Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Hey cum pot pune pozele din PC pe un CD? va rog sa explicati fiecare pas fundita; x; x
m-am jucat adevar sau provocare cu doi baieti si o fata, iar eu aveam lipsa de idei la provocari. ce provocari as putea sa le dau in seara aceasta?
Mia fost stricat calculatorul avea prea multe lucruri pe el si ieri fratele meu la reparat si nu merge sonorul apsolut de loc nici o bazaitura nu se aude! Ce are si cum sal reglez? fundita
Am descarcat si eu The lord of the rings conquest ...de tip razor 1911 si nu stiu sal instalez am nevoie de sfaturi
Stie cineva ceva despre cititul in palma? daca nu, vreau doar o parere. Eu am linia capului (cea mai de sus ). Impartita in 2. adica una incepe si coboara usor in jos. si mai sus incepe alta care...? (mai mult)
Hey, am si eu o intrebare. vreau sa-mi dau gaura in ureche, si...trebuie neaparat sa port aur cand mi-o fac? Nu merge si argint? Aaa.si cat trebuie sa port cercelu de aur/argint in ureche.va rog sa ma? (mai mult)
Am vazut la mai multe hi5 uri ca la "despre mine" aveau selectat mai multe optiune. de exemplu unde scria "in cautare de: nimic special, sa-mi fac prieteni" stiti cumva cum pot pune si eu 2 optiuni?...? (mai mult)
Alb sau negru? De ce? Negru- Imi place culoarea negru, imi place sa port negru pentru ca nu vreau sa atrag atentia.
:(( Ieri am aflat de la mama mea, ca dupa ce m-a nascut pe mine la 2 luni a ramas din nou insarcinata si a avortat :(((. Cand am auzit ce mi-a zic am crezut ca pic jos :|Credeti-ma atat e vinovata ma simt...? (mai mult)
Daca vreau sa imi fac un cont pe TPU platesc sau e totul gratis. Va rog raspundeti la intrebare.
Cu ce program as putea sa imi inregistrez vocea + muzica, adica sa fac un spot!
Cat a platit tiger woods pentru divort wow http://www.peaici.ro/divortul-lui-tiger-woods-finalizat-peste-750-de-milioane-de-dolari-pentru-fosta-nevasta/
Cum instalez un windows xp pe un laptop? Se poate?
Hey all. am \o intrebare voi pe cine alegeti :Edward Cullen frumosul vapir 8-> sau Jacob Black dragutul varcolac? cine credeti ca o pozate proteja cel imi bine pe Bella?/:)
Cand incepem scoala anul acesta?:D
Care e legatura ta cu Sfanta Biserica? :d
Va rog, daca puteti sa-mi spuneti cum rezolv problema de la yahoo messenger. De fiecare data cand intru pe messenger imi apare o eroare de genul " An error occurred while trying to access the plug-in."...? (mai mult)
Ce inseamna wtf?
Ce melodii mai noi[2010;;)]au fratii Jonas, Demi Lovato si Selena Gomez?
Help mi-am blocat cartela de vodafone cum pot s`o mai deblochez cum aflu codu puck:((?
Spuneti-mi si mie niste jocuri mmorpg va rog frumos raspunsul cel mai bun ii voi da o funda
Cat costa telefonul LG KS365? Este bun? Merita? Am auzit ca ar costa 5 mil e adv?
Vreau si eu niste coregrafii dar sa fie usor de invatat ca sa le pot retine si sa le invat repede credeti ca ma puteti ajuta? va rog
imi spuneti un sait de unde sa imi DOWNLOAD Gta San Andreas 100%
puteti sa ma ajutati si pe mine cu o problema, tot imi schimba cineva passu la id.stiti ceva ca sa nu se mai poata schimba parola? dau finditzza:X
Imi puteti da si mie un cont de metin2 ro? sa fie de lvl putin mai mare... peste lvl 10 va rog :) fundita care da primul :*
Salut as vrea si eu sa stiu si eu unde gasesc parole criptate ale unui user yahoo messenger(orice parola dar cu, cod care sa fie ascuns)funda.
Spuneti-mi va rog daca am o placa de sunet usb si imi iau boxe tot usb imi va merge sunetul? multumesc frumos
Cum imi pun si eu la hi5 poza cu mine la aspect? Dau fundita;;)
Cum se face ca voi femeile aveti acest "al 6-lea simt"? Aveti acele sentimente cum ca ceva nu este in regula si/sau ceva se intampla. :)) Aaa da, si in relatii cu partenerul, cum va dati seama...? (mai mult)
Sal la toti ^^ ce inseamna "a te resemna" si "renegat"? dau funda nu vreau explicatii din dex.asa. cum stiti voi. cu cuvintele voastre[scuze`ti cacofonia xD ]
Am o intrebare : Ce sa fac vreau sa merg in armata, dar ce ziceti sa fac licul militar sau sa fac liceul si dupa acee sa ma duc in armata?
Cine stie un email sau alceva unde ii pot contact pe cei de la Disney, am sa le dau noi sugestii pentru seriale noi :D multumesc anticipat
De ce toata lumea care vrea sa fie "cool" vrea sa fie emo? bine bine e un stil da chiar toata lumea, adica unele colege de scoala care adora stiul emo dar nu se informeaza asupra acestui stil si cred...? (mai mult)
Unde te vezi peste o suta de ani, in Iad sau in Paradis?
Vara sau Iarna? si dc?
De ce la un raspuns in care dai link-uri ca acestea http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.divercitycafe.ro/wp-content/gallery/rihanna-rude-boy-news/rihanna-2.jpg& imgrefurl=http://www.divercitycafe.ro/noutati-videoclip-rihanna-rude-boy.html&...? (mai mult)
Vreau si eu linkuri cu jocuri.:D
Bunaa tuturor! As vrea si eu un fel de alfabet codat:-? ca sa pot vorbi cu prietenele.mesaje.biletele dar sa intelegem numai noi:-? Eu am vazut la o fata pe messenger:-? era codat cu cifree daca il stiti...? (mai mult)
Cum pescuiesc in pandanda?(jocul pandanda).
Cum pescuiesti in pandanda?
Cum pot sa-mi dezactivez profilul la hi5? adica sa nu-l mai am deloc. Funda
Explicati-mi si mie, va rog, cum se pun notele de subsol la word office 2007?
Ce scris sa scriu cand vb cu preteni p mess? m.am saturat de comic sana, montopia, script, arial. vreau ceva mai misto, si la ce mess se gaseste eu am mess 10.si.nha
Cine este Casa Nova?
Pls dati un cont pe club penguin de membru. dau fundita aluia care imi da cont de membru.
Cine imi poate spune cum pot sa ma fac membru de VIP la smallWorlds
Stie cineva unde pot gasi subtitrarea de la "Baby boom"? (in romana) dau funda
Salut.cat credeti ca este o placuta de ram de 1 gb? si pretul la cea de 2 gb.
Va propun un mic joc. In a inventa o poezie. Fiecare zice un vers, legat de orice. Incep eu: Cand imi aduc aminte vorbele tale
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?