Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Ce inseamna ^^?
cine are cont de lvl 7 sau mai mare pe ladypopular.ro? si nu le mai folositi? va rog mult sa mi le dati mie:Xpwp ast rasp multumesc mult!
Care mai e treaz la ora asta?
cine are conturi pe ladypopular.ro de la lvl 7 in sus si nu le mai foloseste si ar vr sa mi le dea mie:D? pup ast rasp.mersi:X
Va place jungla-bucuresti.blogspot.com? E ok?
Cum pot sa scap de aplicatiile de pe facebook gen: how hot are you today? X(? Fundita!:*:*:*
Scuze ca pun intrebarea aici dar anul acesta organizez baul bobocilor si as vrea sa invit pe alexandra stan sa cante! stiti careva cat ia sau cum fac sa iau legatura cu impresarul acesteia?:(
Cum dau mesaj pe hi5 la toti prietenii?
Nu vreau sa mai primesc nici o notificare pe mail de la TPU.cum procedez? nu am nici optiunea de "dezabonare", nimic.ar fi trebuit sa existe ceva.ma ajuta cineva:D?
Ce inseamna bv?
Cae e diferenta dintre: -a pacea un baiat -a iubi un baiat -a fi indragostita de un baiat?
Vreau sa-mi schimb poza de profil(de pe TPU) si atunci cand dau salveaza, imi zice ca trebuie sa-mi completez numele public...am incercat si cu actualul nume si altul dar tot asta-mi zice... ce are?!
Nu se poate face in asa fel incat sa nu-mi poata vedea oricine intrebarile(pe TPU)?
Ce ascunde nickname-ul tau? De ce l-ai ales? Cine esti si... cine-ai vrea sa pari?
Dau Funda! Stie cineva un magazin in ploiesti cu bijuterii personalizate sau cu chestii, cadouri dragute, felicitari, plicuri colorate pentru scrisori...
Este cineva care se plictiseste pe aici? Daca da si are chef de conversatie sa imi dea si mie un mesaj cu id si mai vb peacolo. si da stiu ca de obicei astia de 11-12 ani fac chestii din astea da no...? (mai mult)
Dau FUNDITA! Cum pot sa scot dintr-o melodie negativul si cu ce? Va rog ajutarima Funda:X
Cine a nascut sau va naste de craciun, sau daca v-ati nascut de craciun? considerati ca ati avut noroc cei nascuti in ziua aceeea?
Cum pot scoate o poza de pe hi5?:)
Ajuuuutoooooor! va rog care stie cum pot sa sterg un cont care nu este al meu este un cont facut de cineva gen "zdr din severin ":) va rog :( cum iau legatura cu cei de la hi5? sau ce pot sa fac :(?
Ce parere aveti despre Ke$ha?
Ce parere aveti de clipurile acelea cu tom si jerry cu manele:|...eu zic ca numa strica desenele :(
Asta nu e intrebare:D Dau cont la triburile.ro de vreo 2.000+ pnct. si cont la ikariam.ro de vreo 4.000+ pnct. pe conturi la alte jocuri.Nu conteaza ce lvl/pnct.(sa nu fie conturi la triburile sau...? (mai mult)
Buna TPU:X! De 2 ani de zile am fost la pregatire la matematica la o profesoara, iar profu' de la clasa era sotul ei. Anul acesta o am pe ea la clasa si vreau sa ma duc la altcineva la pregatire, voi...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/user/BarbuComedy stiti vreo melodie la fel, fara prostii
La ce va ganditi in momemtul asta?:>
Vineri am fost afara ca ajunsesem acasa in weekend si am petrecut bine sambata aveam planuri cu un amic si ma mintit zicandumi ca ma suna sa ramanem noaptea la un chef si nu a sunat deloc nimic si acum...? (mai mult)
Cum pot sterge o intrebare pusa aici, pe TPU de mine?
Hey voi!:* Ce inseamnă pentru voi viaţa? :)
Imi ziceti linkuri pls de unde pot lua avatare de mess dau funda
Vreau si eu sa imi spuneti toate peninsulele, insulele, golfurile, stramtorile, marile marginase si limitrofele invecinate cu Europa(incepand din nord). Multumesc! Dau funda! Si inca ceva. sa...? (mai mult)
Ce pot face cu 100 de lei? Dau fundita pentru ceva CHIAR folositor.
Cand ar trebui sa apara revista aia cu comorile pamantului? in ce data?
Ma intilnesk cu un baiat...Cum sa le spun parintilor.credeti ca e normal la 14 ani sa am prieten.
FunditSSa :p :D... E adevarat ca va veni pana marti un cutremur de 5, 2 grade Richter? Se va simti si in Bucuresti?
Buna as vrea sa stiu riscurile daca ne apucam de fumat dar si ce se poate intampla dupa si apropo care sunt cele mai "usoare" mersi:* si scuzati categoria dar as vrea sa aflu:* mersi mult
Sall lome:) Cine e din Timisoara. lasa-tzimi id.
Daca smulgi penele unei pasari acestea mai cresc? Dau Fundita.
Buna:*! Stiti vreun site unde pot pune la vanzare(schimb) ceva telefoane? fundita:D
E adevarat ca va veni pana marti un cutremur de 5, 2 grade Richter? Se va simti si in Bucuresti?
Cum stiu ca un baiat ma place? fiind ca un baiat care sta in fata mea ma lasa sa imi pun picioarele la el pe scun ne mai lovim dar asa incet imi imprumuta cartea de engleza ma ajuta uneori. ma ajutati va...? (mai mult)
Ca steua sa fac iar performanta, ar fi bine sa vina Olariu? voi ce ziceti.
Cei care jucati Blacknight -mt2. va da o eroare cand incercati sa da ti update & start? E de la ei sau de la mine? Au schimbat site-ul? un pic ajutor rog frumos
Cei din timisoara unde se gasesc tenisi converse? De toate felurile am auzit ca la galeria 1 ...ink nu am mers dar ma voi duce maine daca nu gasesc imi poate zice cineva unde se gasesc nr.38?
Am o intrebare:La Barn Buddy de pe hi5 am facut la Cartofi(Potato) 1799 de unitati.Nu imi da cupa? Funditssa!
Stitsi cumva de la ce varsa poti merge la sala?
Cum pot sa i-mi fac prieteni pe PTU.ro?
Buna all. Imi dati va rog niste site-uri cu mai multe statusuri si avatare? :) mersi!
Am un Sony Ericsson w200i si mi-am uitat codul de blocare... ce pot sa fac?
La ce numar trebuie sa sun pentu a afla extraoptiunile de la orange? FUNDA!:d
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat