Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Cum se numeste melodia aia din iubire si onoare cand ilinca si amir fac dragoste in piscina in piscina? adica in episodul asta http://iubiresionoare.acasatv.ro/episoade/episodul-15-3/1.html pe la min 27...? (mai mult)
Am vazut un status la o fata idn lista [ Vreau o viata fericita. Si de restul` bombonele :)! :)) ]. Imi puteti spune si mie niste status frumoase ca acestea. mie unu mi-a placut :D. Multumesc. Dau funda:)!...? (mai mult)
O prietena mi-a dat un pix Hannah care lumineaza de la DisneyLand, cu siret de tinut la gat. Dar a stat in penar, si stiloul si cateva carioci n-aveau capacul bine pus si au manjit siretul. Cum sa il...? (mai mult)
Care este secretul fericirii?
Care credeti ca este in opinia voastra cea mai faimoasa persoana din lume?
Hi! Spuneti-mi va rog niste melodii noi, fara manele si populara. Ceva in genul http://www.youtube.com/watch?v=ihK2pPcDSHM&ob=av3e
Care credeti ca este scopul vietii?
O fata poate sa ramana nefertila de la prea mult masturbat?
Voi credeti ca Dumnezeu exista? Eu una cred!
Dau fundă! Vreau videoclip-uri cu exerciții pentru tot corpul (nu la sală(acasă))mă refer pentru abdomen, coapse, șold, picioare, și grăsimea de la mână (acolo unde sunt și muschii)
Funda! Cine a pierdut la duel aseara la dansez?
Ziceti`mi si mie o melodie mai trista pentru o prezentare in power point. Am facut niste date despre constantin brancusi si nu stiu ce melodie sa bag. Dau funda :)
Dau fundă! Pentru ce este bune uleiul de ricin? Cât costă? De unde pot să-l cumpăr?
In primul rand Hi sont Deea sont noua pe aici si sper sa ma inteleg bine cu voi. Am si yoh o mica problema : La scoala nu m-am inteles deloc bine cu o fata nu dau nume doar ca intr-un timp devenise asa...? (mai mult)
Care participa la concursul dvanatoarea de vampiri sa imi lase id sa facem schimburi
Dau Fundă! Ce poreclă știți pentru numele Lori?(Nu style pitzy mă refer nu așa: Do0lLlLsSIhk Bo0omMboNiK)Deci stilul meu este mai rock:îmi iau hanorac, blugi strâmți, skateri, brățări.
Ce poti face din sticle reciclabile? Dau funda :)
Ba, ce-aveti ba, cu funditele?:)) Adica voi mai mult cersiti decat raspundeti. Ma enervati de-acum. :)) Dupa raspuns apare mereu acest universal word called "fundita", cu semnul intrebarii si cu fata...? (mai mult)
Cine ştie cum se instalează Windows-ul? Eu nu ştiu fiindcă am 10 ani.
Sall. Imi puteti spune va rog cum pot vedea care dintre raspunsurile mele au fost considerate stupide? Cand dau la vizualizare profil, apoi punctaj, gasesc in lista categoria, , raspunsuri considerate...? (mai mult)
Dau funda! ne-a zis tot domnu diriginte sa mai facem o prezentare in power point despre cu pictor sau scluptor. Are cineva o asemenea prezentare sa nu ma mai apuc eu sa o fac. Dau funda :)
As vrea sa va intreb, daca va iubiti cu adevarat limba materna, daca va dati seama de rolul si importanta cuvintelor. Cu un cuvant, poti sa aduci fericirea pe chipul si in sufletul cuiva, sau dimpotriva,...? (mai mult)
Salutare tuturor! ne-a zis dirigintele la liceu sa facem pentru luni niste obiecte cat mai frumoase din alte obiecte reciclabile! Ma ajuta cineva? Dau funda :X Multumesc!
In ce an a aparut primul film cu Harry Potter?
Este adevarat ca Beyonce este insarcinata?
Cred ca eram prin a -9-a sau mai departe, a venit nebuna de romana (profa ) si ne-a dat un test fulger. Nu mai tin minte despre ce era vorba dar eu am scris ce m-a dus capul, ceva parca de dragoste ca...? (mai mult)
Sal am si eu un nokia5230 stie cineva cum sal deblocheze de la vodafone portugalia l-am dus la service si mi-au cerut 50 de euro mi si pare prea mult
Stie cineva cand ruleaza harry potter and the deathly hallows la cinema in bucuresti?
Dau funda:X.plz ajutor. daca nu ii dai cuiva un cont de gladiatus ma omoara plssss dati mi si mie unu.pentru viata mea:X
Este adevarat?! voi ce credeti? http://www.disclose.tv/action/viewvideo/58297/Time_Traveller_Caught_on_1928_Charlie_Chaplin_Film/
Duminica este ziua fratelui meu, cel mai dulce copil din lume, cel mai creativ si frumos:D. Nu stiu ce salate sa prepar... puteti sa ma ajutati? pentru cele mai bune retete, funda
Care stie sa imi dea ceva replici faimoase din Naruto ale personajelor urmatoare:Gaara, Itachi, Kisame, Kakuzu, Hiruko, Sasori, Hidan, Orochimaru, Pain, Sasuke, Danzou si Killer bee?
Ce personaje ati vrea voi sa fie confirmate pentru Naruto Ultimate Ninja Storm 3 cand acesta va fi lansat? Eu mi-as dori sa ii confirme(pe langa personajele care sunt si in storm 2) pe Sharingan Danzou(neaparat),...? (mai mult)
Daca ar fi sa alegeti un personaj rau din seria Naruto Shippuuden, si sa il faceti bun, care ar fi acela. Dati si motive va rog.
De ce credeti ca Kabutomaru i-a cerut lui Tobi sa il dea pe Sasuke? Oare Orochimaru este inca viu in corpul lui Kabuto si il foloseste pentru a-i lua Sharinganul lui Sasuke? Oare Kabuto vrea sa stapaneasca...? (mai mult)
! fundita pentru cine ma poate ajuta! Nu mai pot raspunde la nici o intrebare de oarece "Nu am confirmat e.mailul" dar n.am primit nici un e.mail.Ce pot face?
Cine imi poate face Sign? :o3. vr. sa scrie gen "poison copil tembel" Poison copil nesimtit:)) Si poison copil needucat mersi:* Dau funda:*
Am o problema mai ciudata... Eu imi doresc foarte mult un caine si am o prietena pe nume Maria care mi-o adus o catea (eu imi doresc doar caine ) care era metis (eu vreau de rasa) dar nu e neaparat? (mai mult)
Adreses urmatoarele intrebare pentru fanii FMA Brotherhood:1.Cine credeti ca este cel mai puternic homunculus(cu exceptia Tatalui), 2.Care este cel mai bun alchimist de stat(cu exceptia lui Edward) si...? (mai mult)
vreau si eu sa fac un video si sa ii pun jos scris cand ma uit la video sa apara acolo jos scrisu de exemplu cum scrie la tutoriale scrie acolo jos"videotutorial.ro" asa vreau sa imi scrie si...? (mai mult)
Am un defect care ma cam deranjeaza:nasucu cam mare :)) N.am fost necajita de ceilalti din pricina lui dar eu totusi nu ma simt bine cu el... Am auzit de pasta de cicic care daca e aplicata pe nas timp? (mai mult)
Cine stie cum se numeste jocul acela in care raspundeai la intrebari de cultura generala? Dau funditza.Incepe cu c...Hai moi ca e simplu=)))
Voi cum ii salutati pe parinti?
Vreau si eu argumente la 'Religia a facut mai mult bine decat rau' Funda la cele mai bune si explicite! Multumesc!
Imi poate explica cineva cum se creeaza un vis? Sau ce este el de fapt?
Religia a facut mai mult bine decat rau! vreau sa discutam
Pe voi nu va deranjaza intrebarile de la populare gen ce zodie esti, funda? Adica, trec alea vechi si vin altele noi si lumea tot raspunde la ele. De ce se frecventeaza aceste intrebari?
Cine are odnoklassniki, skype, faces, facebook, ooVoo, icq?
Http://mamici.ele.ro/Costumul-de-Halloween-%C3%A2-pe-ultima-suta-de-metri_--a5048.html Uitati. Va place? Funda pentru alte exemple, plus, de fapt obligatoriu va rog cu tot cu material de facut cum ...? (mai mult)
Intarzierea menstruatiei din cauza stresului (cred)! Remedii? Sfaturi? Tin sa precizez ca "trucul" cu baile calde aproape fierbinti l-am facut (inainte, daca vedeam ca intarzie cu o zi 2 faceam bai cat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Jocuri
GTA 5? League of Legends? CS? FNAF? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru!