Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Bloody Mary. ce legende stiti despre ea? a-ti chemat-o? v-a raspuns? saptamana povestilor de groaza! impresionati-ma!
Soo, mi-am facut cont si imi zice sa confirm adresa de e-mail, am confirmat'o si nu merge. tot imi zice acelasi lucru.si de 10 minute o confirm si nu merge... ce sa fac? :(
Vreau si eu o fundita:P ca n-am niciuna:(dau la schimb:*
Deci nu stiu cum am gasit azi security tool in pc si nu stiu cum sa scap de el.ca imi da virusi falsi chesti de astea spune ca toate sunt virus. orice. dau fundita la rezolvare
Ajutor! Miercurea aceasta sarbatorim la scoala Halloween. Nu am inspiratie si nu am nici o idee cu ce sa ma imbrac. As prefera un costum original pe care sa-l pot creea eu. Ati putea sa-mi dati cateva sugestii?...? (mai mult)
Ii mai place cuiva de alizee jacotey? http://www.youtube.com/watch?v=ceSxEjwXHcM
Urgent! cum pot sa pun un videoclip pe blogspot.com ca nu reusesc deloc? funda!:-*:D
As fi interesata sa fiu reprezentant Avon doar ca nu stiu foarte multe despre asta doar cateva chestii...cine e reprezentant sau a fost, sa-mi explice si mie cu toate detalile ca vreau sa stiu daca e? (mai mult)
As vrea si eu sa va intreb ceva:de ce unii oameni pe mess isi mai pun la status "dorm"; "pe afara"; "la cutarescu deci dnd"; "plecat (a)"; "nu-s...ma gasiti la telefon" etc. Adica daca nu pot sa stea? (mai mult)
Cine stie niste jocuri cu ferma(cresc animale:le dau de mancare le spal, etc, cresc plante:le ud le vand)care pot sa il downloadez pe pc?(ii dau funda
Am o mik problema, am fost cu un tip vreo 3 saptamana si nici el nici eu n-am avut timp sa iejim, si nici la scoala nu am stat impeuna ca dupa comentau restul, si intr-un fel sau altul m-am atashat d...? (mai mult)
Sall! Uni dintre voi va ganditi in ce sa va imbracati de Halloween.Simplu!:DPentu cei care sunt mai simpli pot sa se costumeze in costmele cel mai populare adica : vrajitoare/vrajitor, diavol/diavolita,...? (mai mult)
Ce trebuie sa aiba o revista pentru clasa a 5
Spuneti-mi si mie pietrele pretioase si semipretioase in functie de zodii...
Ok deci chestia asta m-a enervat! cum se face ca toti idiotii ajung sa aiba faima si putere. ex: justin bieber, in timp ce adevaratele valori sunt de 20 de ori mai putin apreciate! ex: yiruma http://www.youtube.com/watch?v=rhN7SG-H-3k...? (mai mult)
Funda \:d/ ce rimeaza cu "pierd"? nu-mi vine nici o idee:)) :">
Te plictisesti? sau te plictisesti?
Cine-mi poate da Id lui Adam Lambert?
Daca ati fi fluturi, si ati traii doar o zi pe pamant, unde ati zbura:X?
dati-mi sh mie niste site-uri d downloadat antivirusuri...pls fundita
Cine sti id lui john cena sa mil dea id meu balintalexandra98 cine il stie va primi ceva dar daca nu il stiti din prima ca o sai cer webul ati pierdut
Spuneti-mi si mie un link de unde pot downloada muzica anii 80` romaneasca! Dau FUNDITA!
Heeeelp, Unde pot vedea cate puncte am pe telefon? Sunt pe vodafone si am facut cost si as vrea sa mi-l platesc cu puncte, dar am uitat nr-ul *... # Pleasee heelp me Dau FUNDA
Pe lady Popular la ce nivel trebuie sa facem sanii aia de C size? Nu b! Va rooog! dau funda la cine o sa raspunda partial coretct!
Care e actrita/actorul pe care nu-l suportati deloc?
Din nou joaca steaua sper sa bada macar acum daca nu cu panduri atunci cu cine?
Cine crede ca ia 10 la examenul din 2010 sa imi trimita un mesaj sau ce note credeti ca luati? eu 10 pentru ca sunt olipic pe tara! uraaaaaaaa
Ce site de socializare va place cel mai mult? Hi5, facebook, tagged, netlog sau myspace?
Cu c imi recomandati sa ma epilez in zona intima?
As vrea si eu nume de concursuri de poezii si link :) toti spun ca am talent si as vrea sa incerc si la alte concursuri, nu numai "tinere condeie" unde am luat premiu 2 [din pacate] sau olimpiada...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste melodii cum ar fi cele ale lui Puya FARA INJURATURI! Cum este Puya-V. I. P. Puya-Asta este pentru.
Asi avea si eu o intrebare:D in legatura cu concursul Vanatoare de vamipiri...care dati la schimb pe glinda un tarus?:D
Cat costa un card micro sd 512 mb? Dar unul de 1 gb?
Ce credeti in general despre oameni? Adica, ma refer la caracterul lor...Eu cred ca am ajuns niste fiinte prea grabite si prinse in monotonia zilelor... Vreau si cateva pareri de-ale voastre!:D
Hello! maine dimineata ma operez de apendicita si vreau si eu niste sfaturi sa imi iau gandul! plz
Cum fac monede pe Hi5?
Mi-am cumparat un epilator... E pentru prima oara cand folosesc. Pe picioare cand ma epilez sau in alte locuri nu am nicio problema. Cand ma epilez sub brats imi curge sange din fiecare gaurica de unde? (mai mult)
Buna TPU >:D< Cum a fost ziua de azi?:)
Cum pot face cand deschid un folder in dreapta jos sa apara un text. De ex cand copiati ceva de pe referat.ro :) si deschideti folderul o sa vedeti.Merci!
Ce loc ocupa credinta religioasa in viata voastra?
Vand cont World of warcraft cu LK am 80 paladin 80 hunter 80 dk 78 dk detalii pe private, Intrebare nu prea am... lol ...Cat ai da pe el?
Ba sa nu credeti ca nu stiu dar asa am avut chef cine a pictato pe monalisa?
URGENT! Pentru scoala facem o activitate care sa aiba legatura cu subiectul "clepsidra" si tot ce se leaga de acest subiect ex timp, evolutie, scurgerea timpului. Aveti vreo idee ce as putea face? Fundita....? (mai mult)
Ajutor! plang incontinuu de cand am plecat de la scoala va rog sa ma ajutati! :(( deci cand am iesit de la scoala era o fata catalina si fratele baiatului pe care il plac ( mai mic :D ) si inca o fata...? (mai mult)
Din ce e facut firul de par?
Am o intrebare si sper sa ma ajutati;). Deci imi puteti spune niste sinonime cu cuvatul "garnizoana"? VA ROG!
Diriga mea a zis ca se face greva marti si miercuri. Ea a zis ca daca nu cade guvernul pana miercuri va intra scoala in greva. A mai intrat la fiecare ora o femeie care intreba daca semneaza profii sa...? (mai mult)
In ce sa ma costumez de Halloween?
Care episod v-a placut cel mai tare din Naruto?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!