Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Vrea ceva autor pe blogul meu? www.peaici.ro
Camera web de la calculator poate fi deschisa in vreun fel fara sa umbli personal la ea adica exista ceva, vreun virus?
Stiti vreun site pentru un jurnal personal secret.adica sa downladez ca un fel de caiet sau ceva de genu si eu sa scriu in el ca un fel de jurnal pe pc.pls
Am o consola de gen wii si o vand la 150 lei cu 180 jocuri intr-o singura caseta dar cutia este rupta de la un accident(jocul merge nu este stricat )
Am dat pe TPU vreo 90 si ceva de raspunsuri si am primit doar vreo 8 fundite. chiar toate raspunsurile nu au fost bune? ce credeti
Cariera de succes sau iubire?
Cat de mult stati in fata calculatorului? si ce faceti?
Vand cd cu filme horror vechi cd nu sunt originale 5 lei cd
In clasa a6a ce materii o saam in plus?:d Fundita`:x
Salutare.ma poate ajuta cineva cu un serial la jocul "moscow racer"? va multumesc anticipat.
Voi cu ce echipa tineti in liga 1 la fotbal eu cu steaua hai steaua?
Cum pot sa fac bani pe imvu deci cu myYearbook stiu cu imvu mafia nu merge si cu invitatile tot nu merge deci?
Camera web de la calculator poate fi aprinsa fara sa umblii tu personal la ea? poate fi aprinsa de un virus sau altceva?
La metin2 cum pot folosi shiriken sau obiectele de bijuterie?
Care tip de pepene va place? Cel rosu sau cel galben si de ce? Fundita:X
Se poate face culturism si kickboxing in acelasi timp?
Cine imi da un cod webkinz ii dau
Elevii care au terminat clasa a 12-a primesc alocatie si pentru vacanta? Merci
Are cineva de vanzare un incarcator de samsung e250(bucuresti)ceva mai ieftinut:D? al meu a pocnit si am nevoie de altul urgent. iar bani ioc.am vazut pe net ca sunt 25 de lei...:(
Justin Bieber v-i se pare gay, asa cum se zvoneste? Daca nu, ce va place la el?
Va rooog ajutati-ma:(( se intampla ceva ciudat:| adica messu merge, netu e conectat dar netu nu merge de 2 zile:| eu acum sunt pe opera care merge... daca nu stiti cum m-ati putea ajuta in legatura cu? (mai mult)
Vi s-a parut scurta vacanta asta? mie da. vreti sa inceapa scoala?
Cine ma lamureste in legatura cu afanatorii pentru prajituri, respectiv bicarbonatul de amoniu, bicarbonatul de sodiu, cand si cu ce se stinge fiecare, in ce cazuri si pentru ce tip de aluaturi se foloseste...? (mai mult)
Cum as putea sa intalnesc si sa-mi fac noi prieteni? am 18 ani.:)
Am vazut la tv o emisiune in care oamenii erau hipnotizati.Este adevarat? Adica chiar sunt hipnotizati? Cum pot hipnotiza si eu pe cineva? Am cautat ceva pe net si ziceau ca e real voi ce credeti?...? (mai mult)
Este vreun expert in engleza pe aici? Am descarcat the suite life of zack and cody sezonul 2 dar n-are subtitrare, vrea cineva sa-mi scrie subtitrarile la episoade? Sa-mi trimita mesaj.
Care este cel mai destept caine?
Buna seara, Sunt curioasa, daca esti expert TPU, ai vreo modalitate sa moderezi raspunsurile si intrebarile userilor? Asa am inteles... S-ar schimba modelul de pagina daca ai fii expert TPU? Respectele? (mai mult)
De aseara mi se reseteaza intruna pc-ul fara sa ii fac nimic.Mentionez ca in ultimele zile nu am mai umblat deloc la el.Care e cauza si cum pot rezolva problema?
Am cunoscut pe cineva pe messenger, o fata, suntem preteni foarte buni, ne intelegem bine, ea este din Iasi si luna care vine este ziua ei. Ce cadou as putea sa-i fac si cum? Nu pot sa ma duc la ea,...? (mai mult)
L-ati vrea pe Ceausescu(sau un presedinte ca el)sa conduca tara in momentul asta(ma refer la situatia tarii)?
Cum vi se pare vorba asta de la barbati la barbati: "te-am pupat!" o aud tot mai des.
Ziceti-mi si mie cat costa un gram de aur?
Hello! Am un cont pe YouTube si as vrea sa stiu tot despre ce trebuie sa fac adica cum pun un videoclip, cum spun care sunt videclipurile mele preferate? Si mai sunt unii oameni care au pus la descriptie...? (mai mult)
De unde pot downloada Sims 3? Link direct daca se poate, multumesc!
Care e cel mai straniu, ciudat lucru care vi s-a intamplat vreodata?
Azi la ce ora este extragerea loto 6/49?
Ceva baieti din Tg. Mures? :> stati flex ca stiu ca nu`i site de matrimoniale=))
Ce as fac pentru a avea muschi, un abodomen plat, si muschi asa tonifiati si fermi. sunt slaba dar as vrea sa am pielea mai ferma. funda.:)
Hey:)... mi-am luat pc acu 2 saptamana si nu stiu cum am facut rost de un virus. cand pun antivirusul sa`mi scaneze calculatorul se blocheaza si se restarteaza. stiti vreo varianta prin care sa sterg virusul? (mai mult)
Abia astept sezonul 2 din jonas brothers este foarte foarte super adica uitati http://www.youtube.com/watch?v=cmux1scx0jg este asa frumos.:X:Xsa imi spuneti daca va place si dac il asteptati si voi :X:D:*...? (mai mult)
Daca mie imi place de un baiat mult de tot si nu am curajul sa al intreb daca ma place ce fac?
Nu am incurajat niciodata si nu voi incuraja in viata mea marlania si nesimtirea, voi ce parere aveti in legatura cu acest subiect?
Cum sa te cheme vacagrasa verginica copie dupa buletin aici http://www.peaici.ro/top-10-cele-mai-haioase-nume-cu-buletine/ :))))))))) lol ce tare si alte 10 nume haioase
Ce parere aveti, despre tragedia de la Maternitate Giulesti? Ce pedeapsa merita personalul de acolo?
Cate raspunsuri raportate aveti? Dar intrebari?
In legatura cu berea Guinness: stiu ca cea la cutie trebuie agitata inainte de a o consuma, dar cea la sticla trebuie si ea agitata sau o torni direct?
Ce as putea face in vacanta pentru a ma mai culturaliza? in afara de citit pls :)
Vreau si eu un program de karaoke pentru. calculator gratis cine a mi spune de unde sa l iau as mai vrea sa fie an romana
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!