Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Ce faceti cand e urat afara? si nu iese nimeni?
Am o curiozitate si va rog sa imi raspundeti daca stiti cu ce se mananca:) Ce semnificatie are in ghicitul in cafea daca atunci cand pui cafeaua in cani (cand e fierbinte) si apoi mai adaogi deasupra se...? (mai mult)
CAt fac 1+1 PS:TRebuie sa aveti imaginatie
Cine stie si ma poate ajuta cu o parola pentru la concursul Fabrica de masini? nu pot sa-mi dau seama ce combinatie trebuie sa pui ca parola
Stiti vreun site cu melodii ce au video? Ca cele de pe youtube. Dar vreau sa le descarc pe telefon.Mrs!
Stiti telefoane mobile touchscreen dar sa aiba si camera foto mare (de la 6 mpx in sus)?
Cum sa fac sa scriu la hi5 la "despre mine", si la sectiunile cu citate preferate, etc, randurile unul sub altul ca nu merge si nu se vede tot ce scriu...cine ma ajuta? multumesc mult :*
stiti cumva care este ultima versiune a simsului? ma refer la sims 3...
Ce va lipseste in viata? >:D
Daca un copil, un om, o fiinta, nu are prieteni, si are bani, cum credeti ca si-ar putea face prieteni? Eu va zic parerea mea : tot cu bani! De ce? Omul care observa ca bogatasul e bogatas,...? (mai mult)
Cum este dieta cu paine prajita? Ce trebuie sa mananci si pe parcursul cator zile? Intrebare cu fundita :">.
Lentilele de contact arata bine cand sunt purtate sau sunt inestetice?
cam acum 10 ani, cand eram la gradinita era un desen pe fox kids cu niste porcusori care mancau unt, cam atat imi aduc aminte. Stie cineva cum se numea desnul?
Cum imi pot schimba poza de la avatar la TPU? please?
phoebe tonkin traieste sau nu? Nu sunt obsedata de asa ceva dar nu stiu ce sa ii ziic surioarei mai mici cand ma intreaba...
Heey`, va rog ajutati-ma... dau fundita:) Deci mie imi place foarte mult sa dansez... dansez ca si Shakira(belly dance mai exact), sunt pasionata de break-dance, jerk, hip hop, stilurile astea(si? (mai mult)
Apropo credeti in vraji? Ca ea "mama" imi spune mereu ca doar asa sunt eu cu el ca mi-au facut vraji.
Cum stati la capitolul "Limba engleza "? De la 1 la 10, ce nota v-ati acorda?
Ati simtit vreun sentiment dupa sau in timpul vizionarii acestui videoclip? :) http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4
Hi guys:) vreau si eu sa stiu la jocul barn buddy cum pot sa scriu acolo sus ce vreau adica at cand ma ajuta si-mi uda plantele acolo sus scrie Thx for helping me(ceva de genu) si cum pot modifica ca acolo...? (mai mult)
Eu sunt leu ascendent in capricorn, o sa am ceva noroc in viata asta? funda pentru cel mai bun raspuns
Care sunt cartile sau romanele voastre preferate?
Spuneti'mi va rog programe cu ajutorul carora sa ma perfectonez la franceza, sau cel putin sa exersez(convorbiri, cuvinte, etc) asa cum exista si la engleza... fundita:X
Doresc un server metin2 24/24 sa fie 50% roman si fara hamachi!
Spuneti-mi si mie porecle pentru numele Robert. pls fundita
Cum se noteaza acidul sulfuric?
As dori cat mai multe bloguri din alea voastre :X ca sa am cu c ma ocupa :) As vrea sa imi fac si eu unul dar. nu stiu d unde sa incep :(. mai bine o las balta :D. Imi puteti lasa blogurile voastre aici...? (mai mult)
De ce il uraste multa lume pe Justin Bieber? ca nu stiu, am vazut si pe youtube ca nu este apreciat si multi lasa comentari imotriva lui?
Cum pot sa-mi fac imagini tari? De exemplu imi fac o fotografie cu mine ma rog cam cum a facut utilizatorul TPU Ronnix.Cam asa as vrea si eu. FUNDITA!
de cine va place din Naruto! Mie sasuke si sakura:X:X:X:X:Xfundita
Am revenit ca imi era dor de voi;))ma plictisesc de moarte fara TPU, imi place f.mult aici cu voi:-*va pup
Cine stie cum se numeste acum forumul 4metin.ro?
Cum sa te faci placut in societate?! funddDDdddaaa; x
V2 nu inseamna Versiunea 2?
10-10-2010: zi cu ghinion sau, mai degraba, cu noroc?
Cum se noteaza oxidul de aluminiu?
Buna! Imi poate zice si mie cine locuieste in municipiul Buzau? Si pe ce strada? Eu locuiesc in Buza pe strada Ion Baiesu!
Hello :D dau fundita :) deci, va rog sa-mi spuneti 10 dintre cele mai cunoscute poezii ale lui eminescu :D la fiecare vreau un foarte foarte scurt rezumat le max. 7-8 randuri :) mercii mult dau vot...? (mai mult)
Exista jocul Hero Rising?
Stie cineva niste site-uri interesante?
Ce porecle puteti sa imi spuneti. pentru numele Diana? FUnda:*
Dati-mi si mie va rog niste bloguri interesante! multumesc anticipat
As dori si eu un site de unde pot sa iau un program in care sa apara la status idle care daca sunt in fata pc`ului. Cine ma poate ajuta?
Aveam un cont pe conquizdador in care nu am mai intrat de mult, acum mai vreau sa joc dar nu stiu unde sa dau ca pagina e un pic schimbata. voi stiti?
Salut :D imi spune si mie ceva cum se face manevre in jocurile WWE Wrestlemania 26 Impact si wwe ultimate impact 09? pe ce butoane la PC. MS:D Dau funda
Hey. -Cine joaca metin? -Ce level sunteti? -Puteti sa imi ziceti cum va numiti? ^^ Eu una ma joc, sunt level 25 si ma numesc "Karinn". :)
Atunci cand incerc sa modific fotografia de la profilul de pe site imi spune ca numarul de caractere al username-ului nu trebuie sa fie mai mare de 50, dar username-ul are 11 caractere. Acelasi? (mai mult)
Ce jocuri cu camioane stiti? funda pentru cele ma frumos :D
Sall am o intrebare... Voi in ce tara ati vrea sa traiti adica de exemplu eu as vrea in america pentru ca e o tara minutata superrrr frumoasa voi? motivati
Unde este cel mai inspaimintator loc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!