Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Cand eram mic am vazut niste desene pe un canal nemtesc se numeste" super rtl", era vorba despre un baiat care atunci cand stranuta se transforma intr-un monstru albastru, mai era vorba despre o fantoma...? (mai mult)
Pe ce data sunt preselectiile de la Romanii au talent in Bucuresti?
S-a dus pe apa sambetei tot TPU`ul. Toate intrebarile serioase si toate raspunsurile folositoare sunt raportate, iar intrebarile stupide raman. Asta s-a ales de TPU... pustii de 12 ani au preluat "puterea".? (mai mult)
Am adaugat din greseala cativa "prieteni" pe paginea mea de facebook si as vrea sa-i sterg acum, stie cineva cum pot face asta?
Cam in ce episod sau sezon are accidentul sam sau jim din mesaje de dincolo? Dau Funda!:D
Vreau si eu niste statusuri mai speciale pentru iubi meu! Please! Dau fundita pentru cele mai frumoase!
Ce parere aveti de "Ziua nationala A Curateniei "-25 septembrie? Voi va duceti? :) Pe mine ma cam tenteaza, mai ales ca e in folosul tarii.
Cine stie niste siteuri cu texte in engleza de citit, km asa pentru nivel de cl a10a:-? dau fundita:-s
Am cazut de pe scuter, si m-am julit la genunchi si mi s-a umflat. Ce imi puteti recomanda pentru umflatura? Cum pot sa o tratez (sa o desumflu)?
Ma puteti ajuta? am programul paint.net si nu prea stiu sa-l folosesc ca sa fac rpc-uri si nu stiu pe ce am apasat si mi-a disparut acea casuta unde era pensula guma si celalalte.Va rog frumos spuneti-mi...? (mai mult)
La facebook, mai multe credite nu poti sa faci decat daca cumperi?
ce va place sa faceti in timpul liber?
Care imi spune si mie cum raspundeti la telefon? :)) de ex : pronto? x la telefon? :)) Funda la cele mai multe si la misto asa:X
Unde pot sa vad frumoasa si bestia toata povestea in romana?> fundita:);)
Ce-s alea redirecte la cs?
Ce părere aveți de asistentele care nu au fost în camera cu bebeluși când a luat foc maternitatea giulești (nu îmi permit să scriu cu literă mare)? Și nici măcar nu au acționat, s-a izbugnit...? (mai mult)
De ce nu ma lasa sa bag codurile de la the sims 1 de pe acest site? va rog ajutor... http://www.simsarea.nl/2007/05/15/the-sims-1-pc-cheats-and-codes/
Pe ce site as putea gasi genericul final, cantat de Loredana Groza al telenovelei "Daria, iubirea mea"?
Care stiti siteuri precum missbimboo? imi spuneti si mie daca stiti?
Stiti cumva un site cu modele de unghii care se fac usor? ca as vrea si eu sa incerc un model pe unghii da de fiecare data cand caut gasesc numai modele grele de facut si nu imi reusesc deci ma puteti ajuta?...? (mai mult)
Pe o scara de la 1 la 10, unde credeti ca se afla TPU si daca ar fi sa l faceti mai bun?
Stie cineva cate persoane intra in medie intr o zi pe TPU? daca ma iau dupa intrebari ar fi in jur de 1000, dar eu unul cred ca sunt mult mai multe.
Stie cineva unde pot vedea in ROMANA episoadele:The Suite Smell of Excess, boston tea party, have a nice trip adica episoadele 41, 43, 44 din the suite life of zack and cody?
Fratilor cat costa un chiuretaj uterin? si se poate face fara buletin fiindca persoana in cauza are 17 ani dar nu are buletin?
intrebarea mea este putin complicata: deci cine imi explica cum se joaca barn buddy? pe hi5? are fundita sigurat cine imi explica totul cap coada sau sa lase un id de mess pe privat mersi
O intrebare pentru cei mici( 10-14 ani), da ti sfaturi din experienta s au sunteti ajutati?, nu intreb cu rautate, s au nu spun ca nu va pricepeti, dar sunt curios, eu am 33 si sunt situatii care ma...? (mai mult)
Exercitiu de imaginatie : Cum ar fi aceasta lume fara nici 1 rrom (rrom)? Mai bine? Mai rau? De ce?
Azi imi aduce tata un caine lup baiat. Si vreau un nume nobil. Numele rex, fox, lord, diamond, max, nero nu se iau in considerare. Nu vreau nume in ordinea alfabetica pentru asa am gasit si eu pe google....? (mai mult)
Ce gen de baiat preferati? BadBoy sau GoodBoy? Astept raspunsuri doar de la fete si baieti bisexuali/gay:))
Daca sunt balanta cu ce zodie ma potrivesc? Si daca sunt balanta cum sunt (irascibil.nervos.etc)?
Care marca de DVD-uri este cea mai buna?
Buna TPU.am si eu o intrebare:am telefon LG gt505 si nu stiu daca pot gasi undeva teme oentru el.:| dar daca pot gasi, imi puteti spune unde si cum le instalez sau unde le copiez in telefon ca am incercat...? (mai mult)
Legat de jocul Barn Buddy pe hi5... mi-am gasit pisicuta pierduta, dar nu imi mai apare catelusul pe ecran, ca sa pot da click pe el si sa cer ajutorul prietenilor.stiti cam in cat timp imi va aparea? (mai mult)
Anotimpul preferat, film/serial preferat, culoare preferata, post TV preferat, post radio preferat, tara preferata, melodie preferata, cantaret/cantareata preferata, oras din Romania preferat, ...? (mai mult)
Cum se pronunta numele lui Ian Somerhalder?
Care va place? Justin Biberon sau Ian Somerhalder?
Credeti ca prostia se ia? serios vb
Ce inseamna XoXo?
Stiti programe prin care pot sa fac schite de design vestimentar?
Cum pot sa am mai multi caini in ferma de la Barn buddy pentru ca eu mi-am cumparat ink 2:D si pe aia trebuie sa ii ascund ca nu merge sa ii las pe toti 3 :(( cum fac:-S fundoiii!:x
Ce parere aveti despre Whisky? Adica, va place gustul? Eu il urasc...:-&...
Am o cunostinta care a fost in Italia la niste prieteni si tin sa va mentionez ca e fan M.Jackson.Cand s-a intors a venit bucuroasa si-mi zice ca Michael traieste.Eu o intreb cum asa si mi-a spus ca oamenii...? (mai mult)
ziceti-mi si mie niste jocuri asemanatoare cu metin2, 4story, etc. dar mai multe va rog
Ati fi de acord ca sub pagina web sa avem o descreiere?(Ma refer la profilul TPU )Va rog frumos sa respundeti, vreau sa stiu si parerea voastra, mie mi-ar surade ideea aceasta.
Unde pot gasi imagini cu inimioare care stralucesc sau chesti de genul asta pentru telefoane?
Vreau sa aflu cateva date despre barbatii musulmani mai exact despre egipteni:cum se comporta cu familia, date despre religia lor, daca pot fi casatoriti cu mai multe femei in acelasi timp, ce drepturi...? (mai mult)
Care e diferenta intre Probabil si posibil?
Va dau cont Metin2 de lvl 34 ca eu nu ma m-ai joc m-am plictisit.
Cum pot sa imi pun numele de la hi5 pe mijloc?
Cine stie numele filmului cu Gary Sinise...acela in care el rapeste un copil. fundita:o3
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
Gabriel010 întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!