Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Cum pun intrebare pe TPU, dar sa nu imi apara numele, se poate? (anonim) funda!
Bunaa.Imi puteti spune o propozitie in care s dovedesc polisemantismul cuvantului a ridica? va rog mult dac stiti dau funda si raspuns folositor
Cine imi da si mie cat mai multe siteuri de unde pot downloada servere private pe metin2?:D
Am dat de curand admitere la facultate si am intrat la doua facultati la buget, printre care si facultatea de management si administratie publica-ase.Eu am terminat filologie iar la admitere am dat examen...? (mai mult)
Cu ce as putea sa ma imbrac in prima zi de facultate? Credeti ca este importanta prima impresie? nu as vrea nici sa exagerez sa par vreo disperata. a pls dati exemple de tinute in care sa nu port tocuri...? (mai mult)
Familia lexicala a cuvantului vant?
Cum as putea si eu sa demonstrez ca un numar este irational prin metoda reducerii la absurd? adica numarul este de genul 0.10100100010001 sa demonstram ca este irational.va rog frumos:*
Va rog.cat face a pe b totul la min n?:)...MERSII
Care este la scoala 7 in braila?
Cu ce as putea sa ma imbrac in prima zi de facultate? Credeti ca este importatnta prima impresie? nu as vrea nici sa exagerez sa par vreo disperata. a pls dati exemple de tinute in care sa nu port tocuri...? (mai mult)
A incercat careva pana acum tratamentul antiacneic cu Retin A si antibiotice? Daca da, a fost eficient sau v-a dezamagit?
Cei mai multi se pricep sa caracterizeze persoanele din jur, desi cand vine vorba sa isi gaseasca punctele forte sau asa zisele defecte raman "fara surse de inspiratie". Tu ai curajul sa te autocaracterizezi,...? (mai mult)
Daca nu am platit abonamentul la orange ma lasa sa ies din tara? va rog da-ti un raspuns pe adresa mea de e-mail cipryblondu@yahoo.com,Va multumesc!
Cum am putea convinge un prieten cu vocabular sarac ca trebiue sa il imbogateasca?
erau niste chestii pe mess ca atunci cand intra cineva sa zica" o intrat unu", cand iese"o iesit altu", iar cand vrea cineva sa vorbeasca cu tine zice "te cauta cineva". de unde le pot descarca?...? (mai mult)
Hi! deci, scuzati-ma, dar, sincer nu le am cu matematica, va rog, explicatii surorii mele urmatoarea "lectie" deci, "Aflarea unei fractii dintr-un intreg" se da de exemplu 3/7 din 28 cum...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca cunoasteti un site in care se gasesc desenele animate urmatoare : Maya si Miguel, Aventurile lui Jeikers, Tupu si Aventurile lui Flipar si prietenii sai, parca, nu mai...? (mai mult)
Buna ...Am si eu o problema. De fapt e o problema de matematica. Imi puteti scrie rezolvarea daca stiti ca o am tema de vacanta si nu stiu sa o rezolv pentru ca nu gasesc lectia aceea in caiet. O scriu? (mai mult)
As vrea sa va intreb ceva. Nu stiti cumva niste site-uri unde as putea viziona desenele urmatoare: Maia si Miguel, Tupu, Miss Bigi, Jane si dragonul, Flipar si prietenii sai, Franklyn, Aventurile...? (mai mult)
Ce inseamna hapciupalitica? Stiu ca suna ciudat dar am auzit ca a spus cineva si nu stiu ce inseamna. FUNDOI:D
Buna TPU vreau sa stiu daca si voua va plac esarfele acelea mici de prins la gat cu fundita sau de pus pe cap? pentru ca am vazut la prietena mea si este superba este micuta roza cu buline albe si putin...? (mai mult)
Intrebarea voastra pentru boboci este: (doi cai frumosi) --> JK Am blog si vreau sa imi fac categorii. mentionez ca e blogspot/blogger. stie cineva cum se face? dau funda:> va rog guyzzzz
( Din Iasi ) Garabet Ibraileanu sau Mihai Eminescu? ( licee )
Funda! Este un exercitiu pentru cultura civica clasa a7a.,, Oferiti exemple de societati in care demnitatea umana nu este respectata.,,
Stie careva traducerea din engleza a cuvantului,, unspoilt" in romana? L-am cautat intr-un dictionar online, dar nu l-am gasit.
Puneti-va aici skype-urile voastre!
Am inceput de curand munca dupa pauza de un an jumate, chestia e ca ma simt cam ruginit, am 33 de ani dar nu mai ma misc cum trebuie, nu ma consider batran si vreau sa stiu daca vi s a intamplat sa aveti...? (mai mult)
Religia este obligatorie in scoli? mi se pare o prostie ca la copii de clasa 1, sa le impui sa invete chestii bisericesti in plus sunt obligati sa mearga in fiecare duminica la biserica.
Cat de des va puneti intrebarea "de ce eu?"?
Care este id-ul lui demi? stiu ca se termi la sf cu rocktemail ceva de genu cine mi-l da primeste categoric o fundita! si cine mi-l da sa-mi ziceti daca voi ati vb cu ea cum sa vb in engleza, nu?
Vi s a intamplat sa va inspire alte raspunsuri?, sa intrati la o intrebare pregatit cu un raspuns si dupa ce ati citit raspunsurile primite sa va schimbe si raspunsul d-voastra?
Mai aveti incredere in institutile statului, si care sunt?, eu unul nu mai am incredere in nimic, decat in D-zeu. Avand in vedere ca sanatatea, invatamantul, e la pamant, justitia a inceput sa dea...? (mai mult)
Vreau si eu cateva melodii mai lente in care se ridica vocea tare. straine sau romanesti va rog :x
Salut:) Mi-am facut astazi inca o gaura in urechie si ma mai dau din cand in cand cu spirt pe urechie si mai misc de cercel dar ma cam doare. Daca nu mai misc de cercel si il las acolo pana se formeaza...? (mai mult)
In liceul Benjamin Franklin la sportiv se intra doar cu probe sau trebuie` si medie? daca da, spunet`mi si cat. FUNDAA LA RASP CORECT! p. S: lasa`ti si un id cei care vreti sa intrati anul` asta in...? (mai mult)
Sunt la profilul stiinte sociale si as vrea sa stiu la ce se da bacul.Am auzit diferite opinii.Ms
Un site unde pot uploada o poza cu fonduri si sa-mi arate tipul de font? Multumesc anticipat si ofer fundita.:)
Hey! Am vazut un super video despre apa si ma intrebam daca sunt si altele. Va rog sa dati linkul dau fundita :D
Cei care sunt anul asta clasa a8a si vor sa intre in Benjamin Franklin, lasa-ti un id.
Care este trucul pentru crearea unui Logo? Asa cum isi creaza proprietarii unui site. Exemplu http://www.indianapolisweddingblog.com/wp-content/uploads/2009/03/logo2-1.jpg Exista un anumit site? Un anumit...? (mai mult)
O sa merg in curand la facultate si nu stiu cam cum ar trebui sa ma imbrac la balul bobocilor.Niste idei, pls.Merci!
TPU plac un baiat de la scoala si el se uita mereu la mine in timpul orei cand raspund pente tot si eu il plac e nou la noi in clasa cum sa justific faptul ca il plac? dau funda
Cine imi face cel mai bine o adresa de mess?
Ce culoare de ochi preferati:caprui, verzi, albastri?
Cum sa ajungi doctor?(sau profesor de biologie)iasi? ce facultate, cati ani, mai multe detalii
In ce zi v-ati nascut? Dau fundita cine e cel mai apropriat de ziua mea!
Ce va face Steaua cu Liverpool? Un scor?
Este complicata o coafura "Fundita"? Care sunt etapele desavarsirii uneia? http://www.coafuri-noi.com/files/images/ladygaga_GL_19may09_PA_b_320x480.jpg Ofer fundita, pentru cel mai detaliat raspuns.
E o piesa pe kiss tv...cred ca un negru o canta, versuri rap si refren in care zice "let it flow, people calm down/now...cred, funda celui care imi gaseste piesa:( P. S In clip tot danseaza unu intr'un? (mai mult)
La ce statie coborati din tren?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!