si cand o sa-mi vina nu stiu cui sa-i spun deoarece tatalui meu imi este cam rusine, iar matusile stau...? (mai mult)
Cam cat timp traieste un fluture?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
9PM întreabă:
Effy35 întreabă:
Frank51 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?