Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Mai 2025 sunt:
Buna tuturor vreau sa va spun ca am 15 ani si sunt indragostita de un baiat de 16 ani care si el este indragostit de mine si avem o probema.Eu sunt ortodoxa iar el pocait ce putem face? Va multumesc!
Care e cel mai bun dermatolog din constanta? pentru cosuri
Mai stie cineve cum s-e numea desenul animat de pe cartoonnetwork, cu un romot imens o fata extraterestra kira.cred si inca doi baieti. unul blond si dolofan si altul slab si brunet.
Cat costa un minut de vorbit de pe vodafone pe orange?
Cine este din cugir?:)
Programul TeamViewer se foloseste pentru a intra in calculatorul cuiva?
FUNDA! Buna aveti siteuri cum sa dresati papagali? daca merge Funda!:D
Unde s-a nascut Noni Razvan Ene?:X
Realitatea face mereu parte din viata noastra, dar adevarul este ca fiecarui om ii place sa scape de sub normal, sa inceapa sa viseze, macar pentru o clipa. Daca incerci pentru un moment sa pleci, sa...? (mai mult)
Cum pot scoate petele galbene de pe un sacou lasate de ace la spalare?
Buna lume...lasa-timi id-urile voastre sa am cu cine vorbi. mi-am facut curat in lista si e cam pustiu
SaL TpU! ce pot sa duc la scoala de ziua mea? vreau ca anul asta sa fie fain si colegii mei sa se distreze. pls HELP me:X
Ce parere aveti de numele Melinda?[Meli mi se spune] :) :D
Ce ticuri aveti?
De ce baietii se cearta mai greu decat fetele? Adica cate nu au facut si au dat vina pe ceilalti si toti sunt prieteni si fetele si daca chiar au facut ceva se supara ca ai spus. Fetele se cearta si dureaza...? (mai mult)
Niste nume de hi5. porecle pentru Andrada
Dati-mi va rog niste vorbe pentru farse la telefon.am ramas in pana de idei!
Si eu sunt fata dar am nevoie de ajutorul vostru fetelor: Am 11 ani si cand eram in parc cu o prietena am intalnit un baiat care mergea la aceeasi scoala cu prietena mea.La inceput nu mi s-a parut ca imi...? (mai mult)
Cum sa ii spun unui baiat ca il plac:)!? Ca el este prea rusinos sa imi spuna:|!
Spuneti-mi si mie va rog.cati km sunt de la Alba la Calarasi![-O:X
Cum fac sa-mi apara langa nume fata aia pe ourworld?
Cum fac la hi5 sa scriu comentariile cu scris mai special. dar sa pot sa las randuri libere intre ele. ca de exemplu daca pun < b > text < / b > nu pot lasa spatiul acela dintre randuri. adica spatiul...? (mai mult)
Cine isi doreste sa inceapa scoala?
Cum se numeste nuanta de portocaliu aprins (ceva intre portocaliu si rosu)?
Cine imi recomanda jocuri online tip sa fii pilot de avion in razboi dau funda.
Cum pot sa invat germana mai repede?
Cine mai era la emisiunea,, Serviti va rog" in afara de:Dragoş Bucurenci, Andreea Tonciu si Roxana Ciuhulescu? fundita
Imi explica cineva ce este acel RANK de la profilul utilizatorilor. Eu am RANK 1677 (din 78718) si 16310 puncte. Chiar nu inteleg care e smecheria aici si m-am bucura daca mi-at explica, va rog mult. ...? (mai mult)
Cine stie la cat si pe ce data este festivitatea de deschidere la universitatea romano-americana, bucuresti? (daca e cineva de acolo lasati-mi si un msg privat:P)
Am nevoie de situatii cind sa confirmat sau airmat unul din proverbele : aurul se incearca-n foc prietenul la nevoie; cine are prieten nu-i niciodata sarac; Mai bun esre prietenul de aproape, decit fratele...? (mai mult)
Este greu in clasa a-5-a?
Buna TPU:">Putin ajutor:D cum pot sterge o pers de pe facebook?:D[Dau funda:>]
Despre ce este vorba in anime-ul Durarara!? Si ce gen este? Merita sa il vad? MRS anticipat
Nu stiti de ce nu pot accepta comm-urile pe hi5?
Hi :) stie cineva cum se numeste mel aia in care zicea ceva de genu get up ...stend up ...si e asa de club. mersi :* dau fundita
Ce program de decupat poze folositi? si de unde il pot downloada? :)
Cine imi poate spune niste provocari haioase si nu prea grele pentru adevar sau provocare?
Am scris pe facebook ca imi place o pagina de web, acum as vrea sa vad unde gasesc lucrurile care am spus ca imi plac?
Cat costa un ou kinder surprise?
imi puteti zice mai multe nume de hi5 fara caractere? (porecle pentru numele Georgiana:D) dau fundita pentru cele mai multe:)
Ce credeti ca face Romania cu Belaurus?;;)
vreau si eu site-uri cu haine online cine imi spune cele mai multe site-uri are funda.
Stie cineva ce inseamna Elfen Lied? (daca se poate nu de pe google traducere) Multumesc anticipat.
Ziceti`mi si mie cum se numeste melodia lu` hannah montana cand apare in recalama aia si la inceput scrie mare hannah montana si dupa aia isi pune peruca si ia microfonu` si canta pe disnay channel. Fundaaa! Help...? (mai mult)
Jocurile pentru Android, merg si pe SymbianS60?
vreau sa va cer sfatul in privinta parfumurilor de dama? daca stiti vreun parfum care sa miroase ft bine si sa persiste mirosul ziceti-mi si mie...mersi :P
ce intrebari ff amuzante ati intalnit pana acum pe TPU?:)))) citeam adineauri cateva si ma gandeam. oare se poate ma rau?:))) dau funda pentru cea mai amuzanta:))
Va place Miley Cyrus?:x eu o ador :d
De ce raspunsurile mele nu sunt postate, mereu apas click si imi zice ca au trimis confirmare pe mailul meu si degeaba, tot nu le vad(((
Aseara am avut un vis cu niste serpi.Erau foarte multi dar mici care se tot urcau pe picioarele mele desi eu tot incercam sa ii dau jos parca erau lipiti insa nu m-au muscat. Iar la un moment dat a aparut...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
adriana1991 întreabă:
Arsenie933 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Ioanaroxanabuliga12345 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!