Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Funda. Ce programe de modificat poze online stiti?
Buna TPU. Vreau si eu niste melodi (INNA, ELENA, ANYA etc.) Va rog da cat mai multe Funditsszza!;)
Va rog, puteti sa imi dati un cont de pinguin membru de pe club penguin. Va rog frumos, imi doresc sa am unu de 4 ani.
Care a fost cea mai fascinanta poveste la care te-ai speriat?
Oare cum ai vrea sa fie sims 4?
Cine credeți că ar merita să fie Expert TPU?
Prietena mea m-a pus s v intreb daca ii sta bine cu parul negru daca are fata alba un pic roza cu pistrui destui de multi (s da cu fond de ten si ii ascunde-nu s vad)? dau funda! ast rasp; x
Cum as putea sa-mi maresc forta in brate? Ce exercitii imi recomandati? Am 14 ani si 1, 70 m inaltime. Nu ma intereseaza masa musculara ci forta in maini.
Intrebare de curiozitate: de ce utilizatorilor care incalca regulile TPU (de ex: la fiecare pas, unii cer ajutor pentru tema, prescurtari si emoticoane in exces) nu li s-au sters contul inca?
Salut la toata lumea! Joaca cineva dinamikmt2 server privat? Ca eu sunt pe el si as vrea sa stiu cum va cheama in metin2 si sa imi dati si numele vostru din mt2 ca as vrea sa va dau, , private message,...? (mai mult)
Salut la toata lumea! Imi spunetiti si mie ce jocuri as putea sa joc sunt grozav la mmorpg-uri dar nu stiu ce sa joc imi spuneti va rog ce va jocuri?
ro! Va rog raspundeti cei care au nokia x6. Vreau raspunsuri la unele intrebari.
Buna | dac m-am grabit putin, nu am pus semnele de punctuatie, asta nu inseamna ca nu le cunosc SI ce mai conteaza Eu nu pot sa merg sa caut pentru ca sunt in spania si stiu ca nu am dat prea...? (mai mult)
Deci mi-a murit tatal, si acum sambata face pomana de 6 saptamani, dar la pomana de 9 zile nu a impartit haine era obligatoriu? parca hainele de imparteau la 40 zile - 6 saptamani, nu stiam ca si la...? (mai mult)
Cine imi spune sh mie acele "nume" care se folosesc la hi5 pentru a scrie mai mic, taiat.si celelalte:D:D?
Cum as putea sa sterg o intrebare de pe TPU?
Si animalele ajung in rai/iad? Exista oare ingeri animale?
Ziceti-mi si mie niste jocuri care sa mearga pe placa video: VIA/S3G Unichrome Pro IGP! astept raspunsuri!
Mi-a intarziat menstruatia... luna octombrie nu mi-a venit deloc, trebuia sa vina a 3 oara. Am citit pe niste siteuri ca la inceput nu vine regulat. Nu sunt ingrijorata dar e bine ce am inteles eu?
Vreau si eu niste idei de carti gen goosebumps Dau Fundoaie;)):D
Cine vrea sa intrea anul asta in Benjamin Franklin sa lase id de mess
De ceva timp ma tot intalnescu cu o fata si o salut si atat.Aseara ma trezesc cu un numar care ma suna si Imi zice ca... Buna cf sunt "y" Stiu ca ne salutam pe fiecare zi dar nu prea am disctuata...? (mai mult)
Ma puteti ajuta cu niste nume pentru hi5? Nu mai am idei deloc si m-am cam plictisit de numele actual. Multumesc
Dati'mi si mie va rog niste desene dintralea cu umbre... am de facut un desen cu plan static. deci nu am nici o idee. va rog ajutor fundita;) pentru cine da un link ok.
As vrea sa intreb si eu ceva, noi cand ne rugam sfintilor, si ei ne aud rugaciunile, oare inseamna ca doar ei ne aud rugaciunea sau si alte suflete din lumea cealalta?
Am o intrebare legata de youtube:cum imi pun la un video miniatura dar acea imagine sa nu apara in video deci o imagine scecifica videoului cum isi pun alti de ex un om cu ledy gaga si acea imagine nu apara...? (mai mult)
Cine are la vanatoarea de vampiri insignele, tarus, scut, tulpina de trandafir, carte de vraji, puterea vrajitorului? dau la schimb pentru insigna"usturoi" ID: Yo_Love_Steaua576
Ceao TPU! Maine am concurs de costume de halloween la scoala.Eu am ales costumul Fionei din shrek http://www.misdibujitos.com.ar/images/shrek/shrek_fiona.jpg -ca acesta.Insa, cum sa ma machez? Nu pot...? (mai mult)
La intrebarile cu "dau funda" la sfarsit se refera la funda de la raspunsul castigator?
Multumesc mult asa este astazi am deschis pag nu stu prea multe eu am tot c incercat pe mai multe pagini sa aflu ceva dar nimic nu dau de el sub nici o forma de aceea zic oricine stie sau cunoate un...? (mai mult)
De ce nu imi mai apare la history arhiva de la mozilla?:|
Cum se dadea factorul fortat la matematica? stiu ca era ceva de genu 7+3 si se dadea factor fortat dar nu mai tin minte cm era... fara batai de joc va rog :D
Dau funda! Care imi da cele mai interesante modele de a face bratari din ata! Si daca stiti si ceva cu numele "Vivi"! Ceva link, sau poze. Multumesc
Ce emisiune preferati dintre : Trasniti din Nato si Mondenii?
FUNDA! spuneti-mi parole la GTA Vice City Deluxe.MRS
Ce inseamna "banking"?
Nu-mi raspunde si mie nimeni mai e cine va care a cautat o persona ""' cum
Am nevoie de instructiuni. Cum sa fac o caracterizare de personaj? Am de facut o caracterizare a Ancutei din cartea Hanul Ancutei de Mihail Sadoveanu si chiar am nevoie de acele reguli va rog, daca...? (mai mult)
Sunt camere de luat vedere in magazinele scumpe din Mall-uri?
Baiatu cu numele manu e fratele meu il caut de ceva ani stiu ca nu am mari sanse dar am ceva informatii e fiul lui marcela soi sandu manu tata e mort cum sa fac sa il gasesc mersi
Ma poate ajuta cineva cunoateti cineva un baiat din bucuresti cu numele manu
URGENT! Am o tema la civica, zice asa: sa aleg o persoana din Cluj care se afla intr-o pozitie importanta in ierarhia sociala si sa scriu ce face/cum se comporta, iar apoi sa zic de unde am aflat informatiile....? (mai mult)
Buna tuturor daca e cineva din PLOIEST si ma poate ajuta caut pe cineva care sta sau statea pe str.Malu rosu si il cheama Campeanu Adrian -Emil, daca stie cineva ceva de el eu sunt din Oradea si nu am...? (mai mult)
Este modestia foarte importanta in viata noastra a crestinilor?
Ce parere aveti de Generalul Emil Strainu, care face emisiunea cu fenomene paranormale, OZN-uri, etc?
Cum pot ajuta saracii desi nici eu nu sunt foarte bogata? Dau funda promit!
Cate regine sunt in europa care conduc.si ma refer sa conduca ele nu regele...va rog dati si numele...mersi:P
Aveti si voi o idee despre un catel mic jucaus si frumos m-am gandit la un Bishon... Voi mai stiti si alte rase?
Cum pun la hi5 can se uita cineva la profil [pe prima pagina] sa inceapa o melodie la alegere. FUNDA
Http://www.youtube.com/watch?v=E6RjpD1vwh8&feature=player_embedded Ce parere aveti? Ce credeti? Vorbeste femeia la telefon?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?