Care este idul vostru?
Ce-i cu taxa asta pe rovineta ca am mers azi de am rupt pamintul si nu gaseam unde s-o platesc.Nu toate statiile peco o practica iar cecul nici atit. Daca e taxa nu ar trebui sa fie implicat si cecul sau...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie niste statusuri faine pentru fete? :);;) >:D
Funda! Am vazut pe ziar click ca va veni joia iarna grea, e adevarat!? :-ss ...Si daca trebuie sa ma echipez adica sa imi iau geaca si cizme? :-? :-? :D
Cine imi da un cont de steam?
Stie cineva un site sau ceva unde pot cunoaste persoane din Serbia?
Stiti vreo carte care sa aiba ca tema ingerii? funda
Exista scriitori romani, sec 20 care sa se remarce in Europa asa cum a facut-o Cioran?
Ce carti interesante stiti?
Ce se va întâmpla la sfârşitul lumii? Aş vrea să aflu mai multe despre sfârşitul lumii, cum ar fi acele lucruri care au legătură cu răpirea.
Astazi este ziua mea si nu stiu ce status sa imi pun. ceva idei?;;)cel mai frumos primeste funda!:X
Cum poate un Dumnezeu iubitor să trimită oameni în iad? Încerc să înţeleg cum poate Dumnezeu, care este iubire, să trimită oameni în iad. Pentru care motiv eşti trimis în iad?
Cum arată cerul? Există cu adevărat un cer? Există cu adevărat un cer? Cum arată şi unde este? Voi ajunge să-mi revăd acolo toată familia şi toţi prietenii care au murit?
Am 19 ani si am ramas insarcinata. sa fac avort sau nu?
De ce NU ati vrea sa urmati o cariera politica in Romania?
Care stie cat coasta un Nokia 6300 la abonament la orange? si am abonament de 7 euro si 8 euro in puncte orange. primesc ceva reducere la prelungire sau ceva? Sami spuna cineva care sia cumparat recent...? (mai mult)
Cum se trimit fundele? aud pe multi cu intrebari la care se primesc funde, dar eu nu stiu ce inseamna:))va rog sa-mi raspunda cineva!
Credeti in Legea atactiei? Daca da de ce? Daca nu de ce?
Daca ati mai avea 24 h de trait, ce ati face in cele 24 h?
Dacă oamenii se închină unui dumnezeu „fals", de ce nu îi iartă Dumnezeu din moment ce au fost induşi în eroare? De ce nu poate Dumnezeu să înţeleagă alte religii şi să îi ierte pe adepţii...? (mai mult)
Există vreo diferenţă între a fi ortodox şi a fi creştin?
Cum reactionati cand sunteti atacat verbal sau jignit de cineva? Ramaneti fara cuvinte sa raspundeti cu acelasi moneda?
De unde imi iau steam fara bani? funda!
De ce poţi să ai încredere în Biblie? Cum putem şti că Biblia pe care o avem astăzi este demnă de încredere? Poate o persoană inteligentă să creadă în Biblie?
Cum arată cerul? Există cu adevărat un cer? Ce înseamnă că Biblia este «inspirată» (aşa cum pretinde?)
Va rog dati`mi primele 4 grade de rudenie intre parinti...copii.bunici.veri.unchi etc. :(
Deci: Maine eu trebuie sa tin o parte din ora de lb.romana ( cam 15 min) si trebuie sa prezint celorlalti elevi ""simbolul"". Cum credeti ca ar trebui sa ma comport? 1) Sa spun lectia pe de...? (mai mult)
Buna TPU. Caut un film serial difuzat prin anii 2000 - 2005 la tvr 2.In film este vorba de un baiat si o fata (frate si sora), care intra intr-un joc virtual, au foarte multe aventuri cu niste pirati...? (mai mult)
Mi- au placut foarte mult animatiile Corpse Bride, 9 si The Nightmare Before Christmas de altfel si filmul Sweneey Todd.Il ador pe Tim Burton si cred ca face o treaba extraordinara.imi plac filmele putin...? (mai mult)
Buna care ma auta sa imi pun si eu ceva mai special ce nu au prea multa lume pe hi5... ceva ffff deosebilt! multumesc fff mult :*:*
am tras curent ieri la masea si ma zapaceste. stiti vreun leac in afara de tigarea in ureche?
FUNDA! Cand se maturizeaza Pip (Marile Sperante)?
Cum ii spun unui baiat ca il plac? Sau ca imi plac ochii lui? Mereu cand incerc sa vorbesc cu acel baiat, se baga colegul meu si incepe sa vorbeasca cu el!
M-am certat cu cea mai buna prietena a mea.Desigur neam mai certat, dar acum a iesit urat. I-am dat ignor si am bagat-o apoi din nou in lista dar nu-mi mai da add ma rog ideea principala era sa vad cea...? (mai mult)
Sall! Ce faceti! Intrebarea mea e urmatoarea: In ce sa ma imbrac de HALLOWEEN :-? Sunt o fata de vreo 11 ani asa si asa par lung castaniu ...Nu stiu in ce sa ma imbrac! Cea mai frumoasa idee primeste? (mai mult)
Salut fanilor MMORPG (metin2 mai exact) Care e cel mai innalt nivel la care ati ajuns? Stie cineva cand se termina jocu? Si mai important daca aveti careva un caracter de razboinic de lvl mai...? (mai mult)
Dati'mi si mie site'uri de modele de bratari. :) multumesc!
Cum pot sa imi anulez contul TPU?
Buna! Imi puteti spune si mie cum se numesc locurile de la teatru? :D Adica loja si altele pentru ca nu stiu decat de loja...imi trebuie pe maine :D Ast raspunsuri :* Pusii` :*
Pls.help me.trebuie sa fac o scrisoare in franceza catre un amic din romania ce ar trebui sa scriu?
Funda! Am vazut pe ziar click ca va veni joia iarna grea, e adevarat!? :-ss ...Si daca trebuie sa ma echipez :) adica sa imi iau geaca si cizme? :-?
Fetita mea are un elefantel mic, verde de plus cu bilute in interior caruia i-a ros urechile.Nu se mai vede firma pe eticheta si m-a interesa daca stie cineva sa ma ajute sa il descopar.Va multumesc!...? (mai mult)
Aseara am visat ca a venit un doctor la mine acasa. Eu eram in niste pantaloni scurti si aveam niste par negru si mult pe picioare. Doctorul, era o fata tanara care a zis ceva ca am o boala si...? (mai mult)
Cum poti sa treci nivelele pe pandana?
Cum o conving pe colega mea de banca sa isi aduca toate cartile? Mereu sunt eu cea care cara toate cartile la scoala + ca nici nu pot sa vad calumea ce scrie pentru ca trebuie sa tin cartea in mijlocul...? (mai mult)
cum pot sa-l atrag pe un coleg mai aproape de mine? multi prieteni de al lui mi-au spus ca ma place, iar, as vrea sa se apropiie si mai mult de mine. cum as putea face?
Cum putem fi siguri că Iisus a trăit cu adevărat pe pământ? Există scrieri istorice, altele decât Biblia, care dovedesc că Iisus a trăit cu adevărat pe pământ?
Cine imi poate spune un nume pentru messenger, unul tare in acelasi timp interesant si haios. Mentionez ca sunt baiat si am cam 14 ani. Cele Mai Interesante Vor Primi
Cine imi spune o melodie tiganeasca faina
Ce ne oferă Iisus Hristos? De ce să cred în Iisus Hristos? Ce-mi oferă El mie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!