Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Ianuarie 2026 sunt:
Hello Looome! Eu joc foarte multe jocuri multiplayer dar am ramas fara nume... avand in vedere ca ma cheama iulia, aveti niste idei? DaU funda:*:*:*:x
Buna Daca stiti jocul Pandanda, imi place foarte mult dar mama nu vrea sa ma faca membru... Daca ati fost membru si nu va mai jucati sau v-ati plictisit de joc?!?!? DaU funda:*:*
Ati facut vaccin antigripal? Daca da, de ce? Daca nu, de ce?
Parul pubian si parul de la subrat (subsuoara) trebuie taiat? Se uita cineva la tine daca ai parul pubian si parul de la subrat (subsuoara)? Cum este normal? Daca trebuie taiat, cum fac?
Am o problema cu cs numi gaseste nimeni ip de la sv. Cum credti daca voi schimba windowsul ipure se vor schimba!? da nu
Puteti sa-mi faceti un dialog intre dunare si olt?
Hey TPU... vreau si eu servere private de metin :) fara hamachi si sa fie gen LightMT2 adica cu king 1 si 2 in magazine, licori 100%... dau funda :)
Cum fac un submarin in Age Of Empires 3?
Ce parere aveti despre magazine online? cine practica aceasta varianta? e rentabila? ce site-uri de magazine online de haine mi-ati propune? care sunt riscurile legat de aceasta...va rog informati-ma,? (mai mult)
Vorbeste Dumnezeu si in ziua de azi? Daca da, cum? Astept experinete de-a voastre...;))
Ce parere aveti despre marijuana-semne?:-?
Vreau si eu status frumoasa dar nu despre love;)
Niste tratamente pentru disparitia cosurilor care sa le fac in casa stiti?
Cod sa se auda mai tare va rog! la LG Shine. funda
Care vine vine la ziua mea e invitat cine vrea
De unde as putea sa descarc Age of Empires?
Cine e din Buzaaaau? :x:x:X
Cum fac mamudele pe farmerama cu Cheat Engine 5.6.1.Dau funda...
Cine a fost zeita intelepciunii?:D
E adevarat ca sanii cresc in timpul menstruatiei?
Stie cineva de ce a fost suspendat site-ul www.farapret.net? am incercat sa intru si spune ca a fost suspendat... aveti idee de ce?
Buna TPU:) trebuie sa comentez urmatoarele versuri Sa fii pe aceeasi lungime de unda… Între ceea ce eu gândesc, Ceea ce vreau sa spun, Ceea ce cred ca spun, Si ceea ce spun, Între ceea...? (mai mult)
Buna TPU. Imi veni si mie ideea sa pun o intrebare pe aici. Cum sa fac sa realizez poze cat mai artistice? Nu sa le editez sa le fac eu cu aparatul. Niste idei va rog. Mersi mult. Fundaaaaa:*
4 nume de catei[2 masculi si 2 femele]
Cei care sunteti in zodia rac. ati avut vreodata o relatie cu un berbec, sau invers [ berbec cu vreun rac ]? daca da, cum v-a mers? :)
Cum se joaca Pool( biliard?) Adica...pe messs... dai la activities, si dupa alegi pool dar cum fac sa misc batu ala handicapat?
Spune'ti si mie nume dragute de caini si cateluse.
Voi cum ati descoperit acest site?
Ce tari v-ar place sa vizitati si de ce?
Salutare. cine stie cum se numeste melodia aceaa a lui Miley Cyrus din reclama de la Disney Channel?
Cine imi zice unde ma duc ca sa vad podusele noi la imvu? fiindca stiu ca virgula daca mergi in fiecare zi sa le vezi primesti credit. Dar nu stiu unde sa intru. Funda;)
Vreau si eu un sfat:Nu stiu ce se intampla cu mine simt ca toata lumea e impotriva mea :(da-ti mi un sfat ce as putea sa fac sa nu ma mai simt asa:(si cand merg parca mi-e frica sa merg sa vorbesc:((...? (mai mult)
Http://concurs.teimbrac.ro/concurs-iphone/Alexis va inscrieti? adica puteti castiga un iPhone kik:Dce sanse credeti ca aveti?:)
Buna Tpuu azi m-am apucat de jucat Barn Buddy pe Hi5 si nu prea ma pricep sunt la nivelul 4 si mi-a dat cadou niste flori le-am plantat dar le ia 1 ora numai pentru primul stadiu am cumparat un feritlizant...? (mai mult)
Dati-mi niste recomandari de carti(gen twilight sau geno de moony witcher)funda
ce site-uri imi recomandati pentru jocuri mai faine, de toate categorile?
:). Stiti cand se deschide Patinuarul IceMagic Buzau?:). Fundita.
Exista in Timisoara vreun centru de voluntariat pentru animale? Si daca da in ce consta? Iubesc foarte mult animalele si as vrea sa ma implic mai mult.
Unde gasesc pisicuta si catelusul la barn buddy? cineva imi spusese ca in pe dealuri dar nu o vad... dar sa stiti cand imi aparea pisicuta acolo sus... i-am mai dat de cateva ori si ignor.va rog plzzz spuneti-mi!? (mai mult)
Hello. Vreau si eu niste jocuri de fete... gen Sims ( dar nu sims ca m-am jucat) adica nu pe internet. Cu fete, shopping etc. :d FUNDA MARE!
A primit cineva comanda pe farapret.net? Dati-mi si mie un vot sa ma conving
Care este religia Israelului(SAU MAI MULTE). fundita
Funda! As vrea sa formez un videoclip care sa contina cea ce vreau eu(poze, muzica etc.) Ce ar trebui sa fac? Stie cineva vreun program?(si cum se foloseste?)
Pana la urma care este semnul peace?!
farapret.net da premii gratuit! O multime de cadouri si pentru tine! Intra si ia-ti si tu cadoul gratuit http://farapret.net/? c=e9fq52kik0
Funda, promit! Imi puteti explica cum pot sa pun pe youtube videoclipuri? Cum o fi dar sa mearga!
Spuneti cele mai tari jocuri care le-ati jucat si care v-au placut.:D Exp-Eu am jucat (Tomb Raider-Anyversary, Tomb Raider-Legend, Tomb Raider-Underworld, Blood Rayne1, Blood Rayne 2, CatWoman, S4League,...? (mai mult)
Fetelor, ce alint au prietenii vostri?
Salut.Stie cineva ce sa fac la problema asta?: -Am un caracter de ninja si l-am dus map2 si m-a deconectat. M-am relogat asa dau sa intre imi arata putin ca se incarca si iese. Dupa aceea am rugat GM sa...? (mai mult)
Imi lasati si mie niste comentarii pe hi5? plissss http://nicolescudanyela95.hi5.com.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?